Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Ο Δημήτρης Μπατάκος στο GOLDEN3

Στο ντέρμπι του Άργους ανάμεσα στον Παναργειακό και την Παναχαϊκή στρέφονται όλα τα βλέμματα στην Γ' Εθνική. Δύο... γειτονικές ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους. Από την μία η ομάδα του Άργους παίζει μία ολόκληρη κατηγορία και από την άλλοι οι Πατρινοί θέλουν να μείνουν ζωντανοί στο παιχνίδι της ανόδου. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχουν γραφτεί και έχουν ακουστεί πάρα πολλά από τις διοικήσεις των δύο ομάδων.Το GOLDEN3 αποφάσισε τρεις μέρες πριν τη... μάχη να δώσει το λόγο στους πρωταγωνιστές. Μίλησε με τον προπονητή του Παναργειακού, Δημήτρη Μπατάκο, ο οποίος δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του μπορεί να φτάσει στο τρίποντο, αρκεί να διαθέτει δίψα, θέληση αλλά και τύχη.
Μιλώντας στο GOLDEN3 ο Έλληνας προπονητής επεσήμανε: “Είναι ένα ντέρμπι, αλλά παράλληλα είναι και ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Εμείς έχουμε ακόμα δύο παιχνίδι και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και στα δύο προκειμένου να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Δεν χρειάζεται να πω κάτι στους ποδοσφαιριστές μου. Κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα παιχνίδι. Ξέρουν από μόνοι τους πόσο κρίσιμο είναι το παιχνίδι”, είπε αρχικά και εν συνεχεία πρόσθεσε:
“Χρειάζεται να έχουμε δίψα και θέληση. Αν έχουμε αυτά τα δύο στοιχεία, μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Βέβαια θα χρειαστούμε και τύχη. Πάντα στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και αυτό. Ξέρουμε ότι και η Παναχαΐκή έχει ανάγκη το τρίποντο αλλά για εμάς είναι πιο σημαντικό καθώς παίζουμε όλη την κατηγορία”.
Όσον αφορά τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα και αν αυτά επηρεάζουν την ομάδα ο Δημήτρης Μπατάκος τόνισε στο GOLDEN3: “Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά και δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν μας έχουν επηρεάσει. Από το Δεκέμβριο και μετά δεν έχουμε διοίκηση, μόνο κάποιους ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα και βοηθούν όπως μπορούν. Αν είχαμε μία διοικητική ηρεμία θα ήμασταν πιο ψηλά στη βαθμολογία. Έχουμε φτάσει μέχρι εδώ με τη θέση και την δίψα που έχουν δείξει οι παίκτες της ομάδας. Είναι μικρή σε ηλικία ποδοσφαιριστές που παίζουν με δίψα και πάθος και παίζουν και για το ποδοσφαιρικό τους μέλλον”

Εισιτήρια με... ονοματεπώνυμο

Με… αστυνομική ταυτότητα θα μπουν στο γήπεδο του Παναργειακού οι φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με την Παναχαϊκή.
Πιο συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι του Παναργειακού θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ενώ η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και κατά την είσοδο στο γήπεδο ώστε να αποτραπεί η παρουσία Πατρινών.
Από εκεί και πέρα έγινε δεκτό όπως φαίνεται το αίτημα της διοίκησης της Παναχαϊκής για λήψη αυστηρών μέτρων στο κυριακάτικο παιχνίδι με την παρουσία εισαγγελέα και ισχυρής δύναμης ώστε να αποφευχθεί η σύνθεση κλίματος έντασης.
Οι ιθύνοντες της Πατρινής ομάδας κατόπιν επικοινωνίας που υπήρξε με την Εισαγγελία Ναυπλίου και την Αστυνομική Διεύθυνση Άργους, έλαβαν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι την Κυριακή θα κινητοποιηθούν οι δυνάμεις της περιοχής και δεν θα προκληθεί το παραμικρό.

www.golden3.gr

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Δελτίο τύπου της ομάδας του Παναργειακού. . .

Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου Τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναργειακός:

«Εν’ όψει του ποδοσφαιρικού αγώνα που θα διεξαχθεί στις 2/5/2010 μεταξύ της ομάδας μας και της ΠΑΕ Παναχαϊκή για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, η ΠΑΕ Παναργειακός γνωστοποιεί στο φίλαθλο κοινό ότι δεν θα διατεθούν στο γήπεδο εισιτήρια για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας, βάσει της υπ’ αριθμ. 4521 από 2/2/2010 απόφαση κ. Υφυπουργού Πολιτισμού και τουρισμού σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η διάθεση εισιτηρίων στις φιλοξενούμενες ΠΑΕ.
Η απόφασή μας αυτή κρίνεται επιβεβλημένη για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού, δεδομένης της βαθμολογικής σημασίας και των ιδιαιτεροτήτων του συγκεκριμένου αγώνα. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι  τα εισιτήρια του αγώνα θα προπωληθούν στους φιλάθλους της ομάδας μας καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας».

Ο Ιωσήφ Μερτύρης στο GOLDEN3

“Ο Κούγιας είναι αυτός που δημιουργεί φανατισμό, όπου και αν παίζει”, δηλώνει ο ισχυρός άνδρας του Παναργειακού.

Τη δική του απάντηση στα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια δίνει μέσα από το GOLDEN3 ο Ιωσήφ Μερτύρης. Ο πρώην μεγαλομέτοχος του Παναργειακού, ο οποίος έχει αναλάβει την αποστολή να σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό, υποστήριξε ότι ο Αλέξης Κούγιας είναι αυτός που δημιουργεί φανατισμό σε όποιο γήπεδο και αν βρίσκεται και αυτός έχει ως αποτέλεσμα εδώ και χρόνια η Παναχαϊκή να μην έχει μπορέσει ακόμα να ανέβει στην Β' Εθνική.
Ο Ιωσήφ Μερτύρης απαντά στην ανακοίνωση του Κούγια τονίζοντας στο GOLDEN3: “Ο κύριος Κούγιας έβγαλε μία ανακοίνωση στην οποία δεν μας λέει κάτι συγκεκριμένο. Αυτός είναι που δημιουργεί φανατισμό όπου και αν βρεθεί, αυτός με τις δηλώσεις του δημιουργεί ένα κλίμα φανατισμού με οποιονδήποτε αντίπαλο παίζει η Παναχαΐκή. Κάτι άσχημο για την Παναχαΐκή καθώς δεν επιτρέπεται η ομάδα της Πάτρας να παλεύει 2-3 χρόνια να ανέβει στην Β' Εθνική και να μην τα έχει καταφέρει ακόμα”.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο λόγο που αποφάσισε να τηρηθεί ο νόμος και να μη δώσει εισιτήρια στην Παναχαΐκή για το παιχνίδι με τον Παναργειακό: “Εγώ επειδή θυμάμαι τις ζημιές που έγιναν πέρυσι στο γήπεδο και αφού η αστυνομία δεν μπορεί να μου εγγυηθεί ασφάλεια στο γήπεδο, αποφάσισα απλά να τηρήσω το νόμο. Τίποτα παραπάνω. Έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω. Η Ζάκυνθος που έδωσε εισιτήρια βλέπουμε που είναι τώρα. Τρέχει στον αθλητικό δικαστή”, είπε ο Ιωσήφ Μερτύρης στο GOLDEN3 και πρόσθεσε:
“Εγώ το ξαναλέω ο κ.Κούγιας βλέπει παντού φαντάσματα και εχθρούς. Δεν μπορώ εγώ να δεχθώ να είναι στο ίδιο γήπεδο, οπαδοί και των δύο ομάδων από τη στιγμή που η αστυνομία δεν μπορεί να μου εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο κόσμος του Άργους δεν έχει κανένα  πρόβλημα με τους φιλάθλους της Παναχαϊκής απλά δεν θέλω να γίνουν επεισόδια. Το μόνο που προσπαθώ να κάνω είναι να κρατήσω την ομάδα στην Γ' Εθνική. Την ανέβασα μέχρι εδώ και γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να την κρατήσω”.
Τέλος για για το αγωνιστικό κομμάτι υπογράμμισε: “Είναι ένα παιχνίδια σημαντικό και για τους δύο αντιπάλους. Περισσότερο για μας πιστεύω καθώς για μας είναι το ματς της... απόλυτης παραμονής. Είναι η ελπίδα μας για να μπορέσουμε να κρατηθούμε στην κατηγορία”.

Σε ύποπτο ματς η ομαδα του Παναργειακού. . .

Στο μάτι της UEFA έχουν μπει αρκετές ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος όπως αποκάλυψε δημόσια στο Κοινοβούλιο ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Αθ. Πλεύρης. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση : 

Πρόκειται για τους αγώνες Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα (1-2 στις 10/1) και Πανθρακικός-Πανιώνιος (0-1 στις 10/3) για τη Σούπερ Λίγκα, αλλά και τους αγώνες Παναργειακός-Ολυμπιακός Βόλου (0-4 στις 30/8), Αγροτικός Αστέρας-Καβάλα (0-3 στις 28/10) και Καλλιθέα-Πανθρακικός (1-0 στις 28/10) για το Κύπελλο, τους οποίους ο βουλευτής του ΛΑΟΣ πήρε την πρωτοβουλία να ανακοινώσει και από τη στιγμή που υπάρχουν στα πρακτικά της Βουλής δημοσιοποιήθηκαν.

«Δεν θέλουμε να αφήσουμε σκιές για πράγματα δημοσίου συμφέροντος. Είμαστε υπεύθυνη κυβέρνηση, υπάρχει το τεκμήριο αθωότητας και οτιδήποτε άλλο είναι ανεύθυνο. Δεν στήνουμε λαϊκά δικαστήρια εδώ. Η στάση μας βασίζεται σε τρία βασικά σημεία, στο σεβασμό των προσωπικών δεδομένων, στο τεκμήριο της αθωότητας και στο σεβασμό της προανάκρισης», δήλωσε η υφυπουργός Πολιτισμού, Άντζελα Γκερέκου, η οποία προανήγγειλε ότι θα αλλάξει ο νόμος και πλέον θα είναι κακουργηματική πράξη η συμμετοχή σε στημένα παιχνίδια. Ο Αθ. Πλεύρης ισχυρίστηκε πως σε όλες τις άλλες χώρες τα ύποπτα ματς δεν κρατούνται μυστικά, αλλά ανακοινώνονται, και για το λόγο αυτό επέλεξε να δημοσιοποιήσει ποια είναι.


Αναλυτικά η λίστα με τους ύποπτους αγώνες:


Σούπερ Λίγκα


Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2 10/01/10 (ελαφρώς ύποπτος)

Πανθρακικός-Πανιώνιος 0-1 14/3/10 (ελαφρώς ύποπτος)

Κύπελλο Ελλάδος


Παναργειακός-Ολυμπιακός Βόλου 0-4 30/08/09 (ελαφρώς ύποπτος)

Αργοτικός Αστέρας-Καβάλα 0-3 28/10/09 (ύποπτος)
Καλλιθέα-Πανθρακικός 1-0 28/10/09 (σοβαρά ύποπτος)

Β'Εθνική 2008-09


Διαγόρας-Εθνικός 2-2 01/02/09 (διεφθαρμένος)

Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος 1-1 02/02/09 (ύποπτος)
Διαγόρας-Καλλιθέα 0-0 07/03/09 (ελαφρώς ύποπτος)
Καβάλα-Αγροτικός Αστέρας 4-1 14/03/09 (άκρως διεφθαρμένος)
Ιωνικός-Ατρόμητος 0-1 23/03/09 (ύποπτος)
Καβάλα-Ηλυσιακός 2-0 29/03/09 (ελαφρώς ύποπτος)
Ηλυσιακός-Εθνικός 3-2 06/04/09 (ελαφρώς ύποπτος)
Κέρκυρα-Καστοριά 1-2 12/04/09 (διεφθαρμένος)
Ιωνικός-Διαγόρας 1-0 12/04/09 (ελαφρώς ύποπτος)
Καβάλα-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 13/04/09 (ελαφρώς ύποπτος)
Ηλυσιακός-Αγροτικός Αστέρας 27/04/09 (διεφθαρμένος)
Αναγέννηση Καρδίτσας-Καβάλα 3-0 04/05/09 (ελαφρώς ύποπτος)
Ολυμπιακός Βόλου-Ηλυσιακός 0-1 04/05/09 (διεφθαρμένος)

Β' Εθνική 2009-10


Εθνικός Αστέρας-Πιερικός 1-2 15/11/09 (σοβαρά ύποπτος)

Εθνικός-Καλαμάτα 1-0 16/11/09 (διεφθαρμένος)
Ολυμπιακός Βόλου-Εθνικός 2-0 15/01/10 (σοβαρά ύποπτος)
Διαγόρας-Εθνικός Αστέρας 3-1 17/01/10 (σοβαρά ύποπτος)
Ηλιούπολη-Δόξα Δράμας 1-1 24/01/10 (διεφθαρμένος)
Ηλιούπολη-Ολυμπιακός Βόλου 1-3 06/02/10 (σοβαρά ύποπτος)
Δόξα Δράμας-Καλαμάτα 3-1 27/02/10 (σοβαρά ύποπτος)
Διαγόρας-Εθνικός 0-2 07/03/10 (σοβαρά ύποπτος)
Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη 0-1 14/03/10 (ελαφρώς ύποπτος)


www.sportfm.gr

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Δεν δίνει εισιτήρια στην Παναχαϊκή η ομάδα του Αργους

Το... προηγούμενο της Ζακύνθου με τα επεισόδια ανάμεσα στους φίλαθλους του ΑΠΣ και της Παναχαϊκής θέλουν να αποφύγουν οι αστυνομικές αρχές.
Ετσι στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στην αστυνομική διεύθυνση του Ναυπλίου σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας στο συγκεκριμένο ματς, αποφασίστηκε μην δοθούν εισιτήρια στους Πατρινούς, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.
Φυσικά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι ακριβώς θα πράξουν οι Αχαιοί και αν τελικά καταφέρουν να εξασφαλίσουν εισιτήρια για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.
Οι παίκτες του Παναργειακού πάντως παρά τα προβλήματά τους ξεκίνησαν ήδη την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή στο οποίο με νίκη εξασφαλίζουν κατά πολύ μεγάλο ποσοστό την παραμονή τους.

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Οι "Λύκοι" πεινάνε...

Ο Παναργειακός κέρδισε τη Ζάκυνθο και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία, αλλά τα προβλήματα παραμένουν.
"Οι "λύκοι" πεινάνε και θέλουν να σας φάνε" ήταν ένα σύνθημα που φώναζαν παλιότερα οι πιστοί φίλοι της ομάδας. Μόνο που τώρα... πεινάνε στην κυριολεξία!
Το φιλότιμο και η υπομονή των ποδοσφαιριστών άρχισαν και πάλι να... στερεύουν καθώς τα οικονομικά θέματα δεν έχουν διευθετηθεί.
Οι παίκτες παρά τις υποσχέσεις και κάποια χρήματα έναντι που πήραν το Πάσχα, δεν έχουν δει πάλι το... χρώμα του χρήματος με συνέπεια να επικρατεί και πάλι αναβρασμός στις τάξεις της ομάδας.
Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Μπατάκος προσπαθεί με... νύχια και με δόντια να κρατήσει τους παίκτες συγκεντρωμένους, αλλά είναι τρομερά δύσκολο.
Μπροστά τους έχουν το κρίσιμο παιχνίδι με την Παναχαϊκή για την παραμονή της ομάδας, αλλά μόνο εκεί δεν είναι το μυαλό των “Λύκων” που περιμένουν από τη διοίκηση κάποια χρήματα για να ξαναμπούν στο γήπεδο...
 www.golden3.gr

Ηθικός αυτουργός ο Κούγιας

Ο πρώην πρόεδρος του Παναργειακού, Ιωσήφ Μερτύρης, με δηλώσεις του τόνισε πως ηθικός αυτουργός των όσων γίνονται είναι ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας:

"Ο ηθικός αυτουργός όσων γίνονται μεταξύ όλων των προέδρων του νοτίου και του βορείου ομίλου είναι ο κ. Κούγιας αφού είναι ο μόνος που κάνει συνεχείς καταγγελίες, βλέπει φαντάσματα και του φταίνε όλα. Μήπως θα έπρεπε να του φταίει λίγο και ο εαυτός του;
Ξέρει πολύ καλά πως έγιναν τα περσινά επεισόδια. Η Παναχαϊκή έχασε 3-0 στο Αργος κι αυτός για να δικαιολογηθεί προς τους οπαδούς του ξεκίνησε μια σωρεία καταγγελιών εντελώς αβάσιμων και ψευδών αφού τίποτα δεν αποδείχθηκε.
Οι φίλαθλοι του Άργους δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα με τους αντίστοιχους της Παναχαϊκής. Θα είναι ό,τι καλύτερο για να διεξαχθεί ένας ήρεμος ποδοσφαιρικός αγώνας που θα κρίνει τον νικητή μέσα στο γήπεδο και όχι στις αβάσιμες καταγγελίες που εξαπολύει κάθε λεπτό προς όλους ο κ. Κούγιας".

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Οι λύκοι θα απαντήσουν αλλού...

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στο αίτημα που κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας:
 «Ενώπιον της ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΠΑΤΡΑ 23/4/2010 κ. Βασιλικής Θεόδωρου της ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ κ. Σιμιγιαννη Παναγιώτας Προς την · ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ Αστυνομικό διευθυντή Ταξίαρχο κ. Γούλα Χρήστο · ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΓΟΥΣ Αστυνομικό υποδ/ντη κ. Τρυγωνη Δημήτριο · ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΓΟΥΣ Διοικητή κ. Μαρίνο Παναγιώτη Είμαι Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Γ.Ε., η οποία την Κυριακή 2/5/2010 και ώρα 16:00μμ αγωνίζεται στο Άργος με την ομάδα της Π.Α.Ε. Παναργειακός. Σύμφωνα με ανακοινώσεις και δημοσιεύματα της Π.Α.Ε. Παναργειακός, οι διοικούντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές έχουν την πρόθεση να δημιουργήσουν , προκαλέσουν, εξυβρίσουν και χτυπήσουν τους προπονητές, ποδοσφαιριστές και διοικούντες της Π.Α.Ε. Παναχαϊκής γιατί δήθεν στον πρώτο γύρο προεκλίθησαν επεισόδια εις βάρος των ποδοσφαιριστών, προπονητών και διοικούντων την Π.Α.Ε. Παναργειακό.
Επειδή τίποτα δεν συνέβη στον πρώτο γύρο, αλλά όλα αυτά είναι δικαιολογίες του ηθικού αυτουργού της ανακοίνωσης κ. Ιωσήφ Μερτυρη, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την διοίκηση και τις μετοχές της Π.Α.Ε. Παναργειακός, ανέλαβε αυτόκλητος την ομάδα και είναι το ίδιο πρόσωπο το οποίο είχε δημιουργήσει τα επεισόδια στο Αργος με την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή την περσινή περίοδο 2008-2009 και για τα οποία είχε καταγγελθεί από την διοίκηση της ομάδας μας για αξιόποινες και παράνομες πράξεις. Αιτούμεθα όπως στις 2 Μαΐου 2010 και ώρα 14:00μμ τόσο στα αποδυτήρια όσο και στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Αργους να υπάρχουν δύο εισαγγελείς, οι οποίοι θα προΐστανται αυξημένης αστυνομικής δύναμης, ώστε να αποτραπούν τα ως άνω απειληθέντα επεισόδια τόσο πριν, όσο κατά την διάρκεια, τόσο και μετά το τέλος της αναμέτρησης. Παρακαλούμε οι κ. Εισαγγελείς παραμείνουν μέχρι και την ασφαλή αποχώρηση της αποστολής της ομάδας μας αλλά και των οπαδών μας από το γήπεδο του Άργους. Μετά θαυμασμού και εκτιμήσεως Αλέξιος Κουγιας Δικηγόρος και Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή».

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Ο Πέτρος Μαρλαγκούτσος στο GOLDEN3

Άλμα παραμονής έκανε ο Παναργειακός μετά τη μεγάλη νίκη με 3-0 επί της Ζακύνθου. Πλέον άπαντες στην ομάδα του Άργους αφήνουν πίσω το νικηφόρο αποτέλεσμα και ετοιμάζονται για το μεγάλο παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Το GOLDEN3 επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο του Παναργειακού, Πέτρο Μαρλαγκούτσο ο οποίος αφού μίλησε για το τρίποντο με την Ζάκυνθο αναφέρθηκε και στον αγώνα με τους Πατρινούς. Τόνισε ότι κανείς δεν έχει ξεχάσει τι έχει γίνει στον πρώτο γύρο και προανήγγειλε ότι θα... τηρηθεί ο νόμος στο ματς της επόμενης αγωνιστικής.

“Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη και σημαντική για τον Παναργειακό. Πλέον η ομάδα σκέφτεται τα επόμενα παιχνίδια που θέλει και εκεί τη νίκη. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε ακόμα να παίξουμε με την Παναχαϊκή, ένα δύσκολο ματς που όμως δεν έχουμε ξεχάσει ακόμα τι έγινε στον πρώτο γύρο. Όταν δηλαδή είχαν χτυπηθεί οι παίκτες και στη φυσούνα και στον αγωνιστικό χώρο. Ακόμα τα θυμούνται οι παίκτες”, τόνισε και αποκάλυψε στη συνέχεια“Εμείς πάντως σε καμία περίπτωση δε θέλουμε να δυναμιτίσουμε το κλίμα. Άλλωστε τις επόμενες μέρες θα βγει και ανακοίνωση του προέδρου, ο οποίος θέλει να εφαρμοστεί ο νόμος για την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων. Στο γήπεδο θα έχουμε 5000 κόσμο από το Άργος και δεν θέλουμε κόσμο από την Πάτρα. Ο καθένας θα μπαίνει στο γήπεδο μόνο με την ταυτότητά του”.

Δηλώσεις στο GOLDEN3 έκανε και ο επίτιμος πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Παραβάντης:" Ήταν μία νίκη μεγάλης άξιας. Μία νίκη που ανήκει στους παίκτες της ομάδας. Ο Παναργειακός έδειξε ότι αξίζει να παραμείνει στην κατηγορία και θα μείνει. Κάποια διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στην αρχή μας ανάγκασαν να είμαστε τώρα στη θέση που βρισκόμαστε. Μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφερα να συσπειρώσω γύρω από το πρόσωπό μου τη διοίκηση και με σκληρή δουλειά να μπορέσει να ορθοποδήσει η ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα παραμείνουμε στην κατηγορία. Υπάρχουν δύο δύσκολα παιχνίδια με την Παναχαϊκή και τον ΠΑΟ ΡΟΥΦ. Πιστεύω όμως ότι στις 2 Μαΐου, που θα παίξουμε με την ομάδα της Πάτρας θα πανηγυρίσουμε και την παραμονή στην κατηγορία."

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

21η Αγωνιστική 21/04/2010

Νίκη και με Παναχαϊκή...

Παναργειακός - Ζάκυνθος 3-0
(33’ Παπαγεωργίου, 49’ Κατσαρός, 61’ Σκόνδρας)

Βαθμολογική αναρρίχηση για τον Παναργειακό, ο οποίος επικράτησε 3-0 της Ζακύνθου και ανέβηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων ξεκίνησε από τον 19’  όταν η κεφαλιά του Ζυγούρη κατέληξε στο δοκάρι. Το σκορ άνοιξε στο 33’ ο Παπαγεωργίου, ενώ ο Κατσαρός στο 49’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Σκόνδρας διαμόρφωσε το τελικό 3-0 υπέρ των «λύκων».

Παναργειακός (Δημήτρης Μπατάκος): Κατσαούνης, Κουτσοδήμος, Παπαγεωργίου, Καλυβόπουλος, Χατζόπουλος, Πλεμμένος ( 84’ Αντωνόπουλος), Σταματέλος, Κατσαρός ( 86’ Μουζακιώτης), Ζυγούρης ( 70’ Ζαραφωνίτης), Μοντεσάντος, Σκόνδρας.
Ζάκυνθος (Σάββας Καρυπίδης): Παλιούρας, Τσάνης, Παναγιωτίδης, Μάτσος, Ναγιέφσκι, Κομιώτης, Κανελίνι ( 62’ Κατρανίτσας), Λεφής, Χατζηαντωνίου, Μπιλιλής ( 83’ Ραύτης), Θανόπουλος.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ :

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ- ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 4-1
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 3-1
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ 1-3
ΠΑΟ ΡΟΥΦ-ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 3-0
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 1-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ –ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 0-2
ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ 2-1
Ρεπό: ΧΑΪΔΑΡΙ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ :



ΟΜΑΔΑ Β ΑΓ ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ
+ - Ν Ι Η + - Ν Ι Η + - Ν Ι Η
1. ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 63 29 42 16 19 6 4 22 4 11 3 1 20 12 8 3 3
2. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005 60 30 56 30 18 6 6 30 10 11 3 1 26 20 7 3 5
3. ΚΑΛΛΙΘΕΑ 60 29 45 25 20 0 9 30 10 11 0 3 15 15 9 0 6
4. ΖΑΚΥΝΘΟΣ 52 30 51 37 16 4 10 34 10 12 3 0 17 27 4 1 10
5. ΠΑΟ ΡΟΥΦ 42 29 26 20 11 9 9 18 9 8 3 4 8 11 3 6 5
6. ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ 42 29 26 23 12 6 11 16 13 6 5 4 10 10 6 1 7
7. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 41 29 28 30 11 8 10 15 13 7 3 5 13 17 4 5 5
8. ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 40 29 27 24 10 10 9 23 9 9 5 1 4 15 1 5 8
9. ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 39 29 29 37 11 6 12 19 17 9 0 6 10 20 2 6 6
10. ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ  38 29 30 30 10 8 11 20 13 8 4 2 10 17 2 4 9
11. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡ. 38 29 30 33 10 8 11 19 8 8 5 1 11 25 2 3 10
12. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 38 29 29 30 10 8 11 20 8 9 3 3 9 22 1 5 8
13. ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 35 30 29 35 9 8 13 17 14 6 3 5 12 21 3 5 8
14. ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ 34 29 27 37 9 7 13 18 12 7 3 5 9 25 2 4 8
15. ΣΑΛΑΜΙΝΑ 31 29 28 32 7 10 12 16 9 4 7 3 12 23 3 3 9
16. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 27 29 26 44 8 3 18 17 15 6 2 6 9 29 2 1 12
17. ΧΑΙΔΑΡΙ ΠΑΕ 8 29 21 67 1 5 23 16 26 1 4 9 5 41 0 1 14
18. ΡΕΠΟ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Ολα για την νίκη. . .


Την νίκη για να ελπίζει θα ψάξει ο Παναργειακός αύριο στο ΔΑΚ Άργους υποδεχόμενος την Ζάκυνθο. Με νίκη και στραβοπάτημα του Ατσαλένιου περνάει μπροστά στο θέμα παραμονής, αλλά αυτό δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Φέτος ο Παναργειακός δεν έχει εκμεταλευθεί καθόλου την έδρα του και είναι αναγκασμένος να το πραγματοποιήσει αύριο, αντιμετωπίζοντας την φορμαρισμένη Ζάκυνθο. Όλοι στο γήπεδο αύριο 15:00 να στηρίξουμε την προσπάθεια των παικτών που τα δίνουν όλα μέχρι το τέλος...

Πρόγραμμα 31ης Αγωνιστικής 1ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ΤΕΤΑΡΤΗ 21/04/2010

  Το αναλυτικό πρόγραμμα της 31ης Αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π.  Γ’ Εθνικής Κατηγορίας είναι:
   
ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ - ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝΙΑ - ΩΡΑ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ
ΓΗΠΕΔΟ "Γ.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ"
ΑΓΥΙΑΣ - ΠΑΤΡΑΣ
21/04/10
16:00
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΔΗΜ. ΑΘΛ. ΚΕΝΤΡΟ
ΑΡΓΟΥΣ
21/04/10
15:00
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ
21/04/10
16:00
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
21/04/10
16:00
Π.Α.Ο. ΡΟΥΦ
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΡΟΥΦ
21/04/10
16:00
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
ΔΗΜ. ΓΥΜΝ/ΡΙΟ
ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
21/04/10
16:00
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ
21/04/10
16:00
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ
ΚΟΡΙΝΘΟΥ
21/04/10
16:00
          
Σημείωση: Η ομάδα της ΠΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙ δεν αγωνίζεται (ρεπό).                              
                          

Η διαφορετική ώρα έναρξης του αγώνα ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ, οφείλεται σε αίτημα της φιλοξενούμενης ομάδος, για συγκοινωνιακούς λόγους.

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

“Προέχει να σωθεί η ομάδα και μετά βλέπουμε” δηλώνει στο GOLDEN3 ο ο πρώην μεγαλομέτοχος της ομάδας του Άργους

Ο Ιωσήφ Μερτύρης μπαίνει μπροστά και είναι έτοιμος να βγάλει τον Παναργειακό από το αδιέξοδο. Η ομάδα του Άργους αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα και ο πρώην μεγαλομέτοχος της δηλώνει παρών στα δύσκολα. Όπως αποκάλυψε στο GOLDEN3 ηγείται μίας επιτροπής σωτηρίας που στόχο έχει να σωθεί η ομάδα και από το καλοκαίρι και μετά να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι ώστε ο Ιωσήφ Μερτύρης να αναλάβει και επίσημα.
“Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι εγώ ηγούμαι απλά μίας επιτροπής σωτηρίας που θέλουμε το καλό της ομάδας. Έχουμε μαζευτεί φίλοι που αγαπάνε τον Παναργειακό και προσπαθούμε να σώσουμε την ομάδα. Αγαπάμε την ομάδα και θέλουμε μόνο το καλό της. Αυτό όμως που πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα από όλα είναι η σωτηρία”, επεσήμανε ο Μερτύρης και πρόσθεσε:
“Εμείς αυτή τη στιγμή θα βοηθήσουμε σε όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν αλλά το ξαναλέω. Στόχος είναι η σωτηρία και μετά βλέπουμε. Αν δεν σωθεί η ομάδα μπορεί να την πάρει όποιος θέλει. Αν μείνουμε στην κατηγορία τότε θα κάνουμε έναν έλεγχο όχι μόνο οικονομικό αλλά για να δούμε τι γίνεται γενικά σε όλα τα επίπεδα και πρόθεσή μας θα είναι να αναλάβουμε και επίσημα. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή να σωθούμε και μετά βλέπουμε. Είμαστε ενωμένοι όλοι μαζί για το μεγάλο στόχο”.

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Η μάχη της παραμονής...


 * εκτός έδρας
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
ΟΜΑΔΕΣ
Β
31η
32η
33η
34η
12.Πλατανιάς
35
Σαρωνικός
Κερ. Κερατεας*
Παναχαϊκή*
Ασπρόπυργος
13.Ατσαλένιος
34
Κόρινθος*
Παναιγιαλειος*
Καλλιθεα
Σαρωνικός*
14.Παναργειακός
32
Ζάκυνθος
Παναχαϊκή
Ρεπό
ΠΑΟ Ρουφ
15.Σαλαμίνα
31
ΠΑΟ Ρουφ*
Χερσόνησος
Κόρινθος*
Παναιγιάλειος

30η Αγωνιστική 18/04/2010

Διπλό ελπίδας. . .
Χαϊδάρι - Παναργειακος 1-2
(23' Κατσαρός, 29' Σταματέλος  - 90' Περιστέρης) 


Εξακολουθεί να ελπίζει σε παραμονή του στη κατηγορία ο Παναργειακός μετά τη νίκη του με 2-1 επί του Χαϊδαρίου. Στο 23ο λεπτό, ο Κατσαρός με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κραβαρίτη, ενώ ο Σταματέλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξι λεπτά αργότερα. Στο δεύτερο μέρος, ο Κατσαρός «νικήθηκε» από τα έντεκα βήματα από τον Κραβαρίτη. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Περιστέρης στις καθυστερήσεις με κεφαλιά, ενώ στο 71’ ο Σαλαπάτας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.  

Χαϊδάρι: Κραβαρίτης, Τσούκης, Τσώνης, Κρητικός, Λεμονίτης, Κωνσταντόπουλος ( 65’ Σαραντέας), Δελής ( 46’ Περιστέρης), Γιαννακόπουλος ( 46’ Τσουμάνης), Μπίρδας, Γιαννουδάκης, Σαλαπάτας.

Παναργειακός: Κατσαούνης, Δρούλιας ( 22’ Ζαραφωνίτης), Κουτσοδήμος, Καλυβόπουλος, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Χατζόπουλος, Σταματέλος ( 82’ Φασουλής), Κατσαρός, Ζυγούρης ( 87’ Νέζος), Μοντεσάντος.

Υπόλοιπα Αποτελέσματα: 

Ζάκυνθος-Παναχαϊκή 3-2
Σαρωνικός-Κεραυνός Κερατέας 2-1
Καλλιθέα-Πλατανιάς 3-2
Παναιγιάλειος-Ασπρόπυργος 4-2
Βύζας Μεγάρων-ΠΑΟ Ρουφ 2-0
Κόρινθος-Αγία Παρασκευή 2-0
Ατσαλένιος-Ολυμπιακός Χερσονήσου 1-0

Βαθμολογία:


ΟΜΑΔΑ Β ΑΓ ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ
+ - Ν Ι Η + - Ν Ι Η + - Ν Ι Η
1. ΒΥΖ ΜΕΓΑΡΩΝ 60 28 40 16 18 6 4 22 4 11 3 1 18 12 7 3 3
2. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ  57 29 52 29 17 6 6 26 9 10 3 1 26 20 7 3 5
3. ΚΑΛΛΙΘΕΑ 57 28 42 24 19 0 9 30 10 11 0 3 12 14 8 0 6
4. ΖΑΚΥΝΘΟΣ 52 29 51 34 16 4 9 34 10 12 3 0 17 24 4 1 9
5. ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ 42 28 26 21 12 6 10 16 11 6 5 3 10 10 6 1 7
6. ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 39 28 28 34 11 6 11 18 14 9 0 5 10 20 2 6 6
7. ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 39 28 26 23 10 9 9 22 8 9 4 1 4 15 1 5 8
8. ΠΑΟ ΡΟΥΦ 39 28 23 20 10 9 9 15 9 7 3 4 8 11 3 6 5
9. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡ. 38 28 29 29 10 8 10 19 8 8 5 1 10 21 2 3 9
10. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 38 28 26 29 10 8 10 13 12 6 3 5 13 17 4 5 5
11. ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ  37 28 29 29 10 7 11 20 13 8 4 2 9 16 2 3 9
12. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 35 28 26 29 9 8 11 17 7 8 3 3 9 22 1 5 8
13. ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ 34 28 26 35 9 7 12 18 12 7 3 5 8 23 2 4 7
14. ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 32 29 26 35 8 8 13 14 14 5 3 5 12 21 3 5 8
15. ΣΑΛΑΜΙΝΑ 31 28 28 29 7 10 11 16 9 4 7 3 12 20 3 3 8
16. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 27 28 25 41 8 3 17 17 15 6 2 6 8 26 2 1 11
17. ΧΑΙΔΑΡΙ  8 29 21 67 1 5 23 16 26 1 4 9 5 41 0 1 14
18. ΡΕΠΟ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Αναλαμβάνει ξανά ;

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην προεδρία του Παναργειακούσκέφτεται ο Ιωσήφ Μερτύρης, μόνο στην περίπτωση που τοσωματείο παραμείνει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο τέως μεγαλομέτοχος τηςΠΑΕ ηγείται μίας προσπάθειας, που έχει στόχο τη σωτηρία του συλλόγου, ενώ έχειαναλάβει και τα λειτουργικά έξοδα, όπως για παράδειγμα τις πληρωμές για τηδιαιτησία των εντός έδρας ματς. Μάλιστα, αναμενόταν να παραστεί στην προπόνησητης Πέμπτης και να μιλήσει στους παίκτες για το τι προτίθεται να κάνει στομέλλον, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε, κάτι που ενόχλησε το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Στην προπόνηση της Πέμπτης βρέθηκαν οι Γιώργος Κατσαρός και Νίκος Χατζόπουλος, οι οποίοι επέστρεψαν από την ιδιαίτερή τους πατρίδα, τηνΤρίπολη.
mikriliga.com

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Το παίρνει πανω του ο Μερτύρης

Ύστερα από το πριμ 2000 ευρώ που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του Παναργειακού έπειτα από την νίκη με τον Αίαντα, ο Ιωσύφ Μερτύρης αναμένεται να έχει συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές με θέμα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Στα αγωνιστικά με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Παναγιώτης Πλεμμένος ύστερα από την κόκκινη που δέχθηκε στο ματς με τη Σαλαμίνα.

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Πέντε στροφές πριν το τέλος


30η Αγωνιστική
Χαϊδάρι-Παναργειακός
Αίας Σαλαμίνας
Ατσαλένιος-Ολυμπιακός Χερσ.

31η Αγωνιστική
Παναργειακός-Ζάκυνθος
ΠΑΟ Ρουφ-Αίας Σαλαμίνας
Κόρινθος-Ατσαλένιος

32η Αγωνιστική
Παναργειακός-Παναχαϊκή 2005
Αίας Σαλαμίνας-Ολυμπιακός Χερσ.
Παναιγιάλειος-Ατσαλένιος

33η Αγωνιστική
Παναργειακός
Ατσαλένιος-Καλλιθεα
Κόρινθος-Αίας Σαλαμίνας

34η Αγωνιστική
Παναργειακός-ΠΑΟ Ρουφ
Σαρωνικός-Ατσαλένιος
Αίας Σαλαμίνας-Παναιγιάλειος 

29η Αγωνιστική 11/04/2010

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. . . 

Παναργειακός Αίας Σαλαμίνας 2-1
(21' πεν Κατσαρός, 39' Ζυγούρης σουτ - 68' πεν Κένεντι)
Παναργειακός (Δημήτρης Μπατάκος): Κατσαούνης, Δρούλιας, Σταματέλλος (90+ 2’ Αντωνόπουλος), Σκόνδρας, Καλυβόπουλος, Παπαγεωργίου, Κατσαρός, Κουτσοδήμος, Πλεμμένος, Μοντεσάτος ( 67’ Ζαραφωνίτης), Ζυγούρης (90+ 4’ Παπαδόπουλος).
Αίας Σαλαμίνας (Ηλίας Φυντάνης): Βουτσινάς, Σιέρρας ( 80’ Δημόπουλος), Μήτσης ( 46’ Ρόππας), Κένεντι, Παπαπαναγιώτου, Κοκλιώτης, Πάες, Καραχάλιος Α., Καραχάλιος Π., Δελαπόρτας, Μπιάνκι ( 60’ Πιτσιόλο).
ΚΟΚΚΙΝΕΣ
: Πλεμμένος (93')- Καραχάλιος Αλέξανδρος (91')

Σχόλιο: Βαθμολογική ανάσα πήρε ο Παναργειακός που επιβλήθηκε 2-1 εντός έδρας του Αίαντα Σαλαμίνας και διατήρησε τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Στο 21’ ο Κατσαρός ανατράπηκε στην περιοχή από τον Μήτση και ο αρχηγός των "λύκων" ευστόχησε από τα έντεκα βήματα. Στο 39’ η ομάδα του Άργους διπλασίασε τα τέρματά της με τον Ζυγούρη. Στο δεύτερο 45λεπτο ο Αίας ανέβασε την απόδοσή του, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 74’ με πέναλτι του Κένεντι. mikriliga.com

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ





ΟΣΦ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 0 - 0

ΠΑΟ ΡΟΥΦ - ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ 2 - 1

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1 - 0

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΠΑΕ 1 - 0

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 2 - 1

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤ. - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 1 - 0

ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΧΑΙΔΑΡΙ ΠΑΕ 5 - 0

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005 - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 2 - 0


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ



ΟΜΑΔΑ Β ΑΓ ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ
+ - Ν Ι Η + - Ν Ι Η + - Ν Ι Η
1. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ  57 28 50 26 17 6 5 26 9 10 3 1 24 17 7 3 4
2. ΒΥΖ ΜΕΓΑΡΩΝ 57 27 38 16 17 6 4 20 4 10 3 1 18 12 7 3 3
3. ΚΑΛΛΙΘΕΑ 54 27 39 22 18 0 9 27 8 10 0 3 12 14 8 0 6
4. ΖΑΚΥΝΘΟΣ 49 28 48 32 15 4 9 31 8 11 3 0 17 24 4 1 9
5. ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ 42 27 26 20 12 6 9 16 11 6 5 3 10 9 6 1 6
6. ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 39 27 26 21 10 9 8 22 8 9 4 1 4 13 1 5 7
7. ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 39 27 26 30 11 6 10 18 14 9 0 5 8 16 2 6 5
8. ΠΑΟ ΡΟΥΦ 39 27 23 18 10 9 8 15 9 7 3 4 8 9 3 6 4
9. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡ. 38 27 28 27 10 8 9 19 8 8 5 1 9 19 2 3 8
10. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 35 27 24 26 9 8 10 17 7 8 3 3 7 19 1 5 7
11. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 35 27 24 29 9 8 10 11 12 5 3 5 13 17 4 5 5
12. ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ  34 27 25 27 9 7 11 16 11 7 4 2 9 16 2 3 9
13. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 31 28 28 29 7 10 11 16 9 4 7 3 12 20 3 3 8
14. ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ 31 27 25 35 8 7 12 17 12 6 3 5 8 23 2 4 7
15. ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 29 28 24 34 7 8 13 14 14 5 3 5 10 20 2 5 8
16. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 24 27 23 40 7 3 17 15 14 5 2 6 8 26 2 1 11
17. ΧΑΙΔΑΡΙ ΠΑΕ 8 28 20 65 1 5 22 15 24 1 4 8 5 41 0 1 14
18. ΡΕΠΟ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0