Κυριακή 23 Μαρτίου 2008

Εως πότε. . .

Θα εκμεταλευόμαστε τα στραβοπατήματα του Ακράτητου; Δευτερη συνεχή ήττα για την ομάδα μας στο Λεωνίδιο από την τοπική ομάδα. Το κακό βέβαια είναι μικρό καθως το Κρανίδι πήρε τον πόντο στα Λιόσια και κράτησε τον Ακράτητο στους 7 βαθμούς από την κορυφή. Το συμπέρασμα από όλο αυτό που γίνετε είναι ένα. Ο Ακράτητος δεν πάει για πρωτάθλημα. Και από ότι φαίνεται το Λεωνίδιο είναι αυτό που πιστεύει ότι θα τα καταφέρει να περάσει μπροστά από τις γκέλες των προτοπώρων. Αυτή την στιγμή Ακράτητος και Λεωνίδιο ισοβαθμούν στους 44 βαθμούς και το Λεωνίδιο την 27η αγωνιστική φιλοξενεί τον Ακράτητο στο Λεωνίδιο, και η νίκη είναι μονόδρομος για τον στόχο που έχουν θέσει. Βέβαια το Λεωνίδιο την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό οπότε για αν χαθεί αυτό το πρωτάθλημα πρέπει να γίνουν τρελά πράγματα. Στα δικά μας τώρα. Άλλη μία ήττα, η δεύτερη του πρωταθλήματος και μάλιστα συνεχόμενη. Φαίνεται πως οι παίχτες μας έχουν υφυσυχαστεί και από τις γκέλες του Ακράτητου, γι'αυτο τον λόγο δεν κοιτάνε πολύ τα δικά τους στραβοπατήματα. Θα ήταν τελείως διαφορετικά αν την προηγούμενη αγωνίστικη ο Ακράτητος νικούσε. Οι παίχτες θα είχαν τον φόβο μέσα τους γιατί μια δεύτερη ήττα σε συνδυασμό με σημερινή νίκη του Ακράτητου θα μείωνε την διαφορά στους 2, και μετά όλα θα ήταν πιθανά. Τώρα όμως πίσω στην πραγματικότητα. Η διφορά πριν το παιχνίδι ήταν στους 8 πόντους. Δεν είχαν την πίεση στα πόδια τους γι'αυτό κιόλας δεν μάτωσαν για να πάρουν το παιχνίδι. Ήξεραν ότι έχουν περιθώριο λάθους, όπως άκριβώς ειναι και τώρα που ο Ακράτητος ήρθε ισόπαλος με το Κρανίδι. Η ομάδα πρέπει να ξυπνήσει γαιτι σε δυο αγωνιστικές είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς, μέσα στα Λιόσια. Ένα καλό αποτέλεσμα και όλα έχουν τελειώσει, ανάλογα βέβαια και με τα άλλα απότελέσματα, δηλαδή νίκες στα υπόλοιπα παιχνίδια. Όσων αφορά το σημερινό παιχνίδι, ο Παναργειακός μπήκε δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί με γκόλ κεφαλιά του Ανδρεάδη στο 9ο λεπτό. Μέχρις εκεί όμως γιατί το Λεωνίδιο ισοφάρισε με πέναλτι του Λυγκου και πήρε την νίκη με γκολ του Ζυγούρη στο 84ο λεπτό ύστερα από κόρνερ.


Λεωνίδιο: Καραγιάννης, Φοργιάρης (65' Τσαναξίδης), Δαδούσης, Ελευθεριάδης, Τσαλδάρης, Γολεγός, Μάτσος, Μπαμπατζάνης, Λύγκος, Παπαεμμανουήλ (44' Πετρόπουλος), Ζυγούρης (85' Σουρλίγκας).

Παναργειακός: Κατσιαούνης, Δημητρακόπουλος (65' Κατσαρός), Πλεμμένος, Μπόμπος, Φίλης, Αντωνιάδης (55' Παναγιωτόπουλος), Χαρίσης, Ανδρεάδης, Γκολέμης (70' Παπαιωάννου), Ταξιάρχης, Κουτσοδήμος.
φωτογραφίες από www.leonidiofc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: