Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

24η Αγωνιστική 15/02/2009

Έφτασε 5ος

Παναργειακός - Κορωπί 1-0 (33' Γκολέμης)

Στην 5η θέση έφτασε σήμερα το απόγευμα ο Παναργειακός. Η ανοδική πορεία που κάνει τον τελευταίο καιρό επιβραβέυτηκε σήμερα καθώς με την νίκη του απέναντι στο Κορωπί και σε συνδυασμό με τις ήττες της Κορίνθου και της Κερατέας πέρασε 5ος στην βαθμολογία. Επίσης διατήρησε το αηήτητο στην έδρα του για 13ο συνεχόμενο παιχνίδι και έκανε την 5η συνεχόμενη νίκη στο Άργος (με απολογισμό 9 νίκες και 4 ισσοπαλίες). Στο παιχνίδι με το Κορωπί ο Παναργειακός χωρίς να πιάσει καλή απόδοση πήρε τους τρεις πόντους. Είχε τον έλεγχο καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού, και με το Κορωπί να μην ανησυχεί καθόλου τον Κατσαούνη. Ο Παναργειακός ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 33' λεπτό ύστερα από φάση διαρκείας στην περιοχή του Κορωπίου, με τον Κατσαρό αρχικά να σουτάρει αλλά να αποκρούει ο τερματοφύλακας, στην συέχεια οι αμυνόμενοι έδιωξαν την μπάλα στο δοκάρι και εκεί βρέθηκ ο Γκολέμης όπου με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο προσωπικό του τέρμα στην Γ Εθνική. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 41' ο Κατσαρός είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για τον Παναργειακό, ύστερα από σουτ το οποίο αποκρούστηκε πάνω στην γραμμή, και στην συνέχεια η προβολή του πέρασε άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν και πολύ τα πράγματα. Ο Παναργειακός είχε την κατοχή δεν κλείστηκε πίσω και πίεσε για το δεύτερο γκολ. Στο 63' ο Δρούλλιας αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα και έτσι άφησε τον Παναργειακό με 10 παίκτες για περίπου μισή ώρα. Παρόλα αυτά οι "λύκοι" είχαν την σημαντικότερη ευκαιρία για γκολ ύστερα από ατομική ενέργεια του Μιχελή οπού περνώντας 3 παίχτες βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας όπου την Κυριακή παέι τον Ταύρο με αντίπαλο τον πολύ καλό και ξεκούραστο Φωστήρα.

Παναργειακός : Κατσαούνης - Δρούλλιας, Μπούρας, Φίλης, Μεσέρδης - Λετιέρι, Μιχελής, Ζυγούρης (68' Πλεμμένος) - Παναγιωτόπουλος (46' Μοράλες), Γκολέμης (56' Κουτσοδήμος), Κατσαρός.
Κορωπί : Ζάγιατς, Μωυσιάδης, Ντούνης (67' Αριτζής), Καραχάλιος, Μπουρελάκος, Πρίπου, Μπαράκος (36' Παπαχρήστου), Σίμπαλιν, Ζούμας (46' Σοφιάνης), Νταντάμης, Μαυρογιαννάκης.


Στιγμές του Αγώνα :
1' Έναρξη του 1ου ημιχρόνου
33' 1-0. Γκολ του Γκολέμη με κεφαλιά ύστερα από "ριπμάουντ" που κέρδισε όταν το σουτ του κατσαρού αποκρούστηκε στο δοκάρι.
45' + 1'
Μεγάλη ευκαρία για το 2-0 όταν μετά από σέντρα ο Κατσαρός πιάνει την κεφαλιά η οποία αποκρούεται πάνω στην γραμμή από τους αμυνόμενους, και στην συνέχεια πάλι ο Κατσαρός με σούτ στέλνει την μπάλα άουτ.
45' Λήξη 1ου ημιχρόνου .
46' Έναρξη 2ου ημιχρόνου .

65' Κόκκινη κάρτα στον Δρούλλια.
82' Φοβερή ατομική ενέργεια του Μιχελή που περνώντας 3 αντιπάλους βγαίνει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα αλλά πλασάρει άουτ.
90' Λήξη του αγώνα.

Υπόλοιπα αποτελέσματα :
ΑΙΟΛΙΚΟΣ – ΦΩΣΤΗΡΑΣ 0-3 α.α.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΧΑΙΔΑΡΙ 2-0
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2-0
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ - ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2-2
ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1-0
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΡΟΔΟΣ 1-1
ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ – ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 0-1
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΑΣΤΗΡ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 1-3

Δεν υπάρχουν σχόλια: