Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ένα βήμα από την κορυφή..

Ένα βήμα από την κορυφή βρίσκεται ο Παναργειακός μετά και τη χθεσινή του νίκη η οποία τον έφερε να ισοβαθμεί στην 3η θέση της βαθμολογίας με την Ένωση Μιδέας, με μόλις 2 βαθμούς διαφορά από τον Αστέρα Μαγούλας και 3 βαθμούς από την πρωτοπόρο Θήβα.
Εμείς εδώ είχαμε πει από την αρχή ότι η φετινή χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη και ότι η σωτηρία θα είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Αυτά αφού ενώ όλες οι άλλες ομάδες είχαν κλείσει τα ρόστερ τους και είχαν ξεκινήσει προετοιμασία και εμείς δεν είχαμε ούτε 5 παίκτες.
Ωστόσο, κάποιοι έχουν βαλθεί να διαψεύσουν τους πάντες με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τους παίκτες του Παναργειακού, το προπονητικό team και την διοίκηση της ομάδας. Όλοι ξεκίνησαν από το μηδέν και ως το πιο μεγάλο φαβορί για υποβιβασμό. Όμως μέσα στο γήπεδο οι "λύκοι" έχουν άλλη άποψη. Με πάθος για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και με την ψυχολογία στα ύψη μετά από τις τόσο καλές εμφανίσεις, αυτή η ομάδα δεν έχει τίποτα να χάσει.. Ενώ όλοι τους είχαν ξεγράψει, αυτοί κάθε Κυριακή είναι και πιο δυνατοί και έχουν κάνει όλους όσους διατυμπανίζουν εδώ και καιρό ότι πάνε για πρωτάθλημα να φοβούνται που δεν θα έχουν να αντιμετωπίσουν έναν αποδυναμωμένο και ξεχασμένο Παναργειακό, αλλά ένα Παναργειακό δυνατό, ψυχωμένο και με πολύ κόσμο στο πλάι του..Το μόνο που θέλουμε να εκφράσουμε εκτός από ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους ασχολούνται με την ομάδα, είναι να πούμε σε όλους αυτούς του "Παναργειακάρες" που με την πρώτη γκέλα θα αρχίσουν να γκρινιάζουν ότι ακόμα και αυτά που έχει καταφέρει μέχρι τώρα η ομάδα είναι πολύ σημαντικά και πολύ δύσκολα.
Καλή συνέχεια Πανάργα, συνέχισε να μας τρελαίνεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια: