Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

13η Αγωνιστική 30/11/08

Απότομη προσγείωση . . .
Ατσαλένιος - Παναργειακός 2-0

Ο Παναργειακός μετά από δύο σερί νίκες, δεν κατάφερε να διατηρήσει το αήτητο, και έτσι γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Ατσαλένιο στην Κρήτη. Ο Παναργειακός μπήκε νωθρά στον αγώνα και σε καμμία στιγμή του παιχνιδιού δεν απείλησε τον αντιπαλό του , με εξαίρεση κάποια σουτ. Ο ΠΟΑ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη την διάρκεια και κατάφερε να σκοράρει δύο τέρματα μέσα σε 7' λεπτά στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου. Η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει αυτό που είχε στο πρώτο ημίχρονο καθώς ο ΠΟΑ ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μπενίτες να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα στο 58' και το 65'. Επόμενη αγωνιστική την Κυριακή στο Άργος με αντίπαλο τον Αίαντα Σαλαμίνας, με σκοπό την νίκη που θα μας διατηρήσει ψηλά στην βαθμολογία.

Στιγμές του αγώνα:
4' Σουτ του Πλεμμένου έξω από την περιοχή, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.
9' Σουτ του Αντωνίτη από πλάγια θέση, καταλήγει πλάγιο άουτ.
21' Δυνατό σουτ του Πετράκη έξω από την περιοχή, άουτ.
27' Φάουλ του Χατζηανδρέου, απεκρούει ο Κατσαούνης.
28' Σουτ του Μπούρα, αποκρούουν οι αμυντικοί του ΠΟΑ στη συνέχεια σουτ του Πλεμμένου, αουτ.
30' Σουτ του Παναγιωτόπουλου, μπλοκάρει ο Αλευράς.
Λήξη ημιχρόνου 0-0
55' Σουτ του Φραγκιαδάκη μέσα από την περιοχή, σταματάει στο δεξί δοκάρι του Κατσαούνη.
58' 1-0 Κόρνερ του Χατζηανδρέου, γυριστή κεφαλιά του Μπενίτες και γκολ.
65' 2-0 Πλασέ του Μπενίτες ύστερα από πάσα του Χατζηανδρέου γράφει το 2-0.
86' Φάουλ του Παναργειακού σε καλή θέση. πάνω στα σώματα, στην επαναφορά δεύτερο σουτ μποκάρει ο Αλευράς.
90' Τελικό αποτέλεσμα 2-0

Ενδεκάδες :
Ατσαλένιος : Αλευράς, Πολεμαρχάκης, Χαλκιαδάκης, Λεκάκης, Πετράκης, Μακράκης,(88' Παπαδάκης), Κατσούλης, Χατζηανδρέου, Μπενίτες, Συσκάκης(69' Ορφανουδάκης), Χασομέρης(80' Γκιάτας)
Παναργειακός : Κατσαούνης, Δρούλλιας, Μπούρας, Φίλης, Μοράλες, Μεσέρδης, Πλεμμένος, Λετιέρι(62' Γκολέμης), Κουτσοδήμος(53' Σετράρο), Ανδρεάδης(62' Ζυγούρης), Παναγιωτόπουλος.


Τα υπόλοιπα αποτελέσματα :
ΚΟΡΩΠΙ - ΡΟΔΟΣ 0-0
ΑΣΤΗΡ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ 0-0
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 - ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 3-1
ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 0-0
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΦΩΣΤΗΡ 0-2
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΧΑΪΔΑΡΙ 1-0
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 0-1
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΑΙΟΛΙΚΟΣ 1-1

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Προβλήματα τελευταίας στιγμής. . .

Πολλά τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Δουβίκας για το παιχνίδι με τον Ατσαλένιο. Στους τραυματίες Ταξιάρχη και Χαρίση προστέθηκαν οι Κατσαρός(θλάση και θα μείνει 15 μέρες έξω) και Δημητρακόπουλος(επέμβαση στα δόντια και δύσκολα θα προλάβει). Βέβαια μην ξεχνάμε ότι θα υπάρχουν και προσθήκες σε σχέση με το παιχνίδι με το Αιγάλεω. Συγκεκριμένα Παναγιωτόπουλος και Μοράλες τέθηκαν ξανά στην διάθεση του προπονητή. Ο Ατσαλένιος στην έδρα του μετράει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες με παθητικό 9-5 γκολ. Αντίστοιχα ο Παναργειακός στα εκτός έδρας παιχνίδια αμετράει 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες με παθητικό 8-9 γκολ. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς το γήπεδο του Ατσαλένιου χαρακτηρίζεται "κλουβί"...
Το υπόλοιπο πρόγραμμα :
ΚΟΡΩΠΙ - ΡΟΔΟΣ
ΑΣΤΗΡ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 - ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΧΑΪΔΑΡΙ
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΑΙΟΛΙΚΟΣ
Το γήπεδο του Ατσαλένιου. . .

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Δηλώσεις Γιάννη Δουβίκα για το παιχνίδι με το Αιγάλεω


PANARGA_FANS: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη σήμερα, με έναν σχετικά πιο εύκολο αντίπαλο σε σχέση με την Παναχαϊκή, που πιστεύετε ότι κρίθηκε ο αγώνας;
ΔΟΥΒΙΚΑΣ: Ναι όπως είπατε σχετικά πιο εύκολο παιχνίδι, για μας τα παιχνίδια είναι όλα κρίσιμα και είτε παίζουμε με τον πρώτο ή τον τελευταίο γιατί είναι όλα επικίνδυνα, ειναι όλοι οι αντίπαλοι επικίνδυνοι. Είχαμε νικήσει την Παναχαϊκή και είναι η πρώτη φορά που παίρνουμε δύο συνεχόμενες νίκες και είναι πολύ σημαντικό για μας για να μας βοηθήσει περισσότερο στη συνέχεια και κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Βέβαια και από βαθμολογικής πλευράς για να μας βοηθήσει να ακολουθήσουμε μια πορεία ανοδική και να πάμε ακόμα πιο ψηλά.
PANARGA_FANS: Έχετε δηλώσει ότι ο στόχος της ομάδας είναι να είναι μέσα στις πρώτες πέντε θέσεις. Είναι αυτό εφικτό;
ΔΟΥΒΙΚΑΣ: Εμείς θα προσπαθήσουμε να τον κάνουμε εφικτό αυτό το στόχο, να είμαστε κοντά στην κορυφή και να μη φύγουμε μακριά και από κει και πέρα να δούμε τι θα γίνει. Σίγουρα θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε γιατί χάσαμε πολύτιμο έδαφος και για να το ανακτήσουμε χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια και κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια.
PANARGA_FANS: Ξεχωρίσατε κάποιον παίχτη σήμερα που να σας έκανε εντύπωση;
ΔΟΥΒΙΚΑΣ: Όχι, πιστεύω ότι είχαμε μια ομαδικότητα και βγήκαν αρκετές φάσεις και πιστεύω να ευχαριστήθηκε ο κόσμος, όχι δεν ξεχώρησα κάποιον αλλά πιστεύω ότι ένα παιδί που βάλαμε σήμερα, ο Ζυγούρης, ήταν αυτός που έδωσε για την ομάδα, έδωσε το πρώτο γκολ, ουσιαστικά φάνηκε πως δεν είχε μεγάλη αποχή κι αυτό εμένα με ευχαριστεί πολύ γιατί φαίνεται ότι τα δίνει όλα στις προπονήσεις και παρουσιάζεται καλός σε ένα παιχνίδι που τον βάλαμε από το πουθενά να παίξει.

PANARGA_FANS: Η μεταγραφική περίοδος είναι πολύ κοντά. Έχετε σκεφτεί την απόκτηση κάποιου παίκτη;
ΔΟΥΒΙΚΑΣ: Όχι δεν εχω σκεφτεί κάτι, εμείς βασιζόμαστε πολύ στους παίκτες που έχουμε και περιμένουμε να πάρουμε ακόμα περισσότερα από αυτούς, αυτός είναι ο στόχος μας. Τώρα από συγκυρίες και από διάφορα άλλα πράγματα κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν παίζουν και είναι φυσιολογικό να είναι και στεναχωρημένοι και οτιδήποτε. Αλλά, όπως σας είπα, αυτό το φαινόμενο με το Ζυγούρη σήμερα ήταν πολύ σημαντικό για όλα τα παιδιά. Θα πάρουν ευκαιρίες και πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή και ανάλογα με τις συνθήκες του κάθε παιχνιδιού να παίξουν.

Βιντεο από τον αγώνα Παναργειακός - Αιγάλεω

Εκτεταμένα στιγμιότυπα . . .



20' : 0 - 1 (Τουρνάς)



24' : 1 - 1 (Κατσαρός)



47' : 2 - 1 (Ανδρεάδης)



67' : 3 - 1 (Λετιέρι)



78' : 4 - 2 (Σαγανάς)


Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

12η Αγωνιστική 23/11/2008

Έβρεξε γκολ . . .

Παναργειακός - Αιγάλεω 4-2
Ο Παναργειακός ήταν καταιγιστικός όπως και η βροχή. Η ομάδα μας από την μέση και μπροστά έβγαζε φωτιές, με αποτέλεσμα κάθε φάση δικιά μας να είναι ευκαιρία για γκολ. Τελικά καταφέραμε να βάλουμε μόνο τέσσερα γκολ αν και θα μπορούσαμε πολλά περισσότερα. Το Αιγάλεω ήταν καλό μόνο στις αντεπιθέσεις όπου κατάφερε να βάλει και δύο γκολ, και έχασε και μερικές άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει. Το παιχνίδι δεν άρχισε ιδανικά καθώς στο 20' λεπτό ο Παναργειακός βρέθηκε πίσω στο σκορ, σε μία ανυποπτη φάση και με υποψία οφσάιντ. Όμως 4 λεπτά αργότερα ο Κατσαρός με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε για τον Παναργειακό. Ο Παναργειακός στην συνέχεια πίεσε πολύ, είχε τις ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, και έτσι το ημίχρονο έληξε 0-0. Έτσι όπως έκλεισε το 1ο ημιχρονο έτσι άρχισε και το 2ο με τον Παναργειακό να πιέζει και τελικά να καταφέρει να προηγηθεί με πλασέ του Ανδρεάδη στο 47'. Αυτό ήταν μόνο η αρχή καθώς 20 λεπτά αργότερα και μετα από ένα 5λεπτο χαμένων φάσεων(55-60 με σουτ του Κουτσοδήμου, Δρούλλια και Ανδρεάδη) ο Παναργειακός και συγκεκριμένα ο Λετιέρι με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή κάνει το 3-1. Στην συνέχεια ο Κατσαρός διπλασιάζει τα τέρματά του με ωραίο πλασέ γράφοντας το 4-1. Το μόνο που κατάφερε να κάνει το Αιγάλεω ήταν να μειώσει σε 4-2 με τον Σαγανά ύστερα από αντεπίθεση. Σαν συμπέρασμα το μόνο αρνητικό για την ομάδα μας ήταν τα 2 γκολ που δέχθηκε, και γενικά η ασταθής εικόνα που είχαμε στην άμυνα(πολλά τα κενά πίσω), ρόλο βέβαια έπαιξε και η απουσία του Μοράλες που κατά την γνώμη μου είναι ο καλύτερος και πιο σταθερός αμυντικός της ομάδας μας. Δεν χρειάζεται βέβαια να σταθούμε τόσο πολύ στην κακή εικόνα της άμυνας αλλά στην πολύ καλή εικόνα του κέντρου και της επίθεσης μας(πολύ καλή εμφάνιση από Ζυγούρη και Κατσαρό, και από τους μέσους ξεχώρισαν οι Κουτσοδήμος, Ανδρεάδης, και Λετιέρι). Λίγος ήταν ο κόσμος στο γήπεδο περίπου 800-900 εξ'αιτίας και της βροχής. Περίπου 50-60 οργανωμένοι οπαδοί του Αιγάλεω βρέθηκαν στο γήπεδο.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κατσαούνης, Ζυγούρης, Μπούρας, Φίλης, Μεσέρδης, Λετιέρι, Ανδρεάδης (78’ Γκολέμης), Δρούλιας, Κατσαρός (76’ Πλεμμένος), Κουτσοδήμος, Δημητρακόπουλος (46’ Σεντράρο).
ΑΙΓΑΛΕΩ: Στεφανάκος, Τσιαβός, Ταμπάκης, Σουλιδάς, Κλης, Λαμπρινάτος (87’ Καπράνας), Κωνσταντόπουλος (80’ Χρυσανθόπουλος), Μαξακούλης (60’ Λούπας), Κολτσίδας, Σαγανά, Τουρνάς.

Στιγμές του Αγώνα :

20': 0-1, με μεγάλη υποψία οφσάιντ το Αιγάλεω ανοίγει το σκορ με τον Τουρνά.
21': Ευκαιρία για τον Παναργειακό με σουτ του Λετιέρι, ο τερματοφύλακας βρίσκει την μπάλα η οποία καταλήγει κόρνερ αλλά ο διαιτητής δίνει αουτ.
24': Γκοοολ!! 1-1 με σουτ του Κατσαρού μέσα στην περιοχή του Αιγάλεω.
30': Σουτ του Ζυγούρη έξω απ'την περιοχή γκολ, που ακυρώθηκε σωστά ως οφ-σαιντ.
Ημίχρονο 1-1.
Έναρξη β' ημιχρόνου με είσοδο του Σετράρο.
47': Γκοοοολ!! 2-1 με πλασέ του Ανδρεάδη μέσα απ'την περιοχή.
67': 3-1.... Ο Λετιέρι με δυνατό σουτ περίπου 5 μέτρα έξω από την περιοχή κάνει 3 τα τέρματα του Παναργειακού.
76': 4-1.... Ο Παναργειακός καθαρίζει το παιχνίδι με τον Κατσαρό να σκοράρει με πλασέ μέσα από την περιοχή.
78': 4-2, το Αιγάλεω ξαναμπαίνει στο παιχνίδι με γκολ του Σαγανά μετά από αντεπίθεση.
ΛΗΞΗ του αγώνα.
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΚΑΙ ΕΚΤΕΤΑΜΈΝΑ ΣΤΙΓΜΙΌΤΥΠΑ 25 ΛΕΠΤΩΝ. . . ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΠΥ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΎ ΓΙΑΝΝΗ ΔΟΥΒΙΚΑ. . .

Ο Κατσαρός σημειώνει το 2ο προσωπικό του γκολ και το πανυγυρίζει. . .













Πανυγύρια για το 4-1 . . .














Προθέρμανση πριν την έναρξη του αγώνα . . .














Οι αναπληρωματικοί του Παναργειακού . . .















Οι ποδοσφαιριστές εν
δράση. . .

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Προβληματίζεται. . .

Πολλά τα προβλήματα που εχει να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Δουβίκας για τον αγώνα με το Αιγάλεω. Συγκεκριμένα απών είναι οι τιμωρημένοι Παναγιωτόπουλος και Μοράλες, και οι τραυματίες Χαρίσης και Ταξιάρχης. Φόβοι ότι δεν θα προλάβει το ματς και ο Φερέτι που ταλαιπωρήται από ένα τράβηγμα (σημερινές πληροφορίες θέλουν τον Φερέτι να προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και θέτει τον εαυτόν του παρόν για τον αγώνα με το Αιγαλεω) .
Έτσι ο προπονητής του Παναργειακού αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με το εξής σχήμα : Κατσαούνης κάτω από το τέρμα, Φίλης και Μεσέρδης στο κέντρο της άμυνας, Μπούρας αριστερά και Δρούλλιας στα δεξιά της άμυνας, Λετιέρι και Πλεμμένος στο κέντρο, Σετράρο και Ανδρεάδης στα άκρα της μεσαίας γραμμής και επιθετικό δίδυμο Κατσαρός και ένς εκ των Ζυγούρη, Γκολέμη. Όλα αυτά αν ο προπονητής επιλέξει το 4-4-2 αλλιώς υπάρχει περίπτωση να προστεθεί ο Ανδρεάδης σαν επιτελικός μέσος και να μπεί στην ενδεκάδα ένας εκ των Δημητρακόπουλο, Κουτσοδήμο σαν ακραίος μέσος. Σε περίπτωση που ο Φερέτι παίξει μπορεί να μπεί στην ενδεκάδα στην θέση του επιτελικού μέσου ή του δεύτερου επιθετικού.
Ο μοναδικός στόχος είναι η νίκη για να μπορέσει η ομάδα μας να διατηρηθεί και να ανέβει και άλλο στην βαθμολογία. Η ψυχολογία είναι κατάλληλη παρόλο τα προβλήματα των τραυματισμών, ο αντίπαλος το ίδιο, οπότε ο κόσμος που θα βρεθεί στο ΔΑΚ Άργους την Κυριακή το μεσημέρι αναμένεται να δεί μια καλή εμφάνιση και νίκη από τους λύκους.

* Η σημερινή προπόνηση διεξήχθει στο στο γήπεδο της Νέας Τίρυνθας που διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα λόγω της επιβάρυνσης που έχει υποστεί το Δημοτικό Στάδιο του Αργους.

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Φιλική ήττα

Αστέρας Τρίπολης - Παναργειακός 3-1
Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Παναργειακός από τον Αστέρα Τρίπολης σε φιλικό αγώνα την Τρίτη 18/11/2008. Σε ένα ματς που έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και αφού στο 16ο λεπτό είχε δοκάρι με τον Σεμπάστιαν Ερέρος, τέσσερα λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά ο Ακης Στρατάκης. Στο 35’ ο Παναργειακός ισοφάρισε με τέρμα που πέτυχε ο Παναγιωτόπουλος με σούτ ύστερα από κεφαλιά του Γκολέμη, για να κλείσει το ημίχρονο ισόπαλο 1-1. Στο 55’ μετά από όμορφο συνδυασμό, ο Φελίσιο με κοντινό πλασέ ανέβασε το σκορ σε 2-1, ενώ τον «χορό των τερμάτων» έκλεισε με όμορφη κεφαλιά ο Καμπούροφ στο 82ο λεπτό.

Συνθέσεις των ομάδων :
Αστέρας: Αναστασόπουλος, Ουριμπάρι, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Λαδάκης, Στρατάκης, Μπαστία, Φελίσιο, Ερέρος, Νταμόντε, Καμπούροφ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Βλαχοκυριάκος, Μίχας, Αποστολίδης.
Παναργειακός: Κατσαούνης, Δρούλιας, Μπούρας, Αντωνιάδης, Φίλης, Μοράλες, Λετιέρι, Πλεμμένος, Κουτσοδήμος, Παναγιωτόπουλος, Γκολέμης, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Σοφός, Νώτης, Παπαιωάννου, Παλιγγίνης, Ζυγούρης, Ισούφι, Δημητρακόπουλος, Σετράρο, Αντωνόπουλος, Σούρσος.

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Πρόγραμμα και διαιτητές 12ης αγωνιστικής

Κυριακή 23/11/2008 ώρα 15:00



ΔΑΚ ΆΡΓΟΥΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αγριτέλης Ι. ΣΔΠ Ρεθύμνου
ΒΟΗΘΟΣ: Σταυρουλάκης Γ/Ι ΣΔΠ Ρεθύμνου
ΒΟΗΘΟΣ: Παζιούρος Κ. ΣΔΠ Αρκαδίας
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημογέροντας Κ. ΣΔΠ Αρκαδίας


ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΚΟΡΩΠΙ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευαγγέλου Α. ΣΔΠ Αθηνών
ΒΟΗΘΟΣ: Φλέσσας Ι. ΣΔΠ Αθηνών
ΒΟΗΘΟΣ: Τσακιρέλης Α. ΣΔΠ Αθηνών
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδερής Α. ΣΔΠ Αθηνών

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπανδριόπουλος Γ. ΣΔΠ Πειραιά
ΒΟΗΘΟΣ: Κουρομιχελάκης Α. ΣΔΠ Πειραιά
ΒΟΗΘΟΣ: Καρφής Δ. ΣΔΠ Πειραιά
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μουρτζάκης Ι. ΣΔΠ Αχαΐας

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡ.-ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κασκαντήρη Ε. ΣΔΠ Αθηνών
ΒΟΗΘΟΣ: Γεωργής Α. ΣΔΠ Αθηνών
ΒΟΗΘΟΣ: Μειντανάς Α. ΣΔΠ Αθηνών
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βρακκάς Χ. ΣΔΠ Εύβοιας

ΦΩΣΤΗΡΑΣ-ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κατσικογιάννης A. ΣΔΠ Ηπείρου
ΒΟΗΘΟΣ: Σιαμέτης Α. ΣΔΠ Ηπείρου
ΒΟΗΘΟΣ: Πετρόπουλος Τ. ΣΔΠ Αρκαδίας
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τασιγιαννάκης Π. ΣΔΠ Αρκαδίας

ΧΑΙΔΑΡΙ-ΟΣΦ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Διώτης Κ. ΣΔΠ Αιτ/νίας
ΒΟΗΘΟΣ: Ζυγούρης Δ. ΣΔΠ Αιτ/νίας
ΒΟΗΘΟΣ: Πυλαρινός Α. ΣΔΠ Αιτ/νίας
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σικελιανός Α. ΣΔΠ Αχαΐας

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βουρανής Π. ΣΔΠ Λέσβου
ΒΟΗΘΟΣ: Βασιλάκης Ι. ΣΔΠ Λέσβου
ΒΟΗΘΟΣ: Παξιμαδάς Σ. ΣΔΠ Λέσβου
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαμπαδαρίου Ε. ΣΔΠ Πειραιά

ΑΙΟΛΙΚΟΣ-ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αντιπαριώτης Μ. ΣΔΠ Αν. Αττικής
ΒΟΗΘΟΣ: Πολυχρονιάδης Π. ΣΔΠ Αν. Αττικής
ΒΟΗΘΟΣ: Σαλιάρης Κ. ΣΔΠ Αν. Αττικής
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ρατσιάτος Ν. ΣΔΠ Αργολίδας

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ-ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταυρίδης Κ. ΣΔΠ Αν. Αττικής
ΒΟΗΘΟΣ: Ανδρεάδης Α. ΣΔΠ Αν. Αττικής
ΒΟΗΘΟΣ: Τζαφόλιας Δ. ΣΔΠ Αν. Αττικής
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αναστασιάδης Α. ΣΔΠ Αθηνών

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

11η Αγωνιστική 16/11/2008 (εξ αναβολής αγώνας)


ΑΙΓΑΛΕΩ-ΑΙΟΛΙΚΟΣ 3-2

Ανάλυση αγώνα:

Χωρίς κέφι μπήκαν οι δύο ομάδες στο αγωνιστικό χώρο του «Σταύρος Μαυρωθαλασσίτης» με αποτέλεσμα η πρώτη υποψία ευκαιρίας να έρθει για τους φιλοξενούμενους με απευθείας χτύπημα φαουλ του Τσετιροκλή στο 11΄. Ωστόσο ο κορυφαίος του γηπέδου, Σαγανάς με μια προσωπική ενέργεια έστειλε το «σίτυ» προηγούμενο στα αποδυτήρια.
Και ενώ τίποτα δεν ήταν ικανό να μας προϊδεάσει για το τι επρόκειτο να ακολουθήσει η εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν συναρπαστική. Όλα ξεκίνησαν με το γρήγορο γκολ του Μανδύλη για λογαριασμό του Αιολικού ενώ 12΄ αργότερα και πάλι χάρης σε τραγικό λάθος στην άμυνα του Αιγάλεω ο Δημάκης ολοκλήρωσε την ανατροπή. Το Αιγάλεω όμως και συγκεκριμένα ο Κυβελίδης κράταγε το καλό για το τέλος. Με δυο γκολ στις καθυστερήσεις χάρισε στους γηπεδούχους το «τρίποντο» της νίκης και άφησε τον Αιολικό να γκρινιάζει για την διαιτησία της κ. Κύρου.

Τα γκολ του αγώνα:
37’ 1-0 Ο Φούκης γύρισε λανθασμένα την μπάλα στην άμυνα του και ο Σαγανάς επωφελήθηκε μέσα από την περιοχή και με δυνατό σουτ έβαλε το Αιγάλεω μπροστά στο σκορ.
49’ 1-1 Σε διαγώνιο σουτ του Μανδύλη ο Στεφανάκος δεν μπόρεσε να αντιδράσει και ήρθε το 1-1.
61’ 1-2 Μετά από ολέθριο λάθος του Μπασκόζου στην άμυνα ο Δημάκης το εκμεταλλεύεται και ολοκληρώνει την ανατροπή.
90’+ 2-2 Ο Κυβελίδης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του Αιολικού και μετά από φάση διαρκείας έκανε το 2-2.
90’+ 3-2 Πάλι ο Κυβελίδης με ωραία ατομική προσπάθεια και αφού είχε εξουδετερώσει την αντίπαλη άμυνα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι καλύτερες φάσεις:
11’ Απευθείας χτύπημα φάουλ από τον Τσετιροκλη, η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ.
73’ Σέντρα Διονυσάτου, κεφαλιά Μαλακού η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Ελευθεριάδη και έφυγε μακριά.
75’ Σέντρα Κυβελίδη, ο Λαμπρινάτος θα πάρει την κεφαλιά η μπάλα όμως θα περάσει λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Καραβασίλης.
77’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αιολικό να «κλειδώσει» την νίκη όταν σε γύρισμα του Παπακώστα ο Πετρουζέλης γλίστρησε και δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στην κενή εστία.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κυρίου Ελένη (Αρκαδία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φούκης, Παπακώστας, Καλογερόπουλος, Σουλίδης, Μανδύλης, Νταλαμπέκης, Κυβελίδης

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΙΓΑΛΕΩ:
Στεφανάκος, Καλογερόπουλος(67’ Ελευθεριάδης), Τσιάβος (40’Μπασκόζος) , Ταμπάκης, Σουλίδης, Λαμπρινάτος, Κωσταντόπουλος, Μαξακούλης, Κυβελίδης, Κολτσίδας, Σαγανάς(90’+ Λούπας)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Καραβασίλης, Τσετιροκλής (43’ Δημάκης, 70’ Μαλακός), Σοφογιάνης (60’ Σοφιάνης), Διονυσάτος, Ράσιτς, Πελέκης, Πετρουζέλης, Παπακώστας, Τσικτσιρής, Φούκης, Μανδύλης.

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Συνέντευξη Γ. Δουβίκα στο "panargeiakos.blogspot.com"....


Πρώτο διπλό και μάλιστα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες. Πείτε μας τις εντυπώσεις σας.

<< Η Παναχαϊκή είναι μια ομάδα με πολύ δύσκολη έδρα, μεγάλη ιστορία και πολύ κόσμο. Εμείς προετοιμαστήκαμε κατάλληλα γι'αυτό το παιχνίδι. Πλέον, μετά το σημερινό αποτέλεσμα, η ψυχολογία μας έχει ανέβει κατακόρυφα..>>

Που πιστεύετε ότι κρίθικε ο σημερινός αγώνας;

<<Οι ποδοσφαιριστές μας ήταν πολύ συγκεντρωμένοι στο τακτικό κομμάτι του αγώνα, πολύ σοβαροί και χτυπήσαμε τον αντίπαλο στο δυνατό του σημείο, δηλ. το κέντρο του. Έτσι, καταφέραμε να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού και με άμεσες αντεπιθέσεις να προηγηθούμε. Καλύτερος παίκτης μας ήταν ο Πλεμμένος.>>

Πως κρίνετε την αποβολή του Παναγιωτόπουλου;
<< Σε καμμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο παίκτης.>>

Πριν το παιχνίδι, ξέροντας ότι η Παναχαϊκή έχει το απόλυτο στην έδρα της και μάλλιστα με χωρίς να έχει δεχτεί ούτε γκολ, περιμένατε να κάνετε μια τόσο δυνατή εμφάνιση και να πάρετε το διπλό;

<<Περιμένω ακόμα πολλά πράγματα. Θέλω να υπάρχει θετική ενέργεια και πάνω από όλα να πιστέψει ο κόσμος σε αυτή την ομάδα. Ο κόσμος δεν πρέπει να βλέπει μόνο τα αρνητικά που σίγουρα υπάρχουν αλλά να πιστεύει στην ομάδα και σ'αυτά που μπορεί να καταφέρει. Απ'τα λάθη μας μαθαίνουμε και γινόμαστε καλύτεροι. Προσπαθώ να αποβάλλω αυτό το αίσθημα (της πίεσης του κόσμου) από τους παίκτες στα αποδυτήρια.>>

Πως κρίνετε την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας;

<<Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στον αγωνιστικό τομέα αλλά πιστεύω πως αδικούμαστε κατάφορα από τη βαθμολογική συγκομιδή μας.>>

Ο Κατσαρός ανοίγει το σκορ, και τον δρόμο προς την νίκη...



Παναγιωτόπουλος και Μπούρας πανηγυρίζουν το
δεύτερο γκολ του Παναργειακού...



Ο Ανδρεάδης εν δράση . . .


Απογοητευμένοι αποχωρούν οι παίχτες της Παναχαϊκής,
μετά τα κατορθώματα των λύκων...

11η Αγωνιστική 12/11/08

Παναργειακός από τα παλιά . . .



Παναχαϊκή - Παναργειακός 1-2

Έπρεπε να φτάσει 11η αγωνιστική για να πάρουμε το διπλό. Αλλά αυτό το διπλό είναι το πιο γλυκό από όλα τα άλλα που μπορούσαν να έρθουν. Η Πανάργα μας με ονειρική εμφάνιση πήρε αυτό που άξιζε εδώ και πολύ καιρό. Νίκησε τον πρωτοπόρο της Γ' Εθνικής μέσα στο σπίτι του. Όχι μόνο κατάφερε να βάλει γκολ( κάτι που δεν είχε καταφέρει κανένας ) αλλά νίκησε κιόλας. Ο Κατσαρός με πέναλτι στο 41΄και ο Διαμαντής με αυτογκόλ στο 54΄τα γκολ για τον Παναργειακό. Το μόνο που κατάφερε η Παναχαϊκή ήταν να μειώσει σε 1-2 με τον Γκούρμα στο 84΄. Ο Παναργειακός έμεινε με 10 παίχτες ύστερα από αποβολή του Παναγιωτόπουλου την ώρα που γινόταν αλλαγή, με 2 κίτρινες ταυτόχρονα !!! Η Παναχαϊκή μετά το δεύτερο γκολ πίεσε και ο Παναργειακός αναγκαστικά κλείστηκε στα καρέ του. Αλλά αυτό το διπλό δεν θα χανόταν με τίποτα...

*Μπροστά σε πάνω από 3000 Πατρινούς στο Παμπελοποννησιακό στάδιο διεξήχθη ο αγώνας...

Το φιλμ του αγώνα :

Ατομική ενέργεια του Βαλλιάνου ο οποίος επιχειρεί το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι…
42΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ... 0-1 Ο Παναγιωτόπουλος ανατρέπεται από τον Διαμαντή στη μεγάλη περιοχή με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Κατσαρός εκτελεί γράφοντας το 0-1…

45' Λήξη ημιχρόνου.
54' ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ... 0-2 Αυτογκόλ του Διαμαντή, ύστερα από σουτ του Παναγιωτόπουλου, από αντεπίθεση μετά από λάθος του Λισγάρα.
60' Κίτρινη κάρτα στον Μεσέρδη για διαμαρτυρία.
64' Κόκκινη στον Παναγιωτόπουλο, την ώρα που έβγαινε αλλαγή για να μπει ο Δημητρακόπουλος. Του έβγαλε 2 κίτρινες γιατί καθυστερούσε να βγει... Αν είναι δυνατόν, μόνο έτσι μπορεί να χαθεί αυτό το διπλό...
68' Οριζόντιο δοκάρι του Ντεγούση ύστερα από κεφαλιά πάσα του Βαλλιάνου.
70' Γυριστό πλασέ του Βαλλιάνου άουτ. Ο Παναργειακός έχει κλειστεί στα καρέ του, και η Παναχαϊκή κάνει αλλεπάλληλες φάσεις.
71' Σουτ του Ρενάν άουτ.
79' Ο Δημητρακόπουλος στην θέση του Κουτσοδήμου.
83' Ο Γκολέμης στην θέση του Ανδρεάδη.
84' 1-2 Ο Γκούρμα μετά από σέντρα του Ντεγούση, με σουτ κάνει το 1-2.
85' Κλασική ευκαιρία του Γκούρμα που σουτάρει αλλά ο Κατσαούνης αποκρούει, και έπειτα σουτ του Βαλλιάνου άουτ.
89' Σουτ του Βαλλιάνου από καλή θέση άουτ.
90' Ο Ζυγούρης στην θέση του Κατσαρού.
90'+4' Πάνω στην γραμμή αποκρούουν του Παναργειακού ύστερα από σουτ του Λισγάρα.
90'+5' Λήξη αγώνα

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Δρακόπουλος, Λισγάρας, Διαμαντής(60' Ρενάν), Λαμπρόπουλος, Παπουτσής, Χατζής(77' Κουσκουνάς), Σάμαρης, Βαλλιάνος, Μπραντάν, Καμπαγέρο, Γκούρμα
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κατσαούνης - Δρούλιας, Μπούρας, Φίλης, Μοράλες - Κουτσοδήμος(79' Δημητρακόπουλος), Μεσέρδης, Πλεμμένος, Ανδρεάδης(83' Γκολέμης) - Κατσαρός(90' Ζυγούρης), Παναγιωτόπουλος.


Τα υπόλοιπα αποτελέσματα :
Κορωπί - Άγιος Δημήτριος 1-0
Κόρινθος - Κεραυνός Κερατέας 0-1
Ρόδος - Φωστήρας 2-1
Αστέρας Ρεθύμνου - Χαϊδάρι 1-1
Χερσόνησος - Ηλιούπολη 1-0
Αγία Παρασκευή - Αίας Σαλαμίνας 3-2
Ατσαλένιος - Βύζας Μεγάρων 1-2

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Παναχαϊκη - Παναργειακός


Πελοποννησιακό ντέρμπι αυτήν την Τετάρτη ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Παναργειακό. Είναι ο πιο δύσκολος αγώνας που δίνει ο Παναργειακός την φετινή περίοδο. Η Παναχαϊκή βρίσκεται στην πρώτη θέση και θα επιδιώξει να παραμείνει και μετά το παιχνίδι με τους λύκους. Οι λύκοι από την άλλη την περασμένη Κυριακή έριξαν την Ρόδο από την κορυφή, και αυτό θα επιδιώξουν να κάνουν και στην Πάτρα. Η Παναχαϊκή εντός έχει το απόλυτο με 5 νίκες και παθητικό 10-0 γκολ. Από την άλλη ο Παναργειακός δεν έχει νίκη εκτός έδρας και μετράει 3 ισσοπαλίες και 2 ήττες, με παθητικό 6-8 γκολ. Αυτό από μόνο του κάνει το παιχνίδι εξαιρετικά δύσκολο. Η τελευταία τους συνάντηση ήταν πριν 13 χρόνια στις 05/02/1995 στα πλαίσια της Β' Εθνικής, και πάλι στην Πάτρα με το τελικό σκορ να είναι 1-1(είχε προηγηθεί το παιχνίδι στο Άργος στις 25/09/1994 με σκορ 4-1 υπέρ των λύκων.) Ο Παναργειακός έχει τις πιθανότητες να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα με την εξαιρετική αμυντική λειτουργία που τον διακρίνει, όμως θα τα καταφέρει απέναντι σε έναν αντίπαλο που στην έδρα του δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ; Αυτό αναμένεται να απαντηθεί στο Πανπελοποννησιακό στάδιο την Τετάρτη. Ο Γιάννης Δουβίκας δεν θα έχει στην διάθεση του τον Χαρίση, ενώ ο Ταξιάρχης αναμένεται να επανέλθει. Μία πιθανή ενδεκάδα του Παναργειακού : Κατσαούνης - Μπούρας, Δρούλλιας, Φίλης, Μοράλες - Μεσέρδης, Λετιέρι, Ανδρεάδης(ή Φερέτι), Κουτσοδήμος(ή Δημητρακόπουλος), Σετράρο - Κατσαρός.
Τελευταίο πρόβλημα αυτό του Λετιέρι όπου είναι τιμωρημένος. Πρόκειται για ένα σοβαρό πλήγμα καθώς πρόκειται για τον καλύτερο μέσο της ομάδας μας, και έναν από τους καλύτερους παίχτες γενικά. Την θέση του αναμένεται να πάρει ο Πλεμμένος.

Πρόγραμμα 11ης Αγωνιστικής

Τετάρτη 12/11/2008 ώρα 15:00

Παναχαϊκή - Παναργειακός
Κορωπί - Άγιος Δημήτριος
Κόρινθος - Κεραυνός Κερατέας
Ρόδος - Φωστήρας
ΑστέραςΡεθύμνου - Χαϊδάρι
Χερσόνησος - Ηλιούπολη
Αγία Παρασκευή - Αίας Σαλαμίνας
Ατσαλένιος - Βύζας Μεγάρων
16/12
Αιγάλεω - Αιολικός

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

10η Αγωνιστική 09/11/2008

Λύκοι - Ελάφια σημειώσατε Χ
Παναργειακός - Ρόδος 1-1
49' Καντιμοίρης, 58' Κουτσοδήμος

Κυριακή 09/11/2008
ΔΑΚ Άργους

Ενδεκάδα Παναργειακού :
Κατσαούνης - Δρούλλιας, Μπούρας, Μεσέρδης, Φίλης - Πλεμμένος, Λετιέρι, Ανδρεάδης, Σετράρο - Κατσαρός, Παναγιωτόπουλος.

Στιγμές του αγώνα :

6'
Σουτ του Σετράρο από αριστερά ύστερα από πάσα φάουλ του Λετιέρι
16' Καλό σούτ του Ανδρεάδη πάνω στον τερματοφύλακα
45' Τέλος πρώτου ημιχρόνου ( Παιχνίδι κέντρου, ο Παναργειακός στέκεται καλά είχε κάποιες καλές ευκαιρίες αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Αρκετά τα διαιτητικά λάθη κατά του Παναργειακού, κόβοντας δύο επιθέσεις για ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ.)
49' 0-1 Ενέργεια του Ρομαντσούκ από τα αριστερά, βγάζει πάσα στον Καντιμήρη όπου ανενόχλητος κάνει το 0-1.
55' Βγαίνει ο Πλεμμένος μπαίνει ο Κουτσοδήμος

58' 1-1 ΓΚΟΟΟΛ Πολύ δυνατό πλάγιο του Μπούρα και μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή ο Κουτσοδήμος με γυριστό σουτ κάνει το 1-1.
75'
Τετ-α-τετ του Δημητρακόπουλου, δεν μπορεί να βάλει γκολ. Τετ-α-τετ του Κουτσοδήμου με την ίδια κατάληξη.
90' Λήξη του παιχνιδιού. Τελικό αποτέλεσμα 1-1.

Ο Παναργειακός μετά το γκολ που δέχθηκε ξύπνησε και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 58' με τον Κουτσοδήμο, είχε και άλλες κλασικές ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο αλλά οι αστοχία των παιχτών του δεν το επέτρεψαν.

Υπόλοιπα αποτελέσματα :
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΚΟΡΩΠΙ 1 - 0
ΦΩΣΤΗΡ - ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2 - 1
ΧΑΪΔΑΡΙ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ 0 - 1
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΣΤΗΡ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 1 - 1
ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1 - 2
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ 2 - 1
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ - ΑΙΓΑΛΕΩ 4 - 1
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ 0 - 0

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

Με προβλήματα κόντρα στα "ελάφια"



Με αρκετές και σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Παναργειακός στον κυριακάτικο αγώνα στο Άργος με την Ρόδο. Ο Γιάννης Δουβίκας δεν θα έχει στην διάθεση του τους Δημητρακόπουλο, Χαρίση και κατα πάσα πιθανότητα τον Ταξιάρχη(λείπει ήδη 1 μήνα και η απουσία του έχει φανεί). Έτσι ο προπονητής των λύκων καλείται να ανακατέψει την τράπουλα και να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Η αποκάλυψη της προηγούμενης αγωνιστικής φαίνεται να είναι ο Μπούρας, ο οποίος στο ντεμπούτο του άφησε καλά δείγματα. Να θυμήσουμε ότι ο Μπούρας αποκτήθηκε φέτος το καλοκαίρι από την Δόξα Μεγαλούπολης (έκανε τρομερή σεζόν πέρσι ως αριστερός μπακ). Έτσι μία θέση στην ενδεκάδα φαίνεται να την κερδίζει, και μαζί με τους Φίλη, Μοράλες(θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με το Αιγάλεω) και Κουτσοδήμο( ή Πλεμμένο) να αποτελέσουν την αμυντική διάταξη του Παναργειακού. Στο κέντρο σχεδόν σίγουροι είναι οι Λετιέρι, Μεσέρδης, Σετράρο και Ανδρεάδης, ενώ μάλλον θα είναι βασικός και ο Φερέτι. Στην επίθεση μόνος σίγουρος είναι ο Κατσαρός, ο οποίος μπορεί να πλαισιώνεται αν δεν παίξει ένας από τους Φερέτι Ανδρεάδη με έναν από τους Παναγιωτόπουλο, Ζυγούρη. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα. Ο κόσμος καλείται να πάει στο γήπεδο για να την υποστηρίξει. . .

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Πρόγαραμμα 10ης Αγωνιστικής

Κυριακή 09/11/2008 15:00

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΡΟΔΟΣ ΔΑΚ Άργους
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΚΟΡΩΠΙ
ΦΩΣΤΗΡ - ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΧΑΪΔΑΡΙ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΣΤΗΡ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ - ΑΙΓΑΛΕΩ
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ

Απο τους πιο δύσκολους αγώνες της χρονιάς....

Σε συνέντευξή του που έδωσε στο sport3 ο Γιάννης Σπανός, προπονητής της ομάδας της Ρόδου χαρακτήρισε τον προσεχή αγώνα με τον Παναργειακό ως έναν από τους πιο δύσκολους της χρονιάς. Ωστόσο, δήλωσε ότι είναι βέβαιος ότι η ομάδα του θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και θα προσπαθήσει να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δηλώσεις Ευαγγελάτου για τον αγώνα με τον Παναργειακό

"Υπάρχει δυσαρέσκεια στην ομάδα γιατί δεν πήραμε τη νίκη ενώ θα μπορούσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και είχαμε τις ευκαιρίες να κερδίζουμε ακόμα και με 2-0. Παρόλα αυτά έγινε έτσι ο αγώνας που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Το θετικό είναι πως βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουμε την κατάσταση υπέρ μας και να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα με τον καινούργιο προπονητή έχει αρχίσει να βρίσκει τον εαυτό της και μία ταυτότητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και έτσι αρχίζουμε σιγά-σιγά να μπαίνουμε στον σωστό δρόμο. Έχουμε καταφέρει μέσα σε δύο αγώνες να βάλουμε πέντε τέρματα από εκεί που στα προηγούμενα ματς του πρωταθλήματος είχαμε σημειώσει συνολικά τρία. Παράλληλα, πλέον κάνουμε και πολλές ευκαιρίες για γκολ, ενώ προηγουμένως η μπάλα έφτανε με δυσκολία στον χώρο της επίθεσης. Η ομάδα όσο περνάει ο καιρός σίγουρα θα παρουσιάσει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο πρωτάθλημα. Έχουμε καλό κλίμα στα αποδυτήρια και έχει πάρει η ομάδα τον δρόμο της. Δεν μπορούμε να οριοθετήσουμε κάποιον στόχο τώρα, αυτό θα φανεί στην πορεία. Το γκολ δεν είναι προσωπική υπόθεση όλοι μαζί βάζουμε γκολ και όλοι μαζί το δεχόμαστε".

από mikriliga.com

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008

9η Αγωνιστική 02/11/2008

Δεν τον θέλει . . .

Αγιος Δημητριος - Παναργειακός 2-2
Δημοτικό Στάδιο Αγ. Δημητρίου

Τα γκολ :
20' - 90'+2' Ευαγγελάτος
18' Κουμπούλης (αυτ.) - 38' Ανδρεάδης

" Κάτι τέτοιο παύει να είναι συμπτωση " αυτά τα λόγια είπε ο Γιάννης Δουβίκας μετά το τέλος του αγώνα. Παίχτες, προπονητής και φίλαθλοι του Παναργειακού είναι απογοητευμένοι από το πως χάθηκε άλλη μία νίκη(και η πρώτη εκτός έδρας) . Με τον Αστέρα Ρεθύμνου, στην 2η αγωνιστική, παρότι ήμασταν μπροστά στο σκορ 0-2, τελικά ισοφαριστίκαμε 2-2. Με την Αγία Παρασκευή, την 4η αγωνιστική, αν και προηγούμασταν 0-1, στο 91' ισοφαριστήκαμε. Χθές όλα αρχισαν ιδανικά καθώς στο 18' μετά από σέντρα του Σετράρο, ο Κουμπούλης έβαλε την κόντρα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 0-1. Για λίγο κράτησε η χαρά όμως γιατί στο 20' μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Ευαγγελάτου και δεξί σουτ, έκανε το 1-1. Οι λύκοι δεν το έβαλαν κάτω όμως και πίεσαν, με αποτέλεσμα στο 38' μετά από μπαλιά του Μπούρα ο Ανδρεάδης με ψύχραιμο πλασέ εκανε το 1-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Αγιος Δημήτριος πάλεψε για την ισοφάριση, και πίεζε ψηλά τον Παναργειακό. Την ισοφάριση την κατάφερε στο 90'+2' πάλι με τον Ευαγγελάτο, που με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Άλλοι τρεις πόντοι χάθηκαν αδικαιολόγητα. Μετά από αυτήν την ισοπαλία η ομάδα μας έπεσε στην 11η θέση με 11 βαθμούς (2νικ.-5ισσ.-2ηττ.). Ακολουθεί το πολύ δύσκολο παιχνίδι με την πρωτοπόρο Ρόδο στο Άργος. Ας ελπίσουμε η ομάδα μας να φανεί αντάξια των προσδολιών μας, και να παλέψει για το καλύτερο.

Ενδεκάδες:
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Παπαδόπουλος (46' Διαμαντής), Κουμπούλης, Βατίστας, Τσιμπανάκος, Καρύδης, Ντελέρνο (56' Μπάλας), Πούλιος (46' Σκαφτούρος), Μπενετάτος, Μακρής, Ευαγγελάτος, Μιχελακάκης.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κατσαούνης, Δρούλιας, Μπούρας, Φίλης, Μεσέρδης, Λετιέρι, Ανδρεάδης (70' Κουτσοδήμος), Κατσαρός (84' Παναγιωτόπουλος), Πλεμμένος, Σετράρο, Φερέτι(46' Μοράλες).

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα :
ΚΟΡΩΠΙ ΑΟ - ΦΩΣΤΗΡ 1-2
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΟ 1-0
ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΣ 2-0
ΡΟΔΟΣ ΑΣ - ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤ. 2-1
ΑΣΤΗΡ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 2-0
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 - ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 2-0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ - ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ 1-1
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4-4