Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Το blog μας στελνει τα θερμα του συλληπητηρια στον Γιώργο Κατσαρό και στην οικογενειά του


Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Παναργειακού, μια και έφυγε από την ζωή η μητέρα του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Γιώργου Κατσαρού. Οι συμπαίκτες του, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση βρίσκονται στο πλευρό του 24χρονου επιθετικού και σήμερα θα παρευρεθούν στην κηδεία που θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη.

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Τα πρώτα ονόματα. . .


από sport3.gr


Η αποχώρηση του Γιάννη Δουβίκα από τον Παναργειακό θα πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένη μετά την ήττα από τον Παναιγιάλειο. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του προέδρου των «λύκων» Χρήστου Δάρα. «Αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητες της. Μια αλλαγή προπονητή θα βοηθήσει για να αλλάξει η εικόνα της πριν να είναι πολύ αργά» τόνισε. Η οριστική απόφαση για το θέμα θα ληφθεί την Τετάρτη που είναι προγραμματισμένο το καθιερωμένο Δ.Σ. της ομάδας, παρουσία και του Γιάννη Δουβίκα, ο οποίος προπόνησε κανονικά την ομάδα τη Δευτέρα.Πάντως, ο κ. Δάρας αποκάλυψε τις προθέσεις του και για τον αντικαταστάτη του. «Ο Γιώργος Μπένος της Καλαμάτας και ο Σίνισα Γκόγκιτς του Παναιτωλικού είναι δύο προπονητές που θα ήθελα, με τον πρώτο να αποτελεί σαφώς μια πιο εφικτή λύση. Δεν έχει σημασία ότι εργάζονται ήδη σε ομάδες! Μεγάλη μου επιθυμία, βέβαια, είναι να έρθει ο Αλέκος Αλεξανδρής αλλά δύσκολα θα αποχωρήσει από τους Ερασιτέχνες του Ολυμπιακού» . Πάντως, μια ακόμα περίπτωση που φαίνεται ότι εξετάζει ο Χρήστος Δάρας είναι κι αυτή του προπονητή των Γλυκών Νερών και παλαίμαχου άσου του Ολυμπιακού Βασίλη Καραπιάλη.

* Για «ζούγκλα» κάνουν λόγο ότι συνάντησαν οι άνθρωποι του Παναργειακού στο Αίγιο από τους οπαδούς των γηπεδούχων και θεωρούν ότι είναι θαύμα που ο διαιτητής κατόρθωσε υπό αυτές τις συνθήκες να ολοκληρώσει το ματς. Μάλιστα, υπογραμμίζουν ότι στο ημίχρονο του αγώνα, ορισμένοι επιτήδειοι έριξαν μέχρι και βεγγαλικό στα αποδυτήρια τους με συνέπεια να δημιουργηθεί ένας μικρός... πανικός. Πάντως, ευχαριστούν τη διοίκηση του Παναιγιάλειου και τις αστυνομικές δυνάμεις που μερίμνησαν για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα. Με τράβηγμα αποχώρησε από την αναμέτρηση ο Παπαγεωργίου, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο.

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Παραλειπόμενα του αγώνα...


Ο Ηπειρώτης ρέφερι Μπαλατσούκας αποδοκιμάστηκε έντονα από τους 1.500 φιλάθλους των γηπεδούχων για τις αποφάσεις του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά τη λήξη του υπέβαλαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας τις παραιτήσεις τους ο ταμίας και γενικός αρχηγός του Παναιγιαλείου, Θανάσης Σταθακόπουλος, και ο διευθυντής μάρκετινγκ, Δημήτρης Οικονομόπουλος.
«Μετά το 2-0 κάναμε κάποιες χαζομάρες και ξαναβάλαμε τον Παναργειακό στο παιχνίδι. Μετά ήρθε ο εκνευρισμός και το παιχνίδι χάλασε, αλλά είδατε όλοι ποιος φταίει γι' αυτό», είπε με σαφές υπονοούμενο για τον διαιτητή ο Γιώργος Βλαστός, ο οποίος δεν κάθισε στον πάγκο, επειδή ο Μπαλατσούκας υποστήριξε πως δεν είχε φτάσει το ιδιωτικό συμφωνητικό του στην ΕΠΟ. Από την κερκίδα είδε το ματς λόγω τιμωρίας με την Κόρινθο και ο Γιάννης Δουβίκας του Παναργειακού, ο οποίος είπε: «Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο. Περίμενα περισσότερα από κάποιους παίκτες».
Η ήττα, πάντως, από τον Παναιγιάλειο καθιστά αβέβαιο το μέλλον του κ. Δουβίκα στον πάγκο των «πρασίνων». Ο πρόεδρος, Χρήστος Δάρας, βρέθηκε την Κυριακή στο Αίγιο και αποχώρησε απογοητευμένος με τη λήξη του αγώνα δίχως να έχει κάποιο τετ-α-τετ με τον κ. Δουβίκα. Οπως υποστήριζε, την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει Δ.Σ. προκειμένου να συζητηθεί το ζήτημα αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.
Από την πλευρά του, βέβαια, ο γενικός διευθυντής, Γιώργος Μπέλλος, υπογράμμισε ότι δεν υφίσταται κάποιο θέμα.
«Κάναμε καλή προσπάθεια. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε» αρκέστηκε να πει στους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα ο κ. Δουβίκας.

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

3η Αγωνιστική 27/09/2009

Πρώτη ήττα...
Παναιγιάλειος - Παναργειακός 2-1
(Νικολόπουλος (46'), Παπαδόπουλος (60') - Μιχελής (65') )

Ο Παναργειακός αν και καλύτερος δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα σήμερα το απόγευμα στο Αίγιο απέναντι στον Παναιγιάλειο. Έχασε 2-1, κάτι το οποίο τον αδικεί βάση της εικόνας των δύο ομάδων. Αν και βρέθηκε να χάνει 2-0 μείωσε σε 2-1 με τον Μιχελή στο 65' και έχασε τεράστια ευκαρία με τον Ρες στο 81' όταν η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο όμως. Χαρακτηριστικό του αγώνα οι δύο κόκκινες που δέχθηκαν οι Ντόμας (84') και Μαντάς (92') από τον Παναιγιάλειο. Σημειώνεται ότι και οι δύο προπονητές παρακολούθησαν τον αγώνα από τις εξέδρες. Ο τεχνικός του Παναιγιάλειου, Γιώργος Βλαστός, γιατί η ΕΠΟ έκρινε εκπρόθεσμο το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε συνάψει με την ομάδα, ενώ ο Γιάννης Δουβίκας, διότι είχε τιμωρηθεί από το ματς με την Κόρινθο. Επόμενη αγωνιστική την μεθεπόμενη Τετάρτη στις 7 Οκτώμβρη με αντίπαλο την πρωτοπόρο Καλλιθέα. Μονοδρομος η νίκη για να μπορέσει η ομάδα μας να ανακάμψει βαθμολογικά...

Πανιαγιάλειος: Καλιακμάνης, Μαντάς, Ζαφειρόπουλος, Πέτρου, Παπαδόπουλος, Χατζής, Νικολόπουλος (75' πολίτης), Ντόμας, Αποσκίτης (90' Χρυσανθόπουλος), Πάβελα, Βλαστός (71' Βλαστός).
Παναργειακός: Κατσαούνης, Παπαγεωργίου (46' Δρούλιας) , Πλεμμένος (55' Καραχάλιος), Χατζόπουλος, Σκόνδρας, Λετιέρι, Γκιγκάνι, Κατσαρός, Μπενίτες (80' Κουτσοδήμος), Μιχελής, Ρες.

Στιγμές του αγώνα :
Έναρξη του αγώνα
25' Στα μισά του πρώτου ημιχρόνου παραμένει το ο-ο μεταξύ των δύο ομάδων οι οποίες έχουν παραταχθεί με επιθετικούς προσανατολισμούς, όμως λείπει η τελική πάσα και έτσι δεν έχουν δημιουργηθεί πολλές φάσεις.
Τέλος ημιχρόνου 0-0
46' Ο Νικολόπουλος κάνει το 1-0 στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 4ο μέτρα.
58' Κεφαλιά του Αποσκίτη τρομερή επέμβαση του Κατσαούνη που διώχνει σε κόρνερ.
60' Ο Παπαδόπουλος κάνει το 2-0 με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Νικολόπουλου.
65' Ο Μιχελής με σουτ μειώνει σε 2-1.
81' Δοκάρι ύστερα από σουτ του Ρες.
Τέλος αγώνα 2-1 υπέρ του Παναιγιάλειου.

Υπόλοιπα Αποτελέσματα :
Παναχαϊκή-Αγία Παρασκευή 2-1
Χερσόνησος-ΠΑΟ Ρουφ 0-2
Ατσαλένιος-Ασπρόπυργος 3-0
Βύζας Μεγάρων-Πλατανιάς 3-0
Αίας Σαλαμίνας-Κερ. Κερατέας 0-0
Καλλιθεα-Ζάκυνθος 2-0
Χαϊδάρι-Σαρωνικός 5-1
Ρεπό : Κόρινθος

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Πρόγραμμα 3ης Αγωνιστικής


Κυριακή 27/09/2009 Ώρα 16:00

Παναιγιάλειος - Παναργειακός

Με τον Φίλη, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και με τον Λετιέρι που εξέτισε την ποινή του θα παραταχθεί ο Παναργειακός στο Αίγιο την Κυριακή. Ο Χατζόπουλος είχε ένα μικρό πρόβλημα χθές αλλά δεν αναμένεται να τον κρατήσει εκτός αγώνα. Με λίγα λόγια αρκετά πλήρης θα παραταχθούν οι λύκοι απέναντι στον Παναγειάλειο, με πρώτο στόχο να μην ηττηθούν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Μπαλατσούκας Κ ΕΠΣ Ηπείρου
ΒΟΗΘΟΣ Παπαδημητρίου Α. ΕΠΣ Ηπείρου
ΒΟΗΘΟΣ Γεωργάρας Δ. ΕΠΣ Αρτας
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Κατσικογιάννης Α. ΕΠΣ Ηπείρου
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Αλεξανδρόπουλος Π. ΕΠΣ Αθηνών

Υπόλοιπο πρόγραμμα :

Κυριακή 27/09/2009 ώρα 15:00
Καλλιθέα - Ζάκυνθος

Κυριακή 27/09/2009 ώρα 16:00
Παναχαϊκή-Αγία Παρασκευή
Χερσόνησος-ΠΑΟ Ρουφ
Ατσαλένιος-Ασπρόπυργος
Βύζας Μεγάρων-Πλατανιάς
Αίας Σαλαμίνας-Κερ. Κερατέας
Χαϊδάρι-Σαρωνικός
Ρεπό : Κόρινθος

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Προφιλ του φετινού Παναργειακού

Όσοι βρέθηκαν την Κυριακή στο γήπεδο θα έχουν μια άποψη πλέον για την εικόνα της ομάδα μας φέτος. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δούμε πως μπορεί να βελτιωθεί αυτή η εικόνα μέσα από τους παίκτες.

Κατσαούνης : Καθοδηγεί πολύ καλά την άμυνα με τις εντολές του όμως πρέπει να δείξει λίγη σταθερότητα, σε μερικές ενεργειές του.
Γαλάνης : Πολύ καλός αμυντικά, περιμένουμε να τον δούμε να βελτιώνεται και επιθετικά (κάτι το οποίο κάνει πολύ καλά ο Δρούλλιας δεξιά)
Φίλης : Ο αρχηγός έχει μπει νωθρά στην φετινή περίοδο, φταίνε και οι τραυματισμοί που τον έχουν αφήσει εκτός προπονήσεων, στον αγώνα με την Κόρινθο αποχώρησε τραυματίας στο 38’.
Κατσαρός : Ο δεύτερος αρχηγός της ομάδας μας, ταλαιπωρείται από ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, κάτι το οποίο τον έχει αφήσει εκτός προπονήσεων, και δεν είναι στην σωστή ψυχολογική κατάσταση.
Καραχαλιος : Περιμένουμε πιο πολλά από τον αριστερό εξτρεμ της ομάδας. Φαίνεται πως οι 15 μέρες που έμεινε εκτός προπονήσεων λόγω τραυματισμού τον έχουν επηρεάσει.
Μιχελής : Από αγώνα σε αγώνα γίνεται καλύτερος, αλλά από τον Στρατό του πέρσι διαφέρει αρκετά, αναμένεται να βελτιωθεί.
Μπενίτες : Το βαρύ όνομα στην επίθεση μετά τον τραυματισμό του δεν κατάφερε να επανέλθει, όμως επανέρχεται στην φυσική κατάσταση που απαιτείται.
Πιτσόκος : Ο νεαρός εξτρεμ δεν έχει καταφέρει ακόμα να επανέλθει μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Βόλο, μόλις μερικές προπονήσεις την προηγούμενη εβδομάδα. Αναμένεται να εντείνει αυτήν την εβδομάδα, έτσι ώστε να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Παναιγειάλειο.
Λετιέρι : Έλειψε πολύ ο έμπειρος μέσος στο παιχνίδι με την Κόρινθο, αλλά και αυτός αναμένεται να βοηθήσει πολύ στα επόμενα παιχνίδια.
Κουτσοδήμος : Όποτε μπαίνει ως αλλαγή βοηθάει πολύ την ομάδα με την ταχύτητα του και την τεχνική του. Μένει να τον δούμε να βοηθήσει και ουσιαστικά την ομάδα.
Πλεμμένος : Μπορεί να δώσει περισσότερα, τον είδαμε μετά την είσοδο του Γκιγκάνι να ανεβάζει πολύ την απόδοση του.
Ζυγούρης : Δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια, και αυτό τον έχει αφήσει εκτός φόρμας, παράλληλα με την θλάση που έπαθε την προηγούμενη εβδομάδα, μένει αρκετά πίσω.

Εκπλήξεις :
Γκιγκάνι, Ρες, Σκόνδρας, Χατζόπουλος και Δρούλλιας είναι οι κορυφαίοι παίκτες μέχρι στιγμής στον Παναργειακό. Όλοι δίνουν ποιότητα και ενέργεια στον Παναργειακό. Περιμένουμε να δούμε και τους συμπαίκτες τους να τους μιμούνται.

Δεν μπορούμε να κρίνουμε τους Ζαραφωνίτη, Καραγκούνη, Γεωργακόπουλο και Παπαγεωργίου καθώς δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής...

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Σχόλια για τον φετινό Παναργειακό...

"Αντίθετα, υπάρχουν ομάδες που ξεκίνησαν με αυτή την προοπτική και μέχρι τώρα δεν έχουν κατορθώσει να το αποδείξουν με τις εμφανίσεις τους. Αναφερόμαστε στον Παναργειακό, ο οποίος αν και είχε τις ευκαιρίες κόντρα στην Κόρινθο δεν μπόρεσε να «σπάσει» την αρνητική του παράδοση που τον ακολουθεί στις αναμετρήσεις του στο Αργος. Ενα πρόβλημα, βέβαια, που μπορεί να διορθωθεί άμεσα αφού ο Γκιγκάνι έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στους «πράσινους» ενώ και ο Κατσαρός φαίνεται να συνέρχεται από την προσωπική του περιπέτεια που περνάει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Γι αυτό το λόγο είναι άδικο να πιστώνεται ο προπονητής Γιάννης Δουβίκας το γεγονός ότι δεν έχουν έρθει οι νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές. "

Αυτό το απόσπασμα ανήκει στον δημοσιογράφο της Sportday Μιχάλη Ανδρεαδάκη και δημοσιεύεται στο sport3.gr

Αύριο θα έχετε αποκλειστικά ένα άρθρο το οποίο θα σας προσφέρει την δυνατότητα να δείτε το "πρόσωπο" του Παναργειακού στα πρώτα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, και το τι μπορεί να αλλάξει...

Οι γελοιότητες δεν εχουν τέλος...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. . .

Βγήκαν χθες κάποια δημοσιεύματα στην πολύ "έγκυρη" καθώς φαίνεται goal news και τον πολύ καλό δημοσιογραφό της τα οποία έλεγαν :

ΜΕΤΕΩΡΟΣ
Η δεύτερη συνεχόμενη λευκή ισοπαλία του Παναργειακού στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά κόντρα στην Κόρινθο, δημιούργησε τους πρώτους «τριγμούς» στο στρατόπεδο των «πράσινων».
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις τάξεις της διοίκησης των «λύκων» υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας και ειδικά προς το πρόσωπο του τεχνικού Γιάννη Δουβίκα, στον οποίο πέφτει το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης.
Μάλιστα, σήμερα ο νεαρός τεχνικός αναμένεται να έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Δάρρα, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά. Να θυμίσουμε οτι το καλοκαίρι η παραμονή του Δουβίκα στην τεχνική ηγεσία του Παναργειακού είχε γίνει ένα μίνι σήριαλ, καθώς είχε συμφωνήσει αρχικά με την Ενωση Μιδέας (ομάδα Δ’ Εθνικής) ωστόσο μετά από επιθυμία της νέας διοίκησης είχε πειστεί να παραμείνει σε αυτή για 5η συνεχόμενη χρονιά.


Επικοινωνήσαμε με έγκυρες πηγές οι οποίοι έδειχναν άγνοια για το θέμα, και ότι δεν ισχύει τίποτα. Χαρακτηριστικά τα λόγια του Χρήστου Δάρα : «Οι προπονητές κρίνονται πάντα από τα αποτελέσματα αλλά αυτή τη στιγμή δεν συζητάμε τέτοιο θέμα» Τι πιο σωστό από αυτήν την δήλωση;
Ο γενικός διευθυντής Γιώργος Μπέλλος δήλωσε : «Αυτά που γράφονται κατά φαντασίαν και εκ του πονηρού. Δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα. Στηρίζουμε απόλυτα τον προπονητή και τους παίκτες μας». Για όσους δεν κατάλαβαν δηλαδή την προηγούμενη δήλωση, λογικά αυτή θα έπρεπε να την καταλάβουν...

Όμως σ' αυτον τον κόσμο μάλλον υπάρχουν και άνθρωποι χαμηλής νοημοσύνης (δεν θέλω να τους πω ψεύτες, γιατί κρίμα μεγάλοι δημοσιογράφοι σε εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας, να θεωρούνται ψεύτες και να υποκινούνται από τρίτους για τα συμφέροντα αυτών).

Και διαβάστε τι γράφετε στο σημερινό φύλλο της goal news :

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο εξελίξεων στην τεχνική ηγεσία των «πράσινων» ο πρόεδρος του συλλόγου, Χρήστος Δάρας, αφήνοντας ουσιαστικά εκτεθειμένο τον Γιάννη Δουβίκα. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του ισχυρού άνδρα του Παναργειακού: «Καλώς ή κακώς ο προπονητής κρίνεται από τα αποτελέσματα. Ξέρουμε ότι το ξεκίνημα ήταν δύσκολο με ένα εκτός έδρας παιχνίδι στη Χερσόνησο και ένα ντέρμπι με την Κόρινθο, ωστόσο η βαθμολογική συγκομιδή δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε. Ο Παναργειακός πρέπει να είναι πιο ψηλά και έχουμε βάλει στόχο τον πρωταθλητισμό».
Από την πλευρά του Γιάννη Δουβίκα διέρρεε πως δεν τίθεται θέμα δυσαρέσκειας προς το πρόσωπό του, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι το επόμενο ματς πρωταθλήματος στο Αίγιο θα είναι καθοριστικό για το μέλλον του.


Θεωρούν δεδομένο δηλαδή ότι ο πρόεδρος άφησε εκτεθειμένο τον προπονητή, αυτά από που τα άκουσαν;;; Μπορούν να μας πουν ποιος το δήλωσε;;;

Αυτές οι γελειότητες συμβαίνουν γύρω μας, και δεν αφήνουν την ομάδα να δουλέψει ήρεμα... Μπορεί οι διοικούντες να στηρίζουν τον προπονητή όμως κάποιοι ίσως δεν καταλαβαίνουν ή απλά δεν "θέλουν".


Για να καταλάβεται το sport3.gr αναφέρει χαρακτηριστικά :

Στηρίζουν Δουβίκα στο Άργος
Την αμέριστη στήριξη τους στο πρόσωπο του Γιάννη Δουβίκα εξέφρασαν οι άνθρωποι του Παναργειακού, διαψεύδοντας ότι τέθηκε στην παρούσα φάση ζήτημα αντικατάστασης του. «Οι προπονητές κρίνονται πάντα από τα αποτελέσματα αλλά αυτή τη στιγμή δεν συζητάμε τέτοιο θέμα» δήλωσε ο πρόεδρος Χρήστος Δάρας. Πάντως, άφησε να εννοηθεί ότι ενδεχομένως θα γίνει μια τέτοια συζήτηση αν έρθει μια νέα απώλεια βαθμών στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο.


Τα συμπεράσματα δικά σας...

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

2η Αγωνιστική 20/09/2009

Άτυχος

Παναργειακός - Κόρινθος 0-0

Πέρσυ περίπου τέτοιο καιρό ο Παναργειακός είχε υποδεχθεί την Κόρινθο στο Άργος, με το αποτελέσμα να είναι το ίδιο, 0-0. Αυτά είναι τα δύο κοινά μεταξύ των δύο αγώνων των ομάδων. Απο κει και πέρα ο Παναργειακός φάνηκε ανώτερος από την Κόρινθο, αλλά το ίδιο ανέτοιμος όσο οι αντιπαλοί του. Οι λύκοι του Γιάννη Δουβίκα δημιούργησαν περίπου 10 φάσεις μπροστά από την εστία της Κορίνθου όταν παράλληλα οι Κορίνθιοι δημιούργησαν μόνο μία άξια σχολιασμού. Το τετ-α-τετ του Ρεκλείτη που αποκρούσθηκε από τον Κατσαούνη. Σημαντικότερη φάση του Παναργεικού μπορεί να θεωρηθεί η κεφαλιά του Ρες που αποκρούσθηκε πάνω στην γραμμή από τον αμυντικό της Κορίνθου. Άξιοι συμπαραστάτες οι φάσεις των Χατζόπουλου και Σκόνδρα από τα φάουλ του Γκιγκάνι και η φάση στο τέλος του αγώνα με το σουτ του Κουτσοδήμου. Άτυχο αποτέλεσμα για τον Παναργειακό που θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο απέναντι στην Κόρινθο. Στα συν του αγώνα η παρουσία του Γκιγκάνι, που άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Επίσης η πολύ καλή αμυντική παρουσία των παικτών μας. Αρνητικό ατοιχείο η δυστοκία των παικτών μας, που παρόλο που δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες δεν κατάφεραν να σκοράρουν...

Σχολιασμός αγώνα:
Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κάνοντας με την έναρξη του παιχνιδιού μια καλή φάση. Ωστόσο, αυτό κράτησε μόνο για τα 2 με 3 πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Απελπιστικά φτωχό το πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού με τι 2 ομάδες να προσπαθούν αλλά να μην καταφέρνουν να κάνουν ούτε μία αξιόλογη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο με την αλλαγή του συστήματος σε ένα καθαρό 4-4-2 με δύο καθαρά επιθετικούς παίκτες στον αγώνα καθώς και με την πολύ καλή και ουσιαστική παρουσία του Γκιγκάνι, ο Παναργειακός κατάφερε να κάνει πολλές φάσεις χωρίς όμως να πετύχει το πολυπόθειτο τέρμα. Στο τελευταίο 15λεπτο η ομάδα του Άργους ανέβηκε, δημιουργώντας κάποιες καλές ευκαιρίες τις οποίες δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ, αφήνοντας μια πίκρα στους περίπου 1.500 φίλους του Παναργειακού που βρίσκονταν στο ΔΑΚ Άργους. Τέλος, να σημειώσουμε την πολύ κακή διαιτησία του αγώνα. Στο Άργος παρευρέθησαν και περίπου 50 οπαδοί της Κορίνθου.

Παναργειακός: Κατσαούνης, Σκόνδρας, Χατζόπουλος, Δρούλλιας, Γαλάνης, Φίλης(39' Γκιγκάνι), Καραχάλιος(46' Μπενίτες), Πλεμμένος(81' Κουτσοδήμος), Κατσαρός, Μιχελής, Ρες.

Στιγμές του αγώνα :
Έναρξη αγώνα

1': Επίθεση του Παναργειακού, σουτ από τον Μιχελή από το ύψος της περιοχής λίγο άουτ..
20': Αναγνωριστικό παιχνίδι κέντρου και για τις δύο ομάδες χωρίς υποψία φάσεων μέχρι τώρα..
30': Εκτέλεση φάουλ από τον Μιχελή, πρώτη κεφαλιά ο φίλης δεύτερη ανάποδη κεφαλιά από τον Ρες αμυντικός της Κορίνθου σώζει πάνω στη γραμμή.
33': Σουτ του Μιχελή κόντρα στους αμυντικούς της Κορίνθου με δυσκολία αποκρούει ο τερματοφύλακας..
39': Αναγκαστική αλλαγή για τον Παναργειακό.. Έξω ο Φίλης λόγω τραυματισμού μέσα ο Γκιγκάνι.
43': Κάθετη μπαλιά του Γκιγκάνι στον Ρες ο οποίος κάνει πολύ άστοχη σέντρα σουτ.. Αμέσως μετά αντεπίθεση για την Κόρινθο σέντρα και κεφαλιά λίγο άουτ..
45': Λήξη ημιχρόνου..
Έναρξη 2ου ημιχρόνου
46'
: 2η αλλαγή για τον Παναργειακό. Μπαίνει ο Μπενίτες στη θέση του Καραχάλιου..
58': Εκτέλεση φάουλ Γκιγκάνι κεφαλιά ο Χαντζόπουλος απόκρουση από τον τερματοφύλακα της Κορίνθου..
59': Εκτέλεση φάουλ ξανά από τον Γκιγκάνι κεφαλιά του Σκόνδρα αυτή τη φορά λίγο άουτ..
60': Σουτ από τον Γκιγκάνι λίγο έξω από την περιοχή λίγο άουτ.
78': Γυριστό σουτ ο Ρες μέσα από την περιοχή αποκρούει ο τερματοφύλακας της Κορίνθου.
80': Τετ α τετ της Κορίνθου απόκροση Κατσαούνη σε κόρνερ.
81': Τελευταία αλλαγή για τον Παναργειακό. Έξω ο Πλεμμένος μέσα ο Κουτσοδήμος..
83': Εκτέλεση φάουλ Γκιγκάνι στο τείχος, σουτ Δρούλλια κόντρα παίρνει ο Ρες κάνει σουτ απόκρουσει από τον τερματοφύλακα της Κορίνθου.
91': Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβολή για τον Γ. Δουβίκα.
93': Πλάγιο από τον Δρούλια, κεφαλιά Σκόνδρα στο δεύτερο δοκάρι σουτ του Κουτσοδήμου η μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα κοντράρει σε παίκτη της Κορίνθου..
Τέλος αγώνα..

Άυριο βίντεο με τις δηλώσεις του Γιάννη Δουβίκα στην συνέντευξη τύπου, και τις σημαντικότερες φάσεις του αγώνα...

Όλα για την νίκη... Σήμερα στις 17:00 στο Άργος...

Τα πάντα για το τρίποντο είναι αποφασισμένοι να δώσουν οι παίχτες του Γιάννη Δουβίκα στον σημερινό αγώνα.
Θα προσπαθούμε να προβλέψουμε την ενδεκάδα αλλά αυτό κρίνεται εξαιρετικά δύσκολο. Ο Γιάννης Δουβίκας έχει αρκετούς παίκτες στην διάθεση του ( επιστρέφουν Κατσαρός, Πιτσόκος και μπαίνει ο Γκιγκάνι) με αποτέλεσμα η πρόβλεψη να κρίνεται αρκετά δύσκολη.
Ας ξεκινήσουμε από την θέση του τερματοφύλακα, όπου εκεί αναμένεται να βρεθεί ο Κατσαούνης.
Στην θέση του δεξιού μπάκ θα βρεθεί ο Δρούλλιας, και αριστερά ο Γαλάνης. Στο αμυντικό δίδυμο αναμένεται Σκόνδρας και Χατζόπουλος με τον Φίλη να μετακινείται στην θέση του αμυντικού χαφ. Δίπλα του θα βρίσκονται ο Κατσαρός και μία θέση μοιράζονται οι Κουτσοδήμος και Πλεμμένος.
Στα άκρα της επίθεσης αναμένονται οι Μιχελής και Καραχάλιος (εκτός αν γίνει η έκπληξη με τον Ρε να παίρνει την θέση του Καραχάλιου και να παίξει ως δεύτερος επιθετικός). Στην κορυφή της επίθεσης φαβορί είναι ο Μπενίτες, με τον Ρε να έχει κάποιες πιθανότητες να του παίρνει την θέση, πολύ δύσκολα όμως να τον εκτοπίσει.
Ο Γκιγκάνι δεν αναμένεται στο βασικό σχήμα, εκτός και αν αυτό είναι το κρυφό όπλο του Δουβίκα για το σημερινό παιχνίδι. Επίσης άλλο ένα όπλο που θα έχει την διάθεση του ο προπονητής των Λύκων ακούει στο όνομα Γρηγόρης Πιτσόκος...
Ο καιρός αναμένεται να μην επηρεάσει τις προσπάθειες των παικτών καθώς δεν προβλέπεται βροχή την ώρα του αγώνα, μπορεί να υπάρξει μία ασθενής βροχή πριν τον αγώνα. Οπότε όλοι στο γήπεδο για να βοηθήσουμε την ομάδα μας να φτάσει στην νίκη.
Καλή επιτυχία Παναργειακάρα....

πατήστε την εικόνα να δείτε την ενδεκάδα του αγώνα...

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Με Κατσαρό και Γκιγκάνι για την νίκη. . .

Με τους Γιώργο Κατσαρό και Πατρίκ Γκιγκάνι στην διάθεση του Γιάννη Δουβίκα θα παραταχθεί ο Παναργειακός άυριο το απόγευμα στο Άργος, αντιμετωπίζοντας την γειτονική Κόρινθο στο ντέρμπυ της αγωνιστικής. Ο Γιώργος Κατσαρός αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα ενώ ο Γκιγκάνι να πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής. Απών ο σημαντικότατος Λετιέρι λόγω τιμωρίας, και ο Ζυγούρης λόγω τραυματισμού (μαζί και ο χρόνια τραυματίας Γιάννης Παναγιωτόπουλος). Επιστρέφει επίσης και ο Πιτσόκος , και περιμένουμε να δούμε αν θα χρησιμοποιηθεί..

ΌΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ...

Όσοι δεν μπορέσετε να βρεθείτε στο Άργος θα έχετε live περιγραφή στο blog μας (με αναλυτική περιγραφή των φάσεων ανα τακτά χρονικά διαστήματα)...

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Όλοι την Κυριακή στο γήπεδο....

Κυριακή 20/09/2009

Παναργειακός - Κόρινθος
ΔΑΚ Άργους

Ώρα 17:00

Να είμαστε όλοι εκεί για τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος εντός έδρας της ομάδας μας....

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Ενα πραγματικό ντέρμπι και καλούμαστε να σπάσουμε μια αρνητική παράδοση. Το προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κόρινθος δεν μας επηρεάζουν» τόνισε ο Γιάννης Δουβίκας ενόψει του ντέρμπυ με την Κόρινθο. Οι τραυματίες Γκιγκάνι, Ζυγούρης, ο Κατσαρός για προσωπικούς λόγους και ο τιμωρημένος Λετιέρι δεν υπολογίζονται για την Κυριακή.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:
Βάτσιος Α. ΕΠΣ Δ. Αττικής
ΒΟΗΘΟΙ:
Στρατής Ε. ΕΠΣ Δ. Αττικής
Τζαφόλιας Β. ΕΠΣ Δ. Αττικής
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ιωσηφίδης Ι. ΕΠΣ Αθηνών
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
Σελίμος Ν. ΕΠΣ Λακωνίας

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

"Ευχαριστημένος από την άμυνα.."


Σε δηλώσεις του ο προπονητής του Παναργειακού Γ. Δουβίκας φάνηκε ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του και κυρίως από την αμυντική της λειτουργία. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Παρά τα προβλήματα μας, είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και ειδικότερα από την άμυνα. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αλλά με ικανοποιεί και ο βαθμός».
Εν τω μεταξύ όσοι δεν έπαιξαν στον αγώνα με την Χερσόνησο, αγωνίστηκαν σε φιλικό αγώνα με τον Αστέρα Δρεπάνου. Τέλος, στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Κόρινθο η ομάδα μας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Λετιέρι, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα της Κυριακής.

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

1η Αγωνιστική 13/09/2009

Πήρε τον βαθμό

Χερσόνησος - Παναργειακός 0-0

Εκεί που πέρσι ο Παναργειακός ηττήθηκε με 2-1, φέτος κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, που είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για την πρεμιέρα της Γ' Εθνικής. Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι, οπού αυτό που κυριαρχούσε ήταν οι προσωπικές μονομαχίες του κέντρου οι λύκοι κατάφεραν να πάρουν το πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα. Και οι δύο ομάδες πρόσεχαν πολύ τα νώτα τους με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν αρκετές ευκαιρίες. Οι λύκοι στην μόνη τους αξιόλογη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκόρ καθώς το σούτ του Μιχελή από πλάγια θέση κατέληξε άουτ. Στο μόνο διάστημα που ο Παναργειακός δέχθηκε πίεση ήταν στα τελευταία 7 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, αλλά ο Κατσαούνης έδειξε ετοιμότητα και κατάφερε να αποσοβήσει τα σούτ των γηπεδούχων.
Στο δεύτερο ημίχρονο το μόνο που άλλαξε ήταν οι κόκκινες κάρτες που δέχθηκαν αμφότεροι οι Λετιέρι και Τεπέτος στο 85'. Ο πρώτος για σκληρό μαρκάρισμα δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο δεύτερος γιατί έπιασε από τον λαιμό τον Λετιέρι για το τάκλιν που δέχθηκε. Τελικό αποτέλεσμα 0-0 και οι δύο ομάδες έδειξαν ανέτοιμες αλλά για τον Παναργειακό, που πέρσι κατάφερε να πάρει μόνο 9 βαθμούς εκτός έδρας, ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός για την συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς φαίνεται σιγά σιγά να βρίσκει τα πατηματά του (έδειξε καλύτερο πρόσωπο στον αμυντικό τομέα από τα παιχνίδια με Πέρα Κλουμπ και Ο. Βόλου), και οι βαθμοί θα του δώσουν άλλον αέρα.
Επόμενο παιχνίδι στο Άργος με αντίπαλο την Κόρινθο. Πρόκειται για γειτονικό ντέρμπι και όχι μόνο, καθώς φέτος οι στόχοι των δύο ομάδων συγκρούονται..

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Χερσόνησος:
Καλαϊτζίδης, Αποστολάκης, Ραπτάκης (12' λ. τρ. Αραβιάκης), Μασέλης, Πιθαρούλης, Πατελής, Ανωγειαννάκης (80' Σωμαράκης), Πιπινίκας (65' Μπρενκ), Σεμερτζίδης, Τεπετός, Τζανετής.
Παναργειακός: Κατσαούνης - Δρούλλιας, Γαλάνης, Χατζόπουλος, Σκόνδρας - Φίλης, Λετιέρι, Πλεμένος (65' Ρες), Μιχελής (65' Κουτσοδήμος), Καραχάλιος (75' Ζυγούρης), Μπενίτες.

Ανάλυση του συστήματος:
Ο Παναργειακός ξεκίνησε με ένα 4-3-3. Στην άμυνα απο δεξιά προς τα αριστερά παρατάχθηκαν οι Δρούλλιας, Χατζόπουλος, Σκόνδρας και Γαλάνης. Στο κέντρο έπαιξαν οι Φίλης, Πλεμμένος και Λετιέρι, ενώ μπροστά έπαιξαν Καραχάλιος και Μιχελής, δεξί και αριστερό εξτρέμ αντίστοιχα, και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπενίτες. Στις αλλαγές που έγιναν ο Κουτσοδήμος πέρασε στην θέση του Μιχελή και ο Ζυγούρης στην θέση του Καραχάλιου ενώ ο Ρες πέρασε ως δεύτερος επιθετικός δίπλα στον Μπενίτες, μετατρέποντας το σύστημα σε 4-4-2.

Στιγμές του Αγώνα:
1'
Σέντρα του αγώνα.
12' Βολέ από τον Κατσαούνη, παίρνει την μπάλα ο Μιχελής που σουτάρει από πλάγια θέση, όμως η μπάλα πάει άουτ.
26' Παιχνίδι κέντρου, με μοναδικη φάση αυτή του Μιχελή, οι ομάδες προσέχουν πιο πολύ την άμυνα τους.
38' O Τζανετής κάνει μία σέντρα-σουτ αλλά ο Κατσαούνης αποκρούει.
40' Σούτ από παίκτη της Χερσονήσου, μλποκάρει πάλι ο Κατσαούνης.
45' Τέλος ημιχρόνου, Χερσόνησος - Παναργειακός 0-0
46' Αρχή δευτέρου ημιχρόνου.
85' Κόκκινη κάρτα για τον Λετιέρι, ύστερα από την δεύτερη κίτρινη που δέχθηκε για σκληρό μαρκάρισμα.
90' Τέλος του αγώνα, τελικό αποτέλεσμα Χερσόνησος - Παναργειακός 0-0.

Χερσόνησος - Παναργειακός

Πραγματοποιείται σήμερα η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και ο Παναργειακός βρίσκεται αντιμέτωπος με την Χερσόνησο στην Κρήτη. Χωρίς τους Πιτσόκο, Κατσαρό και Γκιγκάνι που έμειναν στο Άργος αλλά με τους Μπενίτες, Καραχάλιο και Χατζόπουλο στην αποστολή του ο Παναργειακός ταξιδεύει στην Κρήτη για ένα καλό αποτέλεσμα Καλή επιτυχία στην ομάδα μας και να γυρίσει στο Άργος με βαθμό ή βαθμούς.

Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση από το blog μας. Εναρκτήριο λάκτισμα στις 17:οο.

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Φωτογράφηση της ομάδας


Εκτός ο Κατσαρός από την πρεμιέρα...


Εκτός αποστολής τέθηκε ο Γιώργος Κατσαρός για το παιχνίδι της Κυριακής με την Χερσόνησο στην Κρήτη. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και πήρε άδεια για να μην ακολουθήσει την ομάδα στην Κρήτη. Παράλληλα Γκιγκάνι και Πιτσόκος έμειναν και αυτοί στο Άργος, ενώ αμφίωολοι είναι οι Μπενίτες και Καραχάλιος, όπου η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Στα διοικητικά ο Κώστας Κωστόπουλος προστέθηκε στα νέα μέλη που μπήκαν στο Δ.Σ. του Παναργειακού (μαζί με τους Σπύρο Τσάμη και Νίκο Ντάκαρη) και ανέλαβε χρέη γενικού αρχηγού, όπως και ο Γιώργος Μπέλλος. Τις επόμενες ημέρες θα οριστεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Περα Κλουπμ - Παναργειακός

Το γκολ του Σκόνδρα σε ένα απόσπασμα με τα τελευταία 2 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου από το παιχνίδι Πέρα Κλούμπ - Παναργειακός



Πρόγραμμα 1ης Αγωνιστικής Γ' Εθνικής

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/09/2009

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 17:00
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 - ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 17:00
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ 17:00
ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 17:00
ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ 15:30
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 16:00
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΧΑΪΔΑΡΙ 17:00
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 17:00
ΡΕΠΌ : ΠΑΟ ΡΟΥΦ

Τελευταία νέα πριν την έναρξη της καινούριας περιόδου...


Δύο νέα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο

Ενισχύεται σε διοικητικό επίπεδο ο Παναργειακός με τους τοπικούς επιχειρηματίες Σπύρο Τσάμη και Νίκο Ντάκαρη να μπαίνουν στο Δ.Σ., το οποίο συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης. Μάλιστα, με την παρουσία τους θα προκυρυχθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Καμία ανησυχία για Κατσαρό, Πλεμμένο...

Κανονικά θα δώσουν το παρόν στον αγώνα της πρεμιέρας οι Κατσαρός και Πλεμμένος αφού ξεπέρασαν πλήτως τα προβλήματα τραυματισμών τους. Αντίθετα Χατζόπουλος, Γκιγκάνι και Πιτσόκος θα παραμείνουν στο Άργος με προβλήματα τραυματισμών.

Δεν κατάφεραν να πάρουν πιστοποιητικό

Οπως προέκυψε 14 σωματεία ήταν εκείνα, στα οποία διαπιστώθηκαν ελλείψεις στους φακέλους τους και την Τετάρτη που θα συνεδριάσει εκ νέου η επιτροπή θα επανεξεταστούν οι περιπτώσεις τους. Πάντως, δεν τίθεται ζήτημα αναβολής της έναρξης των πρωταθλημάτων αφού ανακοινώθηκαν τα σχετικά προγράμματα της 1ης αγωνιστικής σε Β' και Γ' Εθνική. Αλλωστε, στην Επιτροπή εκτιμούν ότι όλες οι ομάδες θα μπορέσουν να πάρουν πιστοποιητικό και θα τους δοθεί ουσιαστικά μια διορία μέχρι τη Δευτέρα για να ρυθμίσουν όλες τις λεπτομέρειες. Από τη Β' Εθνική δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει πιστοποιητικό η Ηλιούπολη για διαδικαστικούς λόγους ενώ από την τρίτη τη τάξει κατηγορία είναι τέσσερις ομάδες από τον 1ο όμιλο (Χαϊδάρι, Παναιγιάλειος, Κεραυνός Κερατέας, Xερσόνησος) και εννέα από τον 2ο (Κοζάνη, Αναγέννηση Επανομής, Βέροια, Βισαλτιακός, Νίκη Βόλου, Καστοριά, Θερμαϊκός, Εορδαϊκός, Φωκικός).

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Πρεμιέρα με προβλήματα. . .


Δύσκολη φαίνεται να είναι η πρεμιέρα για τον Παναργειακό. Η ομάδα του Άργους έχει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, και αναμένονται αρκετές απουσίες στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Εκτός πλάνων είναι οι Γκιγκάνι (έπαθε διάστρεμμα στην χθεσινή προπόνηση), Χατζόπουλος (έχει πάθει θλάση και θα επιστρέψει σε 15 με 20 μέρες) και Πιτσόκος (θα επανέλθει στις προπονήσεις την επόμενη βδομάδα). Προβλήματα τραυματισμών έχουν επίσης Κατσαρός, Πλεμμένος και Καραχάλιος αλλά προβλέπεται να δώσουν το παρόν σε αυτήν την δύσκολη πρεμιέρα με αντίπαλο την Χερσόνησο.

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Ρόστερ Παναργειακού 2009- 2010


omadass

Επώνυμο Όνομα Θέση Ημ.Γεν.
1 Κατσαούνης Στάυρος Τερματ. 14/06/1984
2 Βουρνάζος Θεοφάνης Τερματ. 06/02/1988
3 Αθανασόπουλος Νίκος Τερματ. 20/07/1992
4 Φίλης Σπύρος Αμυντικός 18/01/1976
5 Χατζόπουλος Νίκος Αμυντικός 03/01/1985
6 Σκόνδρας Απόστολος Αμυντικός 29/12/1988
7 Παπαγεωργίου Θανάσης Αμυντικός 09/05/1987
8 Γεωργακόπουλος Τάσος Αμυντικός 17/8/1988
9 Δρούλλιας Παναγιώτης Αμυντικός 23/11/1987
10 Γαλάνης Ευάγγελος Αμυντικός 07/09/1989
11 Καραγκούνης Γιώργος Αμυντικός 09/12/1989
12 Αντωνόπουλος Σπύρος Αμυντικός 07/02/1992
13 Λετιέρι Γκαμπριέλ Μέσος 01/03/1975
14 Πλεμμένος Παναγιώτης Μέσος 20/01/1987
15 Φασουλής Μάριος Μέσος 14/10/1992
16 Γκιγκάνι Πατρίκ Μέσος 16/03/1978
17 Κουτσοδήμος Δημήτρης Μέσος 24/07/1987
18 Πιτσόκος Γρηγόρης Μέσος 09/08/1989
19 Μιχελής Στράτος Μέσος 02/11/1982
20 Καραχάλιος Παναγιώτης Μέσος 04/11/1987
21 Ζαραφωνίτης Σπύρος Μέσος 07/03/1991
22 Παπαϊωάννου Ανδρέας Μέσος 03/04/1991
23 Κατσαρός Γιώργος Επιθετικός 19/01/1984
24 Μπενίτες Φερνάντο Επιθετικός 01/02/1978
25 Ζυγούρης Χρήστος Επιθετικός 17/08/1987
26 Παναγιωτόπουλος Γιάννης Επιθετικός 04/07/1986
27 Ρες Βασίλειος Επιθετικός 28/11/1989

Δανεικοί παραχωρήθηκαν:

papaioanou1  notis 
Παπαϊωάννου Ανδρέας     Νώτης Ηλίας

                         Προπονητής 
                  doubikas250 
                        Γιάννης Δουβίκας

       Γυμναστής                  Προπονητής  
                                       Τερματοφυλάκων

 gymnastis   propoterm 
     Ηλίας Βουβούσας             Κωνσταντίνος Δωρής 


          Τερματοφύλακες

katsaounis    vournazos
          Κατσαούνης                     Βουρνάζος  

athanasopoulos1
       Αθανασόπουλος
                             

                      Αμυντικοί

FILIS   xatzopoulos 
         Φίλης                         Χατζόπουλος   

skondras1   papageorgopoulos        
      Σκόνδρας                       Παπαγεωργίου

galanis  droullias
            Γαλάνης                       Δρούλλιας 

georakopoulos  karagkounis
       Γεωργακόπουλος             Καραγκούνης 

antonopoulos  
     Αντωνόπουλος   

                 Μέσοι

letieri  plemmenos 
         Λετιέρι                            Πλεμμένος    

koutsodimos  zarafwnitisss     
        Κουτσοδήμος                Ζαραφωνίτης

mixelis  karaxalios  
           Μιχελής                       Καραχάλιος    

pitsokosss  180x135_28q7wog4iK   
        Πιτσόκος                           Γκιγκάνι     

fasoulis 
          Φασουλής                        

               Επιθετικοί

katsarossss  benitezz  
            Κατσαρός                         Μπενίτες 

zygouris   RES%20VASILIS
             Ζυγούρης                           Ρες 

panagiotopoulos
      Παναγιωτόπουλος  

        Διοικητικό επιτελείο 

       Πρόεδρος           Επίτιμος Πρόεδρος 
7166866    untitled    
Χρήστος Δάρας               Γ.Παραβάντης

Διευθύνων Σύμβουλος :
Φλώρου

Γενικός Αρχηγός:
Γιώργος Μπέλλος, Κώστας Κωστόπουλος 

Αντιπρόεδρος :

Τάσσαινας

Επίτιμος Αντιπρόεδρος :

Ντντιέ Τασάς

Ταμείας :

Ψυχογιός

Δημόσιες Σχέσεις :

Πέτρος Μαρλαγκούτσος

Μέλη Δ.Σ. :

Σωτηρόπουλος, Μαγκλάρας, Πηλιγκίκος, Ντάκαρης Νικόλαος, Τσάμης Σπύρος 

Εκτός Δ.Σ. :
Ιωάννης Κουτάλης, Κοσμάς Αλέκος

Μεταγραφές 2009

Ήρθαν :

1. Φάνης Βουρνάζος (Τερμ/κας)  Μαρκό
2. Νίκος Αθανασόπουλος (Τερ/κας) Λευκάκια
3. Νίκος Χατζόπουλος (Στόπερ)  Πιερικός
4. Τάσος Γεωργακόπουλος (Δεξί μπακ)  Απ. Αθηνών
5. Βαγγέλης Γαλάνης (Αρ. μπακ)  Καβάλα
6. Απόστολος Σκόνδρας (Στόπερ) Ατρόμητος (δανεικός)
7. Γρηγόρης Πιτσόκος (Εξτρεμ)  Ηρακλής(δανεικός)
8. Παναγιώτης Καραχάλιος (Εξτρέμ)  Εθνικός
9. Γιώργος Καραγκούνης (Αρ. Χαφ) Κόρινθος
10. Πατρικ Γκιγκάνι (Μέσος) Ρόδος
11. Σπύρος Ζαραφωνίτης (Επιθετικός) ερ.ΟΣΦΠ
12. Βασίλης Ρες (Επιθετικός)  Ατρόμητος(δανεικός)
13. Θανάσης Παπαγεωργίου (Αμυντικός)  Ατρόμητος(δανεικός)
14. Μαρτσιν Μπενίτες (Επιθετικός) Ατσαλένιος

Έφυγαν:

1.Λάσκαρης (Τερμ/κας)
2.Μπούρας (Αρ.μπακ)
3.Μοράλες (Στόπερ)
4.Μεσέρδης (Στόπερ)
5.Χαρίσης (Δεξί μπακ)
6.Ανδρεάδης (Μέσος)
7.Σοφός (Μέσος)
8.Σκαλίδης (Επιθετικός)
9. Γκολέμης (Επιθετικός)
10. Σούρσος (Τερ/κας)