Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2007

Νέα νίκη για τον Παναργειακό


Ένα ακόμη τρίποντο πρόσθεσε ο Παναργειακός στη φετινή του πορεία. Οι "λύκοι" πέτυχαν μια καθαρή νίκη στο Άργος απέναντι στην ομάδα της Δάφνης Ερυθρών. Ο αγώνας συνδυάστηκε με την επιστροφή του Κατσαρού (πρώτος σκόρερ της ομάδας με 7 γκολ) στη βασική ενδεκάδα, ο οποίος μάλιστα βρήκε δίχτυα. Ο Παναργειακός μάλιστα έχασε πέναλτι στο 27, όταν ο Κολιός απέκρουσε την εκτέλεση του Ταξιάρχη.Έτσι η ομάδα του Παναργειακού παρέμεινε στην πρώτη θέση του 7ου ομίλου φτάνοντας τους 31 βαθμούς και κρατώντας το απόλυτο στην έδρα του αφού μέχρι στιγμής μετράει μόνο νίκες. Τα γκολ για την ομάδα του Άργους πέτυχαν οι Ζωνάς, Δημητρακόπουλος και Κατσαρός. Αναλυτικά :
ΣΚΟΡΕΡ: 17 Ζώνας, 37 Δημητρακόπουλος,
78 Κατσαρός
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 27 Τσαλιάγκος
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Νικολαϊδης, Δημητρακόπουλος, Πλεμένος (55 Μπαστούνης), Ζώνας, Φίλης, Μανιάτης, Χαρίσης, (77 Παπαϊωάννου), Ανδρεάδης, Αγγελόπουλος, Ταξιάρχης (62 Κατσαρός), Κουτσοδήμος.
ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ: Κολιός, Τσουμενέκας (62 Τσαμουτάλης), Καλιάπης, Σοφός, Κώνστας, Κομίνης, Γκούμας, Τσαλιάγκος, Γούναρης (72 Λέχρης), Θεοδωράκος, Σιδέρης (64 Τζαφέρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: