Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

21η Αγωνιστική 01/02/2009

Επιστροφή στις νίκες . . .
Παναργειακός - Αγία Παρασκευή 1-0
(39' Κατσαρός (πεν.))


Επιστροφή στις νίκες για τον Παναργειακό ύστερα από το ατυχές αποτέλεσμα στην Κρήτη με την Χερσόνησο. Ο Παναργειακός καλύτερος σε όλον τον αγώνα άξιζε και πήρε το τρίποντο ύστερα από γκολ πέναλτι του Κατσαρού στο 39’. Ο Παναργειακός είχε και άλλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να ανοίξει το σκορ αλλά ήταν άτυχος. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας κράτησε χαμηλούς ρυθμούς, είχε κάποιες φάσεις αλλά το τελικό 1-0 δεν άλλαξε. Σε αυτό βοήθησε και το γκολ της Αγίας Παρασκευής που ακυρώθηκε ορθά. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Κατσαρός και ο Κατσαούνης που κατέβασε ρολά. Με αυτήν την νίκη ο Παναργειακός εδραιώθηκε στην 7η θέση με 31 βαθμούς 4 περισσότερους από τον 8ο και 1 λιγότερο από τον 6ο. Η 5η θέση είναι πολύ κοντά, που είναι και ο στόχος της ομάδας. Επόμενη αγωνιστική την Τετάρτη 04/02/2009 στα Μέγαρα με τον τοπικό Βύζαντα. Ο Βύζαντας είναι ξεκούρατος καθώς δεν έπιαξε σήμερα με τον Αιολικό τον οποίο νίκησε στα χαρτιά.

Παναργειακός : Κατσαούνης - Μεσέρδης, Φίλης, Μπούρας, Δρούλλιας - Λετιέρι, Μιχελής, Ανδρεάδης (65’ Σκαλίδης) – Παναγιωτόπουλος (85’ Χαρίσης), Κατσαρός, Ζυγούρης (46’ Κουτσοδήμος).

Στιγμές του Αγώνα:
1' Έναρξη του αγώνα

19' Μπάσιμο από τα αριστερά του Μιχελή, πάσα μέσα στην περιοχή, προλαβαίνουν οι φιλοξενούμενοι και βγάζουν κόρνερ. Από το κόρνερ, κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου και απόκρουση από τον τερματοφύλακα.
27' Κεφαλιά του Ζυγούρη στο γάμα της εστίας, ύστερα από φάουλ, αλλά ο τερματοφύλακας της Αγίας Παρασκευής παραχώρησε κόρνερ.
39' Γκοοοολ... 1-0 με πέναλτι του Κατσαρού....


45' Λήξη 1ου ημιχρόνου 1-0.
46' Έναρξη 2ου ημιχρόνου
46' Στην θέση του Ζυγούρη ο Κουτσοδήμος.
65' Στην θέση του Ανδρεάδη ο Σκαλίδης.
73' Φάουλ από την Αγία Παρασκευή, τρομερή απέκρουση από τον Κατσαούνη κρατώντας το 1-0.
80' Σέντρα από τα δεξιά για το Παναργειακό, σουτ του Σκαλίδη, αλλά ο αντίπαλος τερματιφύλακας διώχνει σε κόρνερ.
85' Στην θέση του Παναγιωτόπουλου ο Χαρίσης.
88' Ακυρώθηκε γκολ για την Αγία Παρασκευή. Ύστερα από φάουλ καια πόκρουση του Κατσαούνη, ο παίκτης της Αγίας Παρσκεύης πήρε το ριμπάουντ έδωσε πάσα στον συμπαίκτη του ο οποίος σημείωσε το τέρμα που ακυρώθηκε.

90'+3' Τετ-α-τετ του Μιχελή που δεν κατάφερε να κάνει το 2-0, αφού απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
90' Λήξη αγώνα 1-0 τελικό αποτέλεσμα.



Υπόλοιπα Αποτελέσματα :
Παναργειακός - Αγία Παρασκευή 1-0
Κορωπί – Αίας Σαλαμίνας 0-0
Ηλιούπολη – Ατσαλένιος 2-1
Χαϊδάρι – Αιγάλεω 4-2
Φωστήρας – Χερσόνησος 2-0
Άγιος Δημήτριος – Αστέρας Ρεθύμνου 2-1
Κεραυνός Κερατέας – Παναχαϊκή 0-1
Κόρινθος – Ρόδος 1-2
Αιολικός - Βύζας Μεγάρων 0-3 α.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: