Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

8η Αγωνιστική 26/10/2008

Όλα στο μηδέν

Παναργειακός - Φωστήρας 0-0

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα ο Παναργειακός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Φωστήρα. Το παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό και οι σημαντικές φάσεις ήταν λιγοστές. Ο Φωστήρας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος αλλά η άμυνα του Παναργειακού ήταν πολύ καλά στημένη. Οι Ζαχαρόπουλος και Σκαρμούτσος ήταν μόνιμοι κίνδυνοι για την άμυνα του Παναργειακού, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο όμως. Από τον Παναργειακό Σετράρο και Ανδρεάδης δημιούργησαν φάσεις αλλά Παναγιωτόπουλος και Κατσαρός δεν βρ΄λεθηκαν στην μέρα τους. Το αμυντικό δίδυμο Φίλη(που ήταν και ο καλύτερος του αγώνα) Μεσέρδη(έπαιξε στην θέση του τιμωρημένου Μοράλες) ήταν αλάνθαστο αλλά τα μπακ δεν βοήθησαν ιδαίτερα στην αμυντική λειτουργία. Ο Παναργειακός είχε τις ευκαιρίες για να βάλει γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, και στα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου αλλά Κατσαρός και Παναγιωτόπουλος δεν τις έκαναν γκολ. Από εκεί και έπειτα ο Φωστήρας ισορόπισε χωρίς όμως να κάνει τις μεγάλες ευκαιρίες(μόνο κάτι σουτ του Μαραγκουδάκη έξω από την μεγάλη περιοχή). Το ίδιο και ο Παναργειακός που απείλησε μόνο από δύο σουτ του Πλεμμένου έξω από την μεγάλη περιοχή. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι η αποβολή του προπονητή του Φωστήρα Βαζάκα στο 85’(αν και θα έπρεπε να είχε γίνει πολύ νωρίτερα). Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο, κοντά στους 2500, οι οποίοι ήταν και αρκετά «ένθερμοι». Και φίλαθλοι του Φωστήρα βρέθηκαν στο γήπεδο, γύρω στους 30. Σημαντικός βαθμός για την συνέχεια του πρωταθλήματος, και απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο.

* Άνοιξε μπουτίκ για τους φιλάθλους του Παναργειακού. Αυτό που σας είχαμε πει το καλοκαίρι πραγματοποιήθηκε σήμερα. Βρίσκεται στο γήπεδο, στο κτίριο που γίνονταν παλιά η συνέντευξη τύπου.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κατσαούνης, Δρούλιας, Πλεμένος, Μεσέρδης, Φίλης, Λετιέρι, Ανδρεάδης (64΄Φερέτι), Σεντράρο, Παναγιωτόπουλος, Κουτσοδήμος (46΄Αντωνιάδης-76΄Ζυγούρης), Κατσαρός.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Σωτηρίου, Στάικος,(58΄ Μουρατίδης), Ζαχαρόπουλος, Παπαδόπουλος, Ματιάν, Νταμιάνο (54΄ Ποπιέλα), Ζουμπουλάκης, Σκαρμούτσος (75΄ Μαραγκουδάκης), Τελκίνσκι, Άγγος, Διαμαντίδης.

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

Με Κατσαούνη στο τέρμα. . .

Με τον Κατσαούνη κάτω από το τέρμα κατά πάσα πιθανότητα θα παραταχθεί στο αυριανό παιχνίδι ο Παναργειακός. Ο Παλιγκίνης είναι τιμωρημένος οπότε ο μόνος διαθέσιμος τερματοφύλακας εκτός από τον Κατσαούνη είναι ο 17χρονος Σούρσος, έτσι αν ο Κατσαούνης δεν μπορέσει να παίξει, ο Σούρσος θα ντεμπουτάρει σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι... Άλλο ένα πρόβλημα το οποίο λύνεται είναι αυτό του Ταξιάρχη ο οποίος αναμένεται να δώσει το παρόν στον αγώνα. Μοναδικά προβλήματα είναι οι Παλιγκίνης και Μοράλες, οι οποίοι αμφότεροι είναι τιμωριμένοι. Στον αντίποδα, ο Φωστήρας έχει δύο σημαντικές απουσίες, πρόκειται για τους Γκούτμαν και Φερεκίδη.

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

Πρόγραμμα 8ης Αγωνιστικής

26/10/2008 ώρα 15:00

Παναργειακός - Φωστήρας : ΔΑΚ Άργους
Χαϊδάρι - Κορωπί
Ηλιούπολη - Κεραυνός
ΚερατέαςΑιολικός - Άγιος Δημήτριος
Αίας Σαλαμίνας - Κόρινθος
Βύζας Μεγάρων - Ρόδος
Ατσαλένιος - Αστέρας Ρεθύμνου
Αγία Παρασκευή - Παναχαϊκή
Αιγάλεω - Χερσόνησος

Όλοι στο ΔΑΚ Άργους για να υποστηρίξουμε την ομάδα μας στον δύσκολο αγώνα με τον Φωστήρα. Για όσους δεν θα μπορέσουν να είναι εκεί θα έχουμε live μετάδωση του αγώνα, και αμέσως μετά πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο. . .

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

7η Αγωνιστική 19/10/2008

Ζευγάρωσε τις… ήττες
Κορωπί - Παναργειακός 1-0

Την δεύτερη του ήττα στα τελευταία ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια γνώρισε ο Παναργειακός την Κυριακή στο Κορωπί, από την ομώνυμη ομάδα με σκορ 1-0. Ο Παναργειακός έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία, καθώς του ακυρώθηκε γκολ, το οποίο σημείωσε ο Φερέτι στο 47’ αλλά του καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ. Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο Χρήστος Παλιγκίνης, ο οποίος στο ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια του Παναργειακού απογοήτευσε. Οι επεμβάσεις του μέχρι το 45’ ήταν αρκετά καλές αλλά η λάθος έξοδος του σε αυτό το χρονικό σημείο, έδωσε το δικαίωμα στον Ντούνη να πάρει την μπάλα και να γράψει το 1-0. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 77’ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, γιατί έπιασε την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή. Δεν ήταν και λίγοι οι παίχτες του Παναργειακού που αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα : Λετιέρι, Σετράρο, Φίλης και Μοράλες. Με δέκα παίχτες έμεινε και το Κορωπί στο 85’, μια και ο Μαυρογιαννάκης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η ομάδα μας για άλλη μια φορά στάθηκε άτυχη στο τελικό αποτέλεσμα, μια και με την απόδοση της θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον το χ. Συνεχίζουμε μέσα στην έδρα μας αυτήν την φορά για το δεύτερο μεγάλο παιχνίδι εντός έδρας, μετά από αυτό της Κορίνθου, με τον αναγεννημένο Φωστήρα. Να θυμίσουμε ότι στις αρχές της περιόδου είχαμε βρεθεί αντίπαλοι με τον Φωστήρα για το Κύπελλο Ελλάδος ( ισοπαλία το τελικό αποτέλεσμα με σκορ 0-0, και αποκλειστήκαμε στα πέναλτι). Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα μας σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, γιατί δεν θα μετρήσουν μόνο οι 3 πόντοι, αλλά και η νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, που θα βοηθήσει την ομάδα να σταθεί στα πόδια της μετά τα δύο άτυχα αποτελέσματα. Αρχή λοιπόν με το παιχνίδι στο Άργος την Κυριακή με τον Φωστήρα, και έπεται ένα καλό αποτέλεσμα στο Μπραχάμι με αντίπαλο τον τοπικό Άγιο Δημήτριο.

Ενδεκάδες :
Κορωπί :
Ζάγιατς, Μωυσιάδης, Ζούμας(80’ Πούλιος), Πρίπου, Ντούνης, Αργυρόπουλος(54’ Ξευγένης), Νταντάμης(60’ Τσίτσης), Μπούνας, Μαυρογιαννάκης, Γιαννακίδης, Ντε Σόουζα.
Παναργειακός : Παλιγκίνης, Χαρίσης, Πλεμμένος(75’ Ανδρεάδης), Φίλης, Μεσέρδης, Λετιέρι, Μοράλες(45’ Φερέτι), Κατσαρός, Παναγιωτόπουλος, Σετράρο, Δημητρακόπουλος (57’ Κουτσοδήμος)

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα :

ΧΑΙΔΑΡΙ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2-1
ΦΩΣΤΗΡΑΣ-ΑΙΟΛΙΚΟΣ 4-1
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡ.-ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 1-0
ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ 1-1
ΡΟΔΟΣ ΑΣ-ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (20.10.08-16:00)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ-ΑΙΓΑΛΕΩ 4-2
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ- ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ 2-0

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Συνέντευξη Γ. Δουβίκα στο panargeiakos.blogspot.com

- Μέχρι τώρα βλέπουμε μια ομάδα που παρόλο που είναι νεοφώτιστη κάνει μια αξιόλογη πορεία και δείχνει πως δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο. Ποια πιστεύετε πως είναι τα δυνατά στοιχεία της ομάδας μας και ποιες θεωρείτε τις αδυναμίες οι οποίες πρέπει να διορθωθούν για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι;

Τα δυνατα σημεία της ομάδας είναι η ομαδικότητα και η σοβαρότητα που δείχνει σε κάθε παιχνίδι.Η ομάδα δεν στηρίζεται σε κάποιους παίκτες των οποίων η απόδοση θα αποτελεί βαρόμετρο για την συνολική απόδοσή της.Στηρίζεται στο σύνολο.Ως αδυναμία της ομάδας θα μπορούσα να επισημάνω την απειρία της στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής.Βεβαίως αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για τυχόν άτυχα αποτελέσματα ,αλλά είναι ένας παράγοντας που δεν μπορώ να τον παραβλέψω.

- Είναι αλήθεια ότι εκτός έδρας παίζουμε πιο άνετα, αλλά και στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια χάθηκαν βαθμοί, που θα μπορούσαμε να πάρουμε, την τελευταία στιγμή. Που οφείλεται αυτό;

Στο ποδόσφαιρο παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία.Στα εντός έδρας παιχνίδια καταλαβαίνετε ότι υπάρχει μεγαλύτερη πίεση για τη νίκη.Αυτό από μόνο του δημιουργεί πίεση στους παίκτες.Μην ξεχνάτε ότι είναι άνθρωποι και επηρεάζονται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.
Θέλουν να νικήσουν και να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους.Όσον αφορά τα εκτός έδρας αποτελέσματα έχω να πω το εξής.Η ψυχολογία είναι διαφορετική και γιαυτό φαίνεται ότι παίζουν πιο άνετα.Είναι αλήθεια ότι χάσαμε στα τελευταία λεπτά 2 νίκες.Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες,ήταν καθαρά θέμα τύχης.Ήμασταν άτυχοι.Εξάλλου οφείλουμε να είμαστε προσγειωμένοι.Η ισοπαλία εκτός έδρας δεν είναι κακό αποτέλεσμα.Οι ομάδες στην Γ εθνική δεν είναι μικρές ομάδες .Αν κοιτάξετε το ρόστερ των ομάδων θα δείτε πολλούς καλούς παίκτες .

- Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος μας είχατε πει πως στόχος της ομάδας είναι η καλή πορεία και από εκεί και πέρα ότι προκύψει. Εμείς βλέπουμε ότι η ομάδα είναι πολύ δυνατή ιδιαίτερα εντός έδρας και ακόμα και μακρυά απ'την έδρα της δεν φοβάται να κοιτάξει όλους τους αντιπάλους στα μάτια. Μήπως έχουν αλλάξει πλέον οι στόχοι και προσβλέπουμε σε κάτι καλύτερο;

Όχι οι στόχοι δεν έχουν αλλάξει.Πράγματι η ομάδα είναι δυνατή και σοβαρή θα έλεγα τόσο στα εντός έδρας ,όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια.Όμως να ξέρετε ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.Αυτό ίσως να σημαίνει κάτι.Οδρόμος είναι μακρύς το επαναλαμβάνω σε κάθε ευκαιρία.Η ομάδα που θα δείξει σταθερότητα,θα έχει ηρεμία και θα αντιμετωπίζει με νηφαλιότητα τις ατυχίες θα κόψει πρώτη το νήμα. Άρα ο στόχος μας είναι η καλή πορεία με σταθερότητα και ηρεμία.








- Είναι γενική διαπίστωση πως τουλάχιστον μά με δύο προσθήκες κυρίως στην επιθετική γραμμή κρίνονται απαραίτητες. Υπάρχουν κάποιοι στόχοι για την μεταγγαφική περίοδο του Ιανουαρίου;

Να πόυμε τα πράγματα με το ονομά τους.Η ομάδα έχει πετύχει 7 τέρματα σε 6 αγώνες.Αν παρατηρήσετε τους σκόρερς θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει πλουραλισμός στο σκοράρισμα.Δεν στηριζόμαστε σε έναν σκόρερ και αυτό ει΄ναι υγεία για μια ομάδα.Στο φωστήρα από τα 9 γκολ τα 8 τα έχει πετύχει ένας παίκτης,στην ηλιούπολη τα 6 στα 14 ένας,στη ρόδο τα 4 στα 9.Αυτό έχει τα καλά αλλά έχει και τα άσχημα.Για το τελευταίο ερώτημα έχω να πω το εξής,αν βρούμε κάτι καλό θα το εξετάσουμε .Δεν είμαι της άποψης ότι μια ομάδα πρέπει να κάνει μεταγραφές μόνο και μόνο για τα μάτια του κόσμου.



- Προσθέστε έναν τίτλο ή μια μικρή περιγραφή στα ακόλουθα παιχνίδια :

Παναργειακός – Κόρινθος - <<πρώτο παιχνίδι στην Γ εθνική>>
Αστέρας Ρεθύμνοιυ – Παναργειακός - <<σοβαρότητα>>
Παναργειακός – Χερσόνησος - <<ψυχολογία>>
Αγία Παρασκευή – Παναργειακός – <<αυτό είναι το ποδόσφαιρο>>
Παναργειακός – Βύζας Μεγάρων - <<σοβαροί και ουσιώδεις>>
Αιολικός – Παναργειακός - <<παλέψαμε>>

Ευχαριστούμε πολύ και καλή συνέχεια στην προσπάθεια σας.

Σήμερα στις 19:00 αποκλειστική συνέντευξη Γιάννη Δουβίκα


Ο Γιάννης Δουβίκας μιλάει για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, και απαντάει στα ερωτήματά μας για το μέλλον της ομάδας. . .

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

Πρόβλημα με Κατσαούνη. . .

Τις υπηρεσίες του Στάυρου Κατσαούνη θα στερηθεί ο Παναργειακός για τις επόμενες 2 με 3 εβδομάδες. Του έχουν τοποθετηθεί 7 ράμματα στο κεφάλι, μετά από σύγγρουση που είχε στο παιχνίδι με τον Αιολικό, και ενώ έβγαλε όλο το παιχνίδι στην Μυτηλίνη οι γιατροί του συνέστησαν να παραμείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες. Για το παιχνίδι με το Κορωπί ο Γιάννης Δουβίκας δεν θα έχει στην διάθεση του και τον Κώστα Ταξιάρχη.

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Πρόγραμμα 7ης Αγωνιστικής

ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ - ΠΟΛΗ

ΗΜ/ΝΙΑ - ΩΡΑ

ΚΟΡΩΠΙ ΑΟ 

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ

ΔΗΜ. ΓΗΠ. "ΑΝΤ. ΠΡΙΦΤΗΣ"

ΚΡΩΠΙΑΣ

19/10/08

16:00

ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΟ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΣ 

ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ

ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

19/10/08

16:00

ΦΩΣΤΗΡ

ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤ.

ΔΗΜ. ΓΥΜΝ/ΡΙΟ"ΣΠ. ΓΙΑΛΑΜΠΙΔΗΣ"

ΤΑΥΡΟΥ

19/10/08

15:00

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ   

ΚΕΡΑΤΕΑΣ

19/10/08

16:00

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ  

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

19/10/08

16:00

ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ    

ΚΟΡΙΝΘΟΥ

19/10/08

15:00

ΡΟΔΟΣ ΑΣ

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΔΗΜ. ΣΤ. "Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ"  

ΡΟΔΟΥ

20/10/08

16:00

ΑΣΤΗΡ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ 

ΡΕΘΥΜΝΟΥ

19/10/08

16:00

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005  

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ

ΠΑΤΡΑΣ

19/10/08

15:00

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

6η Αγωνιστική 12/10/2008

Αιολική ήττα . . .


Αιολικός - Παναργειακός 2-1

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε χθες ο Παναργειακός στην Μυτιλήνη από τον Αιολικό. Ο Παναργειακός δεν μπήκε καλά στον αγώνα και είχε την ατυχία να τραυματιστεί ο Κατσαούνης στο 7' στο κεφάλι(χρειάστηκαν να του γίνουν ράμματα και η διακοπή ήταν 6 λεπτά). Έτσι οι γηπεδούχοι πήραν τον αέρα από τον Παναργειακό και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 30' με τον Παπακώστα και να διπλασιάσουν το σκορ με τον Νταλαβέκη στο 45'. Ο Παναργειακός στην επανάληψη ανέβασε την απόδοσή του και είχε κάποιες ευκαιρίες να μειώσει αλλά αυτό έγινε στο 82' με δράστη τον Λετιέρι όπου με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1. Η εικόνα του αγώνα είχε πλέον αλλάξει αλλά, ο Κουτσοδήμος(στο 84 σούταρε αλλά η μπάλα πήγε σύριζα από το δοκάρι άουτ) και ο Σετράρο( στο 90 σούταρε αλλά ο Καραβασίλης έκανε σωτήρια επέμβαση) δεν κατάφεραν να βάλουν το γκολ που θα μας έδινε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας ή και το τρίποντο της νίκης. Το σημαντικό είναι ότι δημιουργούμε φάσεις, αλλά τις περισσότερες δεν την μετουσιώνουμε σε γκολ και αυτό είναι το μειονέκτημά που πρέπει να διορθώσουμε. Συνεχίζουμε με ένα πολύ δύσκολο αγώνα την επόμενη Κυριακή(17/9) στο Κορωπί, κάθε πόντος είναι πολύτιμος στο δύσκολο αγώνα για την καθιέρωση στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Τα γκολ του αγώνα:
30’ (1-0) Παπακώστας
45’ (2-0) Νταλαβέκης
82’ (2-1) Λετιέρι

Ενδεκάδες
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Καραβασίλης, Πετρουζέλης, Μανδύλης, Τσιρτσιρής, Τσιανάκας, Διονυσάτος, Παπακώστας (55’ Κροτσίδας), Ράσιτς, Νταλαμπέκης (86’ Πελέκης), Τσεμπιροκλής, Μπόζισιτς (68’ Σοφιάνης).
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κατσαούνης, Αντωνιάδης (46’ Παναγιωτόπουλος), Πλεμμένος, Φίλης, Μοράλες, Μεσέρδης, Λετιέρι, Ανδρεάδης (57’ Κουτσοδήμος), Κατσαρός, Ζυγούρης (46’ Δρούλλιας), Σετράρο.



Τα υπόλοιπα αποτελέσματα :

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΟΡΩΠΙ 3-0
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ-ΧΑΪΔΑΡΙ 1-2
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ-ΦΩΣΤΗΡΑΣ 1-1
ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 3-0
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1-0

ΑΙΓΑΛΕΩ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2-2

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ-ΡΟΔΟΣ 0-2

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 4-0


Μήν χάσετε αυτήν την εβδομάδα αποκλειστικές δηλώσεις του προπονητή του Παναργειακού Γιάννη Δουβίκα, για τις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος. . .

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

Πρόγραμμα 6ης Αγωνισρικής

"Πετούν". . . οι λύκοι
Βρεθήκαμε στην τελευταία προπόνηση του Παναγειακού επί Αργειακού εδάφους. Μιλήσαμε με τον προπονητή Γιάννη Δουβίκα και σας αναφέρουμε μερικά στιγμιότυπα Για το παιχνίδι με τον Αιολικό μας είπε ότι"θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατι είναι εκτός έδρας σε ένα νησί, και ότι οι παίχτες του Αιολικού θέλουν πολύ την νίκη και την χρειάζονται, όμως εμείς πάμε για το καλύτερο δυνατό. Το μοναδικό πρόβλημα για την ομάδα μας είναι ο Ταξιάρχης που δεν θα δώσει το παρόν στο παιχνίδι με τον Αιολικό και θα λείψει για άλλες 10 μέρες περίπου." Για τα παιχνίδια με Βύζαντα και Αγία Παρασκευή ανέφερε ότι"ήταν δίκαιη νίκη με τον Βύζαντα, και πως η ομάδα απέδωσε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ για το παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή είπε πως η ισοπαλία ήταν δίκαιη αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας θα μπορούσαμε να φύγουμε με την νίκη."Μας είπε επίσης ότι η ομάδα αρχίζει και βρίσκει ρυθμό και γίνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι καλύτερη. Αναφορικά με το αν το σύστημα της ομάδας ταιριάζει περισσότερο στα εκτός έδρας παιχνίδια συμφώνησε λέγοντας πως"το σύστημα αποδίδει καλύτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια γιατί οι γηπεδούχες ομάδες ανοίγονται και έχουμε περισσότερους κενούς χώρους." Η ομάδα αναχωρεί σήμερα στις 11:00 από το Άργος και πετάει με την πτήση των 16:00 για Μυτιλήνη.
Το πρόγραμμα της 6ης Αγωνιστικής :
ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤ. - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΚΟΡΩΠΙ Α.Ο.
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΟ
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ - ΦΩΣΤΗΡ
ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ - ΡΟΔΟΣ ΑΣ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 - ΑΣΤΗΡ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

5η Αγωνιστική 08-10-08

Οι Λύκοι... δαγκώνουν

Παναργειακός - Βύζας Μεγάρων 2-0

Σε ένα παιχνίδι που ο Παναργειακός μπορούσε να νικήσει άνετα 4-0 ή 5-0, τελικά νίκησε 2-0 με 2 γκολ του Παναγιωτόπουλου που ήταν και η χρυσή αλλαγή. Αρκετός ήταν ο κόσμος(γύρω στα 1300 άτομα) που είδε το Παναργειακό να μπαίνει γερά στα πρώτα 10' λεπτα αλλά μετά να κάθετε στην άμυνα χωρίς να δημιουργεί φάσεις, εκτός από κάποια σουτ του Σετράρο και του Λετιέρι. Ο Βύζαντας ήταν επικύνδυνος και στο 33' έχασε την καλύτερη του φάση με τον Ροζκβιτάλσκι που έκανε κεφαλιά στο δοκάρι. Έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο 0-0 χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Στο δεύτερο μέρος ο Γιάννης Δουβίκας πέρασε στον αγώνα τον Παναγιωτόπουλο βγάζοντας τον αναποτελεσματικό Φερέτι. Ο Παναγιωτόπουλος έμμελε να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού αφού μόλις στο 49' έκανε την κεφαλιά λίγο άουτ. Η επόμενη φάση στο 63' ήταν και το πρώτο γκολ για τον Παναργειακό μετά από σέντρα του Σετράρο και κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου. Ο Παναργειακός έδειξε ευδιάθετος στο δεύτερο ημίχρονο και είχε και άλλες 2 ευκαιρίες με ανεπανάληπτα τετ-α-τετ του Παναγιωτόπουλου, αλλά πέρασαν ανεκμετάλευτες. Στο 80' έγινε η φάση του αγώνα για τον Βύζαντα που θα μπορούσε να ισοφαρίσει αλλά το σούτ του Ατματζίδης αποκρούστηκε από τον Κατσαούνη. Έτσι στο 87' άλλο ένα φαουλ που εκτέλεσε ο Σετράρο έγινε γκολ από τον Παναγιωτόπουλο με όμορφη γυριστή κεφαλιά. Με αυτήν την νίκη ο Παναργειακός παραμένει αήτητος και φιγουράρει στην τέταρτη θέση με Φωστήρα και Κορωπί. Την Κυριακή πάει Μυτιλήνη με ανεβασμένο το ηθικό για ένα θετικό αποτέλεσμα...


Φιλμ του Αγώνα :
10' Φαουλ του Σετραρο περναει λιγο αουτ.
15' Κίτρινη κάρτα ο Κουτσοδήμος για επικίνδυνο φάουλ. Πιο κινητικός ο Βύζαντας αλλά ακόμα είναι ισοροπημένο το παιχνίδι. Κεφαλια του Κατσαρου που προλαβαινει τον τερματοφυλακα αλλα προλαβαινει ο αμυντικος πανω στη γραμμη και απεκρουει.
22' Σέντρα του Κατσαρου, σουτ του Σετραρο η μπαλα μπαινει γκολ αλλα ακυρωνεται για επιθετικο φαουλ.
26' Σουτ του Σετράρο λίγο αουτ.
32' Κεφαλια απο τον Ροζκβιτάλσκι στο οριζόντιο δοκάρι.
34' Σουτ του Λετιερι λιγο αουτ.
45' Ληξη πρωτου ημιχρονου 0-0.
Ο Παναργειακος εχει οπισθοχωρησει και ο Βυζαντας εχει ανεβει στο δευτερο μισο του πρωτου ημιχρονου.
46' Αλλαγη, βγηκε ο Φερετι μπηκε ο Παναγιωτοπουλος.
49' Κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου περναει λιγο αουτ.
56' Αλλαγη, βγηκε ο Μεσερδης μπηκε ο Δρουλλιας.
63' ΓΚΟΟΟΟΟΛ απο τον Παναγιωτοπουλο 1-0. Παιρνει την μπάλα ο Σετράρο από τα δεξία περνάει το αντίπαλο με όμορφη τρίπλα, σεντάρει και με κεφαλιά ο Παναγιωτόπουλος γράφει το 1-0.
78' Τετ α τετ του Παναγιωτοπουλου με τον τερματοφυλακα που παει να τον περασει αλλα τελικα του κλεβει την μπαλα.
80' Αλλαγη, βγηκε ο Κουτσοδημος μπηκε ο Αντωνιαδης. Σουτ απο τον παιχτη του Βυζαντα απο καλη θεση και τρομερη αποκρουση απο τον Κατσαουνη κρατωντας το 1-0.
85' Τετ α τετ απο τον Παναγιωτοπουλο αλλα εχει την ιδια καταληξη με το προηγουμενο τετ α τετ.
87' ΓΚΟΟΟΟΟΛ απο τον Παναγιωτοπουλο 2-0. Φαουλ απο το Σετραρο κεφαλια απο τον Παναγιωτοπουλο και 2-0.
90' Ληξη του αγωνα 2-0.



MVP του αγωνα Σετραρο και Παναγιωτοπουλος. Για αλλη μια φορα Μοραλες και Φιλης εντυπωσιασαν με την αποδοση τους.


Παναργειακός :Κατσαούνης, Πλεμμένος, Κουτσοδήμος(80' Αντωνιάδης), Φίλης, Μοράλες, Ανδρεάδης, Σετράρο, Μεσέρδης(56' Δρούλλιας), Λετιέρι, Φερέτι(46' Παναγιωτόπουλος), Κατσαρός.
Βύζας Μεγάρων: Κουρούμαλης, Κατσούδας, Τσαγκαρωγιαννάκης, Πιπεριάς (39’ λ.τ. Όκουε), Ιντσόγλου, Θωμάς (51’ λ.τ. Μάτσος), Ροζκβιτάλσκι, Ατματζίδης, Παπαευθυμίου (70’ Ρούσος), Παππάς, Παπιέρνικ.

Πρόγαραμμα 5ης Αγωνιστικής

Παναργειακός - Βύζας Μεγάρων(ΔΑΚ Άργους) 16:00



Την δεύτερη φετινή του νίκη θα επιδιώξει ο Παναργειακός σήμερα με αντίπαλο τον Βύζα Μεγάρων στο γήπεδο του Άργους. Τρείς μέρες μετά την ισοπαλία στην Αγία Παρασκευή ο Παναργειακός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του δυναμικού Βύζαντα(5 βαθμούς σε 4 αγώνες) και διπλασιάσει της νίκες του. Το μοναδικό πρόβλημα για τον Παναργειακό είναι ο Ταξιάρχης που είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή. Εμείς θα βρεθούμε εκεί στο ΔΑΚ Άργους, και αύριο θα έχετε πλούσιο φωτορεπορταζ. Καλούμε όλο τον κόσμο του Άργους να βρεθεί σήμερα στο γήπεδο γιατι η ομάδα μας τον χρειάζεται... Επίσης σήμερα θα παρακολουθήσετε live την εξέλιξη του αγώνα εδώ στο site μας, θα έχετε την αρχική σύνθεση από το πρώτο λεπτό και θα ενημερώνεστε για το σκορ και τις καλύτερες φάσεις.

Το πρόγραμμα αναλυτικά :
Κορωπί - Αιολικός
Ηλιούπολη - Αίας Σαλαμίνας
Χαϊδάρι - Ατσαλένιος
Φωστήρας - Αγία Παρασκευή
Κεραυνός Κερατέας - Αιγάλεω
Άγιος Δημήτριος - Χερσόνησος
Κόρινθος - Παναχαϊκή
Ρόδος - Αστέρας Ρεθύμνου

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

Φωτορεπορταζ Αγία Παρασκευή - Παναργειακός


4η Αγωνιστική 05/10/2008

Παρα λ(1')γο....

Αγία Παρασκευή - Παναργειακός 1-1

Μόλις 1 λεπτό μακριά από την πρώτη του εκτός έδρα νίκη έμεινε ο Παναργειακός στο παιχνίδι με την Αγ. Παρασκευή. Η ομάδα μας είχε καταφέρει να προηγηθεί στο 79' με σουτ του Φερέτι μετά από σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα. Και ενώ όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Άργους θα έφευγε με τους 3 βαθμούς της νίκης, ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα(στο 90'+3') η ομάδα της Αγ. Παρασκευής κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι.. Σίγουρα κάθε βαθμός είναι πολύτιμος ωστόσο η εξέλιξη του παιχνιδιού άφησε μια πίκρα σε όλους τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο και όχι μόνο.. Ο Παναργειακός μπήκε δυνατά στο ματς και δεν άφησε πολλούς χώρους για τους αντιπάλους του. Πίεζε ψηλά και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλά προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων με κύριους εκφραστές τους Κατσαρό και Ζυγούρη. Η Σαντα ανέβασε στροφές μετά το 20' όπου είχε κάποιες καλές ευκαιρίς χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Ο Παναργειακός έχασε δύο πολύ καλές φάσει στο πρώτο ημίχρονο με τους Κατσαρό και Ανδρεάδη. Στο δευτερο ημίχρονο ο Παναργειακός, αν εξαιρέσουμε την φάση του 48 με τον Κατσαρό, κλείστηκε πίσω χωρίς λόγο. Αυτό έδωσε το δικαίωμα στην Αγ. Παρασκευή να πιστέψει στην νίκη. Έτσι από το 50΄ μέχρι το 79΄ που μπήκε το γκολ του Παναργεακού η Σαντα έχασε κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Και εκεί που δεν το περίμενε κανείς οι Λύκοι κερδίζουν φάουλ λίγο έξω από την περιοχή. Το εκτελεί ο Λετιέρι και κερδίζει το κόρνερ από το οποίο προήλθε το γκολ. Μετά το γκολ του Φερετι οι διάδρομοι άνοιξαν και αν είχαν καθαρή σκεψη οι παίχτες του Άργους(κυρίως ο Ανδρεάδης και ο Δημητρακόπουλος) θα κατάφερναν να πετύχουν το δεύτερο τέρμα και να τελειώσει η υπόθεση νίκη. Αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ έτσι φτάσαμε στις καθυστερήσεις για να δεχθούμε την ισοφάριση. Κρίμα γιατί ήμασταν τόσο κοντά... Τέλος, εξαιρετική η παρουσία του Μοράλες στην άμυνα με πολύ καλούς επίσης τους Φίλη και Κατσαούνη.

Φιλμ του αγώνα:
32' Εκτέλεση φάουλ από τον Λετιέρι, ο τερματοφύλακας της Αγ. Παρασκευής χάνει την μπάλα, την οποία κερδίζει ο Κατσαρός όμως το σούτ του από το ύψος του πέναλτι αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα.
40' Αντεπίθεση για τον Παναργειακό με 4 παίχτες εναντίον 2 αλλά η σέντρα του Ανδρεάδη καταλήγει ψηλά άουτ.
48' Φάουλ του Λετιέρι, σούτ από τον Ανδρεάδη από το ύψος της μικρής περιοχής, το οποίο κοντράρεται, το ριμπάουντ από τον Κατσαρό αλλά το σούτ πάει στο δοκάρι(η φάση διακόπτεται ύστερα για οφσάιντ του Κατσαρού).
75' Σέντρα από τον Νεντέλκοβιτς κεφαλιά από τον Καρούση και φοβερή απόκρουση του Κατσαούνη, που στέλνει την μπάλα κόρνερ.
79' Κόρνερ για τον Παναργειακό με τον Κατσαρό, η μπάλα αποκρούεται από τους αμυντικούς αλλά πηγαίνει πάλι στον Κατσαρό ο οποίος βγάζει σέντρα, δημιουργείται σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων και ο Φερέτι με ένα γυριστό σούτ από το ύψος του πέναλτι στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του τέρματος γράφοντας το 0-1.
87' σέντρα από τον Νεντέλκοβιτς παίρνει την μπάλα ο Ορφανίδης και πλασάρει από την γωνία της μικρής περιοχής, όμως η μπάλα πάει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.
90'+3' Μεγάλη μπαλιά από το κέντρο, σύγχυση στην περιοχή του Παναργειακού την οποία εκμεταλλεύεται ο Ορφανίδης που πλασάρει με το γόνατο και κρεμάει τον Κατσαούνη. Έτσι έγινε το 1-1.

Ενδεκάδες :
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μαλκότσης, Δοξαράς (84’ Ορφανίδης), Χατζηγιαννακός, Κούρος, Προβατάς , Κονέ (53’ Λουκίνας), Μπούμπας, Νεντέλκοβιτς (90’ Κακλαμάνος), Καρούσης, Δωροβίνης, Ιορδανίδης,
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κατσαούνης, Αντωνιάδης (69’ Δρούλιας), Πλεμμένος, Μοράλες, Φίλης, Μεσέρδης, Λετιέρι, Ανδρεάδης, Κατσαρός, Ταξιάρχης (36’ λ.τ Φερέτι), Ζυγούρης (75’ Δημητρακόπουλος)

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

Πρόγραμμα 4ης Αγωνιστικής

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 16:00 ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΖΑΣ - ΑΙΟΛΙΚΟΣ (15:00)

ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ - ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝΙΑ - ΩΡΑ
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝ/ΡΙΟ
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
5/10/08
16:00
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ
ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΜΕΓΑΡΩΝ
5/10/08
15:00
ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΣ
ΣΤΑΔΙΟ "Π.Ο.ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ"
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5/10/08
16:00
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΚΟΡΩΠΙ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ  
ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
5/10/08
16:00
ΑΙΓΑΛΕΩ
ΧΑΪΔΑΡΙ
**
**
5/10/08
16:00
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ
ΦΩΣΤΗΡ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ  
ΜΑΛΙΩΝ
5/10/08
16:00
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ
ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ 
ΠΑΤΡΑΣ
5/10/08
16:00
ΑΣΤΗΡ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΡΕΘΥΜΝΟΥ
5/10/08
16:00
ΡΟΔΟΣ ΑΣ     
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΔΗΜ. ΣΤ. "Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ"
ΡΟΔΟΥ
5/10/08
16:00

santapa

 

santapa1

 

Στον κύκλο επί της Μεσογείων είναι η Πλατεία Αγίας Παρασκευής και πέρνωντας την Αιγαίου Πελάγους βγαίνεται στο γήπεδο...