Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Ο Γιάννης Δουβίκας στο blog μας . . .


Ο Γιάννης Δουβίκας για άλλη μια φορά μίλησε αποκλειστικά στο blog μας για τον Παναργειακό. Αρχικά μας ανάφερε το πρόβλημα που υπήρχε με το γήπεδο του Άργους και για 10 μέρες δεν είχαν μπει στο γήπεδο και έκανα προπόνηση στο γήπεδο της Μιδέας που έχει πλαστικό χλοοτάπητα.
Όσον αφορά το παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή είπε : Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς και έτσι δεν μπορούσαμε να παίξουμε γρήγορο παιχνίδι. Παρόλα αυτά βγάλαμε αρκετές ευκαιρίες. Σε αντίθεση με την Αγία Παρασκευή η οποία δεν μας απείλησε σχεδόν καθόλου, και στο δεύτερο ημίχρονο αρκέστηκε στο να βγάζει μεγάλες μπαλιές χωρίς αποτέλεσμα. Από το βίντεο του αγώνα φαίνεται καθαρά το οφσάιντ και το πέναλτι τα οποία ήταν πεντακάθαρα, σε αντίθεση με αυτά που έλεγε ο προπονητής της Αγίας Παρασκευής.
Σε ερώτηση για τους δύο νεοαποκτηθείς Μιχελή και Σκαλίδη μας είπε : Και οι δύο είναι πολύ καλοί παίκτες. Είμαι ευχαριστημένος και από τους δύο αν και μπορούν να δώσουν πολλά ακόμα. Ο Μιχελής μας έχει προσφέρει ταχύτητα, ενώ ο Σκαλίδης είναι λίγο πίσω σε φυσική κατάσταση.
Για το επόμενο παιχνίδι στα Μέγαρα χαρακτηριστικά είπε : Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αυτοί είναι πολύ ξεκούραστοι καθώς έχουν να παίξουν πάνω από 10 μέρες, ενώ εμείς παίζουμε Κυριακή Τετάρτη, όπως και με Κόρινθο που ήταν πάλι ξεκούραστοι. Θα προσπαθήσω να φρεσκάρω λίγο την ομάδα προσθέτοντας νέα παιδιά στην ενδεκάδα για να μην υπάρξει επιβάρυνση από το παιχνίδι της Κυριακής. Μοναδικό πρόβλημα ο Παναγιωτόπουλος που έχει ένα σφίξιμο στην γάμπα, αλλά λογικά θα είναι έτοιμος να παίξει.

Εμείς θέλουμε να συγχαρούμε τον Γιάννη Δουβίκα για το θετικό αποτέλεσμα με την Αγία Παρασκευή και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην πολύ καλή πορεία που κάνει φέτος . . .

Δεν υπάρχουν σχόλια: