Τρίτη 8 Απριλίου 2008

Ισοπαλία μισό ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ . . .

Αυτός μάλιστα ήταν Παναργειακός... Το πάλεψε το παιχνίδι από την στιγμή που δεχθηκε το γκολ, μολις στο 5ο λεπτό από τον Λούπα, μέχρι το τέλος του αγώνα. Και για αυτήν την προσπάθειά του δικαιώθηκε στο 87ο λεπτό του αγώνα όπου ο Κατσαρός, ο πρώτος σκόρερ του Παναργειακού,έστειλε παίχτες και οπαδούς στον εβδομο ουρανό με το γκολ του. Όπως λέω και στον τίτλο αυτή η ισοπαλία είναι μισό πρωτάθλημα καθώς ο Ακράτητος έμεινε 9 πόντους πίσω, και το Λεωνίδιο πλησίασε στους 5 αλλά χωρίς να έχει κάνει το ρεπό του, οπότε μπορούμε να πούμε οτί με μία δικιά μας νίκη θα ξαναπάει στους 8. Το ρεπό εκτίεται την τελευταία αγωνιστική και ο Παναργειακός χρειάζεται μόλις 8 πόντους στους 5 εναπομείναντες αγώνες για να στεφθεί <<<<<<ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ>>>>>>>.



ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Ράπτης, Θεοδωρόπουλος, Νομικός, Ιωσήπου, Λυμπέρης, Τσιγκόπουλος, Χαραλάμπους, Παντελίδης (73' Βλαβιάνος), Λούπας, Παρασίδης (80' Δημητριάδης), Κάσσος (46' Ξιφαράς).
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Νικολαΐδης, Χαρίσης, Πλεμένος, Φίλης, Αντωνιάδης (46' Παναγιωτόπουλος), Ζώνας, Παπαϊωάννου (55' Κουτσοδήμος), Ταξιάρχης (60' Μανιάτης), Ανδρεάδης, Κατσαρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: