Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Επιμένουν στο Άργος για Δουβίκα. . .


Δεν αφήνουν έτσι εύκολα την υπόθεση Δουβίκα στον Παναργειακό... Οι διοικούντες της ομάδας ασκούν πίεση στον πρώην τεχνικό του Παναργειακού να παραμείνει στην ομάδα και την φετινή περίοδο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες επίκεινται συνάντηση μέσα στις επόμενες δύο μέρες με σκοπό να μεταπεισθεί ο Έλληνας τεχνικός και να συνεχίσει την καριέρα του στο Άργος. Όπως πάντα από δω θα μάθετε πρώτοι το αποτέλεσμα της συνάντησης, απλά μείνετε συντονισμένοι και θα είστε οι πρώτοι ενημερωμένοι...

Επαφές με τον Μ. Γκόφα από Παραβάντη..




Με τον τεχνικό της Αγ. Παρασκευής Μίλτο Γκόφα φαίνεται να έχει επαφές ο κ. Παραβάντης σύμφωνα με δημοσίευμα του sport3.gr. Παραθέτουμε το σχετικό ρεπορτάζ:

"Ο τεχνικός της Αγίας Παρασκευής Μίλτος Γκόφας αποτελεί την πρώτη επιλογή του Γιώργου Παραβάντη για τον πάγκο του Παναργειακού! Μάλιστα, με δήλωση του ο επίτιμος πρόεδρος των «πρασίνων» τόνισε ότι «Είναι ένας προπονητής που τον εκτιμώ πάρα πολύ» και επιβεβαίωσε ότι έχει ξεκινήσει κύκλο επαφών μαζί του. Από την πλευρά του, ο νέος ισχυρός άνδρας των «λύκων» Χρήστος Δάρας ξεκαθάριζε τη Δευτέρα ότι θα επιδιώξει αύριο νέα επαφή με τον Γιάννη Δουβίκα προκειμένου να τον μεταπείσει και να παραμείνει στην ομάδα. Παράλληλα, απέφυγε να τοποθετηθεί για τα σενάρια που τον φέρνουν να εξετάζει με τη σειρά του την περίπτωση του Αντώνη Δρακόπουλου για την τεχνική ηγεσία."

Νεα εποχή,νέες βλέψεις και νέα ονειρα. . . και στο βάθος ΑΝΟΔΟΣ....


Γύρισε σελίδα χθες ο Παναργειακός. Ο Χρήστος Δάρας ανέλαβε και επίσημα χρέη προέδρου στην συνάντηση που είχε με τον Ιωσήφ Μερτύρη χθες το βράδυ. Συμπαραστάτης του σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα θα είναι ο Γιώργος Παραβάντης ο οποίος θα εκτελεί χρέη επίτιμου προέδρου. Κοντά στην ομάδα θα βρίσκεται τον πρώτο καιρό και ο κ. Μερτύρης προκειμένου να βοηθήσει με την εμπειρία του τους νέους παράγοντες που αναλαμβάνουν την ομάδα. Ο κ. Παραβάντης δήλωσε στο sport3.gr: «Υπάρχουν μεγάλες φιλοδοξίες για την ομάδα. Με λίγη προσοχή και συνεχίζοντας το καλό έργο που έκανε την περσινή σεζόν ο κ. Μερτύρης η ομάδα μπορεί να κάνει πράξη το όνειρο της ανόδου στη Β' Εθνική. Αυτός είναι ο στόχος μας»


Με λίγα λόγια δήλωσε πως ο στόχος της φετινής ομάδας ειναι η ΑΝΟΔΟΣ στην Β' Εθνική.

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Καλή συνέχεια κόουτς. . .


Παρελθόν αποτελεί και τυπικά ο Δουβίκας από τον Παναργειακό. Έφυγε ο προπονητής που συνέδεσε το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου την τελευταία δεκαετία (κύπελλο ερασιτεχνών, πρωτάθλημα Δ’ εθνικής και άνοδος στις επαγγελματικές κατηγορίες, εδραίωση της ομάδας σε αυτήν την κατηγορία, καθώς και εδραίωση του Παναργειακού στην συνείδηση των φιλάθλων όλης της Ελλάδος βάζοντας τις βάσεις για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
Ο πρώην προπονητής του Παναργειακού μας έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις :
« Η διοικητική αστάθεια, η αναποφασιστικότητα του προέδρου σχετικά με το αν θα συνεχίσει ή όχι και η οικονομική ασυνέπεια στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία κατά τους τελευταίους μήνες δημιούργησαν ένα θολό τοπίο για το μέλλον της ομάδας. Έκανα υπομονή για μεγάλο χρονικό διάστημα απορρίπτοντας προτάσεις από ομάδες Β’ και Γ’ εθνικής. Όμως έπρεπε να πάρω κάποιες αποφάσεις. Βάζοντας ως πρώτη προτεραιότητα την οικογένεια μου αποφάσισα να συνεχίσω την καριέρα μου εδώ στην περιοχή της Αργολίδας και συγκεκριμένα στην Ένωση Μιδέας.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Παναργειακού, την διοίκηση, όλους τους συνεργάτες μου καθώς και τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα τέσσερα χρόνια.
Εύχομαι στην ομάδα του Παναργειακού να πραγματοποιήσει το όνειρο όλων τω ν φιλάθλων του Άργους που είναι η άνοδος στην Β’ Εθνική.»

Ο Δρακόπουλος το πρώτο όνομα...


Ένας από τους υποψήφιους για την θέση του τεχνικού στον πάγκο του Παναργειακού φαίνεται πως είναι ο Αντώνης Δρακόπουλος σύμφωνα με δημοσίευμα του prevezasports.gr . Σας παραθέτουμε το σχετικό δημοσίευμα:


"Σε αναζήτηση της νέας του ποδοσφαιρικής στέγης βρίσκεται ο Αντώνης Δρακόπουλος. Ο νεαρός τεχνικός παρά το αποτυχημένο πέρασμα από τον πάγκο της Πρέβεζας κατάφερε να δείξει δείγματα της δουλειάς του. Ανέλαβε άλλωστε μια ομάδα στην κυριολεξία από το… μηδέν και κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να την συμμαζέψει. Παράλληλα προσέδωσε στον ΠΑΣ αγωνιστική ταυτότητα εντός αγωνιστικού χώρου, κάτι που μέχρι τότε αγνοούνταν.Ο Δρακόπουλος λοιπόν έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες της Γ’ αλλά και της Δ’ Εθνικής τις οποίες και μελετάει προσεκτικά. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες μάλιστα, στην λίστα με τους υποψήφιους για να αποκτήσει, προστέθηκε και το όνομα του Παναργειακού, από την στιγμή που ο Χρήστος Δάρας ανέλαβε το πόστο του προέδρου. Τους άνδρες συνδέει στενή φιλία από την εποχή που είχαν συνυπάρξει στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και συνάντηση προκειμένου η κουβέντα να φύγει από τα φιλολογικά πλαίσια και να μετατραπεί σε επίσημη πρόταση.Να θυμίσουμε επίσης πως ο Αντώνης Δρακόπουλος αποτελούσε προσωπική επιλογή του Γιώργου Παράσχου για την θέση του βοηθού προπονητή στον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο το αίτημα του δεν έγινε δεκτό από την διοίκηση και η περίπτωση δεν προχώρησε."

Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Τέλος εποχής από Δουβίκα. . .


Παρελθόν από τη θέση του προπονητή του Παναργειακού αποτελεί ο Γιάννης Δουβίκας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του blog o Γιάννης Δουβίκας συμφώνησε σε όλα με την Ενωση Μιδέας και έτσι την επόμενη χρονιά θα βρίσκεται στον πάγκο της Ενωσης. Υστερα από 3,5 χρόνια φεύγει από τον Παναργειακό και γυρίσει πάλι στην Ενωση... Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε αποκλειστικές δηλώσεις με όλα τα παρεπόμενα... Θέλουμε να ευχηθούμε στον πρώην προπονητή μας καλή συνέχεια στην καινούρια του ομάδα και να τον ευχαριστήσουμε για όλα όσα έχει προσφέρει σ' αυτή την ομάδα... Σύντομα νέες πληροφορίες, γιατί εδώ θα τα μάθετε όλα πρώτοι..

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Φήμες για Δάρα - Παραβάντη στην διοίκηση του Παναργειακού...

Φήμες αναπτύχθηκαν χθες το βράδυ σχετικά με την μεταφορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Μερτύρη στους Παραβάντη και Δάρα (Χρήστος Δάρας πρώην γιατρός του Ολυμπιακού). Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες αυτό ισχύει αλλά ακόμα περιμένουμε την τελική ανακοίνωση για το τι τελικά θα γίνει...



Όπως πρώτοι σας ανακοινώσαμε την εμπλοκή Δάρα επιβαιβεωνόμαστε 100% :

"Ενδιαφέρον του Χρήστου Δάρρα, γνωστού από τη θητεία του στο ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου του Παναργειακού προέκυψε το βράδυ της Τετάρτης! Ο Δάρρας σε περίπτωση που αναλάβει τα ηνία των "λύκων" θα έχει τη στήριξη ακόμη δύο ή το πολύ τριών επιχειρηματιών του Άργους.
Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα (σ. Πέμπτη) για το μέλλον του Παναργειακού, μια και το βράδυ έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο θα συζητηθεί η επικείμενη μεταβίβαση των μετοχών στον Χρήστο Δάρρα. Ο ορθοπεδικός έκανε κρούση μέσω τρίτων για να αναλάβει την ομάδα, καθώς τον συνδέουν φιλικές σχέσεις με ανθρώπους του 'Αργους. Σημειώνουμε ότι είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να πάρει τα ηνία της ομάδας του Άργους και συγκεκριμένα πριν δύο χρόνια, ωστόσο τότε είχε αναλάβει ο νυν πρόεδρος Ιωσήφ Μερτύρης. Εάν υπάρξει ομοφωνία για τη μεταβίβαση, τότε τη Δευτέρα πιθανότατα να ολοκληρωθεί η συμφωνία.
Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Ο πρόεδρος της ομάδας, Ιωσήφ Μερτύρης, σε συνάντηση που είχε το βράδυ της Τετάρτης με τον δικηγόρο Γιώργο Παραβάντη, που φερόταν ότι προτίθεται να αγοράσει τον Παναργειακό, άκουσε δια στόματος του τελευταίου να του λέει ότι επιθυμία του είναι απλά να αποτελέσει κάτι σαν βοηθό της ομάδας. Τότε, του διεμήνυσε την επιθυμία του Δάρα να πάρει το πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ και να αποτελέσει ο γιατρός τον επικεφαλής του συλλόγου, ενώ εκείνος (ο Παραβάντης δηλαδή) να αρκεστεί στην οικονομική ενίσχυση των "λύκων". " από mikriliga.com

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Στα γρήγορα. . .


> Την Κυριακή είναι η μέρα επιστροφής του Ιωσήφ Μερτύρη από το εξωτερικό. Οπότε Δευτέρα και Τρίτη είναι κρίσημες ημέρες σε ότι αφορά τα διοκητικά και το θέμα προπονητή...
> Παναργειακός, Κόρινθος και Σπάρτη έχουν επικοινωνήσει με τον Αστέρα Τρίπολης για ενδεχόμενη συνεργασία, με σκοπό τον δανεισμό παικτών...
> Τον Μιχελή έχει βάλει στο στοχαστρο ο τεχνικός της Καλλιθέας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο τεχνικός της Καλλιθέας που είχε τον Μιχελή παίκτη του στην Χαλκίδα τον θέλει στην φετινή του ομάδα...
> Άραγε τι κρύβεται πίσω από το 1.000.000 ευρώ του κύριου Χρυσάιδου που θέλει να μπεί στην Κόρινθο???

Την Πέμπτη η συνάντηση Μερτύρη - Παραβάντη...


Ραντεβού ανάμεσα στον πρόεδρο του Παναργειακού, Ιωσήφ Μερτύρη και τον υποψήφιο επενδυτή, Γιώργο Παραβάντη θα γίνει την Πέμπτη στο Αργος προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο ο τελευταίος να αγοράσει τις μετοχές της ομάδας. Αν η συνάντηση κινηθεί σε καλό κλίμα τότε πιθανότατα να υπάρξει οριστική συμφωνία και να βρεθεί λύση για το μέλλον του συλλόγου.

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Κόρινθος καλεί Δουβίκα. . .


Στο στόχαστρο της Κορίνθου φαίνεται ότι έχει μπεί ο προπονητής του Παναργειακού Γιάννης Δουβίκας. Σύμφωνα με εφημερίδα της Κορίνθου επενδυτές δίνουν στην διοίκηση της Κορίνθου 1 εκ. ευρώ για να πάρουν την ομάδα στα χέρια τους και έχουν ως πρώτο στόχο για προπονητή τον Γιάννη Δουβίκα...

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Έφυγε ο αρχηγός του μεγάλου Παναργειακού...


Έφυγε από την ζωή ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε η Αργολίδα και ειδικόερα το Άργος. Ο Δημήτρης Σέρφας, ή Μάκης, όπως τον φώναζαν οι χιλιάδες φίλοι του Παναργειακού έχασε την μάχη με την ζωή προχθές, στα 65 του χρόνια. Η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε οδύνη σε όλους εκείνους που τον χειροκρότησαν για πολλά χρόνια στα γήπεδα. Ειδικότερα η μεγάλη οικογένεια του Παναργειακού. Οι συμπαίκτες του ήταν συγκλονισμένη από την απώλεια του φίλου τους. " Είμαι συγκλονισμένος από την απώλεια του Δημήτρη", δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Γιάννης Αποστολόπουλος, ο οποίος ήταν συμπαίκτης και φίλος του Σέρφα, σε μια εποχή οπού ο Παναργειακός ανέδειξε μεγάλους ποδοσφαιριστές.

Προτάσεις Καλογιάννη για το μέλλον της Γ' Εθνικής...


Το πρόβλημα βιωσιμότητας που ταλανίζει την πλειονότητα των ομάδων της Γ' Εθνικής συζητήθηκε στη σημερινή άτυπη γενική συνέλευση στα γραφεία της Ενωσης. Από αρκετούς προέδρους των σωματείων της κατηγορίας εκφράστηκαν ακραίες θέσεις, όπως η παράδοση των σφραγίδων ή η πραγματοποίηση απεργίας προκειμένου να διπλασιαστεί η επιχορήγηση από την πολιτεία.

«Αν ήταν έτσι γιατί οι νεοφώτιστες ομάδες παλέψατε και πήρατε πρωτάθλημα για να παίξετε στη Γ' Εθνική. Ή δεν λέτε την αλήθεια ή κάτι τρέχει» δήλωσε με νόημα ο πρόεδρος της Ενωσης Σπύρος Καλογιάννης, ο οποίος μετέφερε ότι θα υπάρξει αύξηση της χορηγίας από τον ΟΠΑΠ και από τα 105.000 που λάμβαναν οι ομάδες ετησίως, φέτος θα μοιραστούν περίπου 130.000 ευρώ. Ο κ. Καλογιάννης πρότεινε ακόμα τη δημιουργία πενταμελούς επιτροπής, η οποία θα επισκεφθεί τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη και τον Υπουργό Πολιτισμού Γιώργο Σαμαρά. Εγιναν πολλές προτάσεις για τα ονόματα που θα την απαρτίζουν αλλά οι περισσότεροι φαίνεται να κατέληξαν στους κ.κ. Γιδόπουλο (Νίκη Βόλου), Ποζατζίδη (ΠΑΟΝΕ), Κούγια (Παναχαϊκή), Παπαϊωάννου (Πυργός Γρεβενών), Τσιχριντζή (Κόρινθος).

Απώτερος στόχος είναι να διαπιστωθεί αν θα μπορέσει να υπάρξει οικονομική βοήθεια είτε στο θέμα των μετακινήσεων, είτε των εξόδων προς τη διαιτησία είτε στο αντιντόπινγκ κοντρόλ. Προτάθηκε ακόμα να βρεθεί κάποια ιδιωτική εταιρεία που θα αναλάβει τις μετακινήσεις των ομάδων και τον ιματισμό ενώ εξετάστηκε και το ενδεχόμενο να δίνονται εισιτήρια αγώνων μέσα από πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Αν δεν βρεθεί λύση τότε θα πραγματοποιηθεί νέα συνέλευση στο προσεχές διάστημα για να αποφασιστεί με ψηφοφορία τι θα γίνει.
Από τους εκπροσώπους του Παναργειακού και του Ατσαλένιο τέθηκε αίτημα να γίνει η κατηγορία ερασιτεχνική τη νέα χρόνια, προκαλώντας τις αντιδράσεις όλων. «Και οι μετοχές που έχουμε πάρει τι θα γίνουν; Δεν γίνεται να απαξιώσουμε τις επενδύσεις που έχουμε κάνει» ειπώθηκε για το θέμα ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου Στράτος Γιδόπουλος, ο οποίος σχολίασε ακόμα για τις εξαγγελίες περί οικονομικής βοήθειας.
«Ολα αυτά είναι παρανυχίδες. Εδώ έχουμε άλλα σοβαρά προβλήματα». Ενδιαφέρον είχε ακόμα η τοποθέτηση του προέδρου της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια, ο οποίος υπογράμμισε: «Είμαι τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο και δεν γίνεται να ζητάμε από τον πολίτη να πληρώσει για ένα πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που θα βρούμε πόρους και χορηγούς. Η απεργία δεν είναι λύση. Θυμάστε ότι και πέρυσι δεν κατέληξε πουθενά αφού έφτασαν οι ομάδες να δίνουν δύο παιχνίδια σε μια εβδομάδα».

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Να υπάρξει λύση στην Γ' Εθνική...


Έγινε σήμερα η συναντηση των ομάδων της Γ' Εθνικής στα γραφεία της ΕΕΠ Β' Γ' Εθνικής, το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του Παναργειακού Ιωσήφ Μερτύρης. . .

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΝΕ Γιώργος Ποζατζίδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την συνάντηση που είχαν οι ομάδες της Γ’ Εθνικής λέγοντας αρχικά ότι: «Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη, ξεπεράσαμε τις 30 ομάδες που συμμετείχαν σε αυτή την συνάντηση. Ο πρόεδρος της Ένωσης, κ. καλογιάννης ζήτησε μία συνάντηση με τον Υπουργό κ. Ιωαννίδη, συγκροτήθηκε μία ομάδα για να του θέσουμε κάποια βασικά θέματα με κυριότερο η βιωσιμότητα της Γ’ Εθνικής. Με τις 80.000 ευρώ δεν μπορεί να σταθεί το πρωτάθλημα. Να βρούμε πόρους για να βοηθηθεί κάθε ομάδα στην Γ’ Εθνική.

Λίγες μπορούν να σταθούν, κυρίως αυτές που κόβουν εισιτήρια, έχουν κόσμο. Πιστεύω ότι το ραντεβού θα γίνει σύντομα, μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Πρέπει να γνωρίζουν οι ομάδες τι θα γίνει, να ξεκινήσουν την προετοιμασία του. Η αύξηση που είναι δεδομένη είναι από την SUPER LEAGUE, της τάξεως των 30.000 ευρώ κάθε ομάδα. Εμείς θέλουμε να φτάσουμε σε ένα ποσό των 200.000 ευρώ για κάθε ομάδα, πιστεύω ότι είναι εφικτό. Η Γ’ Εθνική είναι… σκαλοπάτι για αρκετούς Έλληνες παίκτες. Αν δεν θέλουν η Γ’ Εθνική να είναι ο… τζόγος και να στήνονται παιχνίδια, ας βοηθήσουν τον κάθε σύλλογο για να παραμείνει ζωντανός».

Επίσης συνέχισε λέγοντας: «Με το ΙΚΑ δεν μπορεί αν γίνει τίποτα, στην Γ’ Εθνική υπάρχουν πολλές ΠΑΕ. Μελετούν ένα σενάριο όπως είπε και ο κ. Πιλάβιος της ΕΠΟ να καταργηθεί η Γ’ Εθνική. Κάποιοι όμως έχουν μετοχές και θα χάσουν τα χρήματα τους. Εμείς είπαμε αντί για τέσσερις παίκτες που είναι οι… εκπαιδευόμενοι να γίνουν οχτώ και να μην έχουμε να πληρώνουμε το ΙΚΑ. Μιλάμε για παιδιά 17-18-19 ετών, που μπορούν να είναι το μέλλον. Θέλουμε κι εμείς να ήμαστε νόμιμοι, να μην… καπελώσουμε το ΙΚΑ».
Επίσης είπε: «Οι άλλοι εκπρόσωποι των ομάδων μου είπαν ότι αν δεν βγει άκρη με τον κ. Ιωαννίδη, θα καταθέσουν τις σφραγίδες, δεν θα κατέβουν στο πρωτάθλημα. Μιλάμε για εκπροσώπους αρκετών νομών της χώρας» και συνέχισε: «θα ήθελα ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΜ να καταψηφίσει την πρόταση να γίνουνε ερασιτεχνικά τα σωματεία της Γ’ Εθνικής».

Ενδιαφέρον από Παραβάντη, παρελθόν ο Χαρίσης. . .


Απρόσμενη εξέλιξη προέκυψε στo διοικητικό κομμάτι του Παναργειακού στη γενική συνέλευση της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του sport3.gr, εκπρόσωπος του κ. Γιώργου Παραβάντη ο οποίος ήταν παρών στη διαδικασία ενημέρωσε πως ο τελευταίος ενδιαφέρεται για την αγορά του 70% των μετοχών της ΠΑΕ από τον πρόεδρο Ιωσήφ Μερτύρη! Για την ακρίβεια ο κ. Παραβάντης που κατάγεται από το Άργος και είναι δικηγόρος στο επάγγελμα αλλά και πολιτευτής, εργάζεται στην Αθήνα και μαζί με άλλους δύο Αθηναίους επιχειρηματίες ενδιαφέρονται να πάρουν τα ηνία της ομάδας. Ο εκπρόσωπος του 45χρονου δικηγόρου ζήτησε μια εβδομάδα διορία για να δρομολογηθούν οι οριστικές εξελίξεις αφού εκείνος βρίσκεται στην Αμερική για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Στα αγωνιστικά τώρα παρελθόν από τον Παναργειακό αποτελεί ο Βασίλης Χαρίσης. Ο ακραίος δεξιός αμυντικός ύστερα από δύο χρόνια στην ομάδα αποτελεί παρελθόν μαζί με τον Δημήτρη Μοράλες οπού το συμβολαιό του δεν ανανεώθηκε.

Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Παραμένουν Κατσαρός, Λετιέρι και Ζυγούρης. . .


Σε προφορική συμφωνία με τους Γιώργο Κατσαρό, Γκαμπριέλ Λετιέρι και Χρήστο Ζυγούρη που μένουν ελεύθεροι από το υπάρχον δυναμικό έχει έρθει ο Ιωσήφ Μερτύρης στον Παναργειακό εφόσον παραμείνει στον προεδρικό θώκο. Αντίθετα, όπως είχαμε αναφέρει και παλιότερα δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Δημήτρη Μοράλες. Ολα θα ξεκαθαρίσουν την Τετάρτη που θα γίνει η γενική συνέλευση του συλλόγου και από διοικητικούς κύκλους εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα μπορέσει τελικά να βρεθεί λύση.

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Γενική Συνέλευση Συλλόγου. . .

Την πρόθεση του να αποχωρήσει οριστικά από τον Παναργειακό γνωστοποίησε στη γενική συνέλευση του συλλόγου που ολοκληρώθηκε πριν λίγο ο πρόεδρος Ιωσήφ Μερτύρης. Μπορεί ο ισχυρός άνδρας των "λύκων" να είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό τις προθέσεις του αλλά στο Επιμελητήριο Αργους δεν εμφανίστηκε κανένας ενδιαφερόμενος για να πάρει την ομάδα, αποδεικνύοντας ότι δεν ίδρωσε το αυτί τους μπροστά στον κίνδυνο η ομάδα να μην αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Γ' Εθνική! Γι αυτο το λόγο η διαδικασία διακόπηκε και μεταφέρθηκε για την επόμενη Τετάρτη με την ελπίδα να υπάρξει λύση.

«Εγώ δεν θέλω ούτε ευρώ. Χαρίζω την ομάδα δωρεάν φτάνει να παραμείνει σε αργίτικα χέρια αφού δεν μπορώ να συνεχίσω για οικογενειακούς, οικονομικούς και πάνω απ' όλα επαγγελματικούς λόγους. Είχα προτάσεις να δώσω την ομάδα εκτός Αργους αλλά ούτε καν το συζήτησα. Είναι ομάδα του Αργους και θα μείνει στο Αργος. Αν εμφανιστεί ενδιαφερόμενος από το Αργος έχει καλώς. Αν προκύψει κάποιος Κόκκαλης ή Βαρδινογιάννης εκτός Αργους τότε θα ζητηθεί ένα ποσό για να παραλάβει τις μετοχές (σ.σ. το μετοχικό κεφάλαιο ορίστηκε στις 210.000 ευρώ)» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μερτύρης και στάθηκε ακόμα στην απουσία και της πλειονότητας των μετόχων του συλλόγου που απείχαν από τη διαδικασία.

Παράλληλα, εξέφρασε το παράπονο του για τη μη τήρηση των περσινών δεσμεύσεων της δημοτικής αρχής για οικονομική ενίσχυση. Δικαιολόγησε, βέβαια, τον δήμαρχο Βασίλη Μπουρή για τo πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αλλά περίμενε ότι θα ανταποκρίνονταν σε όσα είχε υποσχεθεί. «Αλλιώς μας τα είχαν πει και αλλιώς τα βρήκαμε. Τώρα μου ζητούν και τα ρέστα» τόνισε χαρακτηριστικά για να το δικαιολογήσει ότι ο πρόεδρος του ΔΑΚ Σπύρος Μεφσούτ έστειλε πρόσφατα φαξ στην ΠΑΕ για να εξοφλήσει ένα ποσό που οφείλει για τη χρήση του Δημοτικού Σταδίου! «Ακόμα και 1 εκ. ευρώ να μου εγγυηθούν ότι θα μου δώσουν, εγώ δεν πρόκειται αυτή τη φορά να τους πιστέψω» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.