Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

14η Αγωνιστική 07/12/2008

Έκανε το καθήκον του. . .

Παναργειακός - Αίας Σαλαμίνας 1-0
30' Ανδρεάδης

Το καθήκον του ήταν να πάρει τους 3 βαθμούς για να κρατηθεί ψηλά στην βαθμολογία. Αυτό το κατάφερε. Μπορεί να μην ήταν το καλύτερο παιχνίδι του Παναργειακού στην έδρα του, αλλά οι 3 πόντοι μπήκαν στο σακούλι, και συνολικά έγιναν 21 που μας φέρνουν στην 8η θέση και μόλις 7 πόντους πίσω από τον δεύτερο Φωστήρα. Αυτή η διαφορά βέβαια είναι υπολογίσιμη αλλά με καλές εμφανίσεις σε αυτά τα τρία παιχνίδια που απομένουν για το τέλος του πρώτου γύρου μπορεί και να μειωθεί... Μια πορεία σίγουρα αξιοπρόσεχτη. Το παιχνίδι με τον Αία μπορεί να είχε διαφορετικό αποτέλεσμα (2-0 ή και 3-0) αν ο Κατσαρός, και ο Παναγιωτόπουλος ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Βέβαια τέλος καλό όλα καλά, η νίκη ήρθε και ήταν πολύ σημαντική. Συνέχεια τώρα σε μια δύσκολη έδρα και ομάδα, την Ηλιούπολη, ας ελπίσουμε σε έκαν καλό αποτέλεσμα.

Στιγμές του Αγώνα :
30' Ωραία κίνηση του Κατσαρού που μπαίνει μέσα στην μεγάλη περιοχή, και βγάζει πάσα στον αμαρκάριστο Ανδρεάδη, και εκείνος με ωραίο πλασέ προς κενής εστίας γράφει το 1-0.
35' Δοκάρι από τον Παναγιωτόπουλου, με πλασέ ,έσα από την περιοχή.
44' Δοκάρι από τον Δελαπόρτα ύστερα από εντυπωσιακή επέμβαση του Παλιγκίνη.

Ενδεκάδα Παναργειακού :
Παλιγκίνης, Δρούλλιας, Μπούρας(52' Σετράρο), Φίλης, Μοράλες, Κουτσοδήμος(75' Φερέτι), Ανδρεάδης, Λετιέρι, Πλεμμένος, Κατσαρός, Παναγιωτόπουλος(58' Δημητρακόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: