Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

16η Αγωνιστική 21/12/2008

Έχασε την Ευκαιρία. . .
Παναργειακός – Χαϊδάρι 1-1
Ζυγούρης 51’ – Χωριανόπουλος 63’

Αν και καλύτερος ο Παναργειακός έχασε την ευκαιρία να πάρει την νίκη και να ξεπεράσει το Χαϊδάρι στην βαθμολογία. Έτσι ο Παναργειακός παρέμεινε στην 8η θέση με 22 βαθμούς, 1 λιγότερο από το Χαϊδάρι και 6 πίσω από την 5η Ηλιούπολη. Βέβαια κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο εντός έδρας. Στο πρώτο ημίχρονο οι λύκοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και δημιούργησαν αρκετές επικίνδυνες φάσεις στην αντίπαλη εστία. Από την άλλη το Χαϊδάρι προσπάθησε με αντεπιθέσεις να χτυπήσει το ματς, όμως αυτό που κατάφερε ήταν να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Στο 17’ ο Ζυγούρης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πάσαρε στον Κατσαρό, ο οποίος με πλασέ σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Θωμόπουλου ενώ στο 25’ το σουτ του Σετράρο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι . Στο 31’ το σουτ του Χωριανόπουλου πέρασε άουτ και στο 53’ οι λύκοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Κουτσοδήμος σέντραρε και ο Ζυγούρης με κεφαλιά «ψαράκι» έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Τα πανηγύρια δεν κράτησαν όμως για πολύ καθώς στο 66’, έπειτα από φάση διαρκείας, η άμυνα του Παναργειακού αδράνησε και ο Χωριανόπουλος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Στο 80' μοναδική ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα ο Παναργειακός με τον Ζυγούρη, αλλά καθυστέρησε να κάνει το σουτ από το ύψος του πέναλτι και έτσι χάθηκε η ευκαιρία για το 2-1. Αρκετά τα παράπονα από την ομάδα του Παναργειακού προς τον διαιτητή Γιαννουλάκη(Χανίων) καθώς διαμαρτύρεται για μη υπόδειξη πέναλτι στο 12’, σε ανατροπή του Κατσαρού από τον Γκουγκουλάκη.

Παναργειακός : Κατσαούνης – Μπούρας, Δρούλλιας (75’ λ.τ. Χαρίσης), Μεσέρδης, Μοράλες – Λετιέρι, Ανδρεάδης, Κουτσοδήμος, Σετράρο (80’ Φερέτι), Κατσαρός – Ζυγούρης.
Χαϊδάρι : Θωμόπουλος, Κόττης, Τριμπόνιας, Μπελεγρίνης, Ιωάννου, Γκουγκουλάκης (57’ Καντίου), Μίχος, Καλτσάς, Κοτσολάκος, (84’ Λαμπρόπουλος), Χωριανόπουλος (90’+2’ Δαβουρλής), Σουλελές.

Στιγμές του Αγώνα :
1' Έναρξη του Αγώνα
12' Διαμαρτυρίες των παιχτών του Παναργειακού για πέναλτι που δεν δόθηκε πάνω στον Κατσαρό.
17' Δοκάρι από τον Κατσαρό ύστερα από σουτ.
25' Νέο δοκάρι από τον Σετράρο αυτήν την φορά, ύστερα από σουτ.
45' Λήξη ημιχρόνου 0-0
46' Έναρξη β' ημιχρόνου
53' Γκοοοοοοολ... Κεφαλιά του Ζυγούρη ύστερα από σέντρα του Κουτσοδήμου στα δίχτυα του Χαϊδαρίου... 1-0.
66' Γκολ για το Χαϊδάρι από τον Χωριανόπουλο στο τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα με το Χαϊδάρι... 1-1.
80' Μοναδική ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα ο Παναργειακός με τον Ζυγούρη, αλλά καθυστέρησε να κάνει το σουτ από το ύψος του πέναλτι χάνοντας την μπάλα.
90' Λήξη του αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα 1-1

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα :
Χερσόνησος - Κορωπί 0-0
Παναχαϊκή - Αιγάλεω 2-0
Αστέρας Ρεθύμνου - Αγία Παρασκευή 0-0
Ρόδος - Ατσαλένιος 3-0
Κόρινθος - Βύζας Μεγάρων 2-1
Αγιος Δημήτριος - Αίας Σαλαμίνας 2-0
Κεραυνός Κερατέας - Αιολικός 3-0
Φωστήρας – Ηλιούπολη 0-1(ημίχρονο) Οριστική διακοπή λόγω επεισοδίων στην εξέδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: