Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

17η Αγωνιστική 04/01/2009

Με το δεξί . . .


Παναργειακός - Κεραυνός Κερατέας 2-1
(56' Τσιβίλογλου(αυτ.) , 80' Λετιέρι - 22' Λαζάρου)

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι και από τις δύο ομάδες ο Παναργειακός κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο και μπήκε καλά το 2009 . Με αυτούς τους τρεις βαθμούς κατάφερε να φτάσει στους 25 βαθμούς και ανέβηκε στην 7 θέση. Δύο ήταν οι πρωταγωνιστές στο γήπεδο του Άργους. Πρώτος και καλύτερος ο διαιτητής που με τις αποφάσεις του κατάφερε να εξοργίσει και τις δυο ομάδες. Δεύτερος πρωταγωνιστής αν μη τι άλλο ο Λετιέρι που με το καταπληκτικό του γκολ μας χάρισε τους τρεις πολύτιμους πόντους. Το παιχνίδι είχε περισσότερο ενδιαφέρον στις αποφάσεις του διαιτητή και στις αντιδράσεις τις εξέδρας παρά στο αγωνιστικό του κομμάτι. Ο Παναργειακός μπήκε νωθρός στον αγώνα και η μόνη αξιόλογη φάση στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα σουτ του Λετιέρι στο 2’ που πέρασε άουτ. Οι παίκτες και των δύο ομάδων ήταν φανερά επηρεασμένοι από την διακοπή του πρωταθλήματος. Μέχρι το 20’ όλα πήγαιναν καλά, αλλά τότε άρχισε τη «δουλειά» ο διαιτητής, που με ένα «μουσαντένιο» πέναλτι εις βάρος του Φίλη έβαλε φωτιά στην εξέδρα και όχι μόνο. Έτσι στο 22’ ο Λαζάρου έκανε το καθήκον του και έγραψε το 0-1. Δεν χρειάστηκαν πάνω από τρία φαλτσοσφυρίγματα και μέσα σε 5’ λεπτά ο αγωνιστικός χώρος έγινε πεδίο μάχης. Αποτέλεσμα ήταν η αποβολή του προέδρου του Παναργειακού Ιωσήφ Μερτύρης. Το αποτέλεσμα του ημιχρόνου ήταν 0-1.

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναργειακός μπήκε δυνατά και πίεσε για την ισοφάριση. Αυτό το κατάφερε στο 56’ με αυτογκολ του Τσιβίλογλου ύστερα από κόρνερ του Μπούρα. Εν τω μεταξύ οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μπάτσου στο 52’. Οι λύκοι ύστερα από την ισοφάριση ανέβασαν την ψυχολογία τους πίεσαν ψηλά και έκαναν κάποιες φάσεις χωρίς αποτέλεσμα όμως. Στο 57’ άλλαξε όλο το παιχνίδι καθώς ο τερματοφύλακας του Κεραυνού δέχθηκε κόκκινη κάρτα για σπρώξιμο πάνω στον Παναγιωτόπουλο. Ο Παναργειακός ανέβηκε ψηλά έχασε αρκετές ευκαιρίες αλλά στο 80’ ήρθε ο Λετιέρι και με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-1. Ο Κεραυνός ανέβηκε για να ισοφαρίσει αλλά το μόνο που θα μπορούσε να κάνει ήταν να δεχθεί και τρίτο και τέταρτο γκολ από τις ευκαιρίες των Ζυγούρη και Παναγιωτόπουλου. Τέλος καλό όλα καλά. Οι τρεις πόντοι μπήκαν στο σακούλι και την Τετάρτη στο πελοποννησιακό ντέρμπυ με την Κόρινθο πάει με ανεβασμένο το ηθικό. Υπάρχουν κάποιες συμπτώσεις που μπορούν να μας φέρουν το διπλό όπως με την Παναχαϊκή. Θα παίξουμε Τετάρτη (όπως με την Παναχαϊκή) και είναι και πελοποννησιακό ντέρμπυ (όπως με την Παναχαϊκή). Καλή επιτυχία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κατσαούνης, Πλεμμένος, Μπούρας, Φίλης, Μεσέρδης (66' Δρούλιας), Μοράλες (34' Χαρίσης), Λετιέρι, Ανδρεάδης (85' Παπαιωάννου), Ζυγούρης, Παναγιωτόπουλος, Κουτσοδήμος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Λουτριώτης, Μπάτσος, Μαρκάκης, Αναγνώστου (85' Κοντογιάννης), Ζαχαριάς, Ντε Μπαρτόλο, Λαζάρου (77' Καρλιάμπας), Βογιατζής (58' Μάππας), Καλογέρης, Τζιβίλογλου, Λαμπέρσκι.


Δηλώσεις Γιάννη Δουβίκα :
Βάση της εικόνας του παιχνιδιού πιστεύω ότι ήταν δίκιο το αποτέλεσμα και ήταν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, αλλά εγώ θέλω να σταθώ στην δική μας ομάδα η οποία δεν ήταν καλή σήμερα, δεν ξέρω αν ήταν αυτή η διακοπή που μας επηρέασε αλλά δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος σήμερα. Δεν δούλεψαν σωστά τα στοιχεία που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση. Δεν μπήκαμε με το απαραίτητο πάθος και δύναμη που πρέπει να μπαίνουμε σε τέτοια παιχνίδια για να τα κερδίζουμε. Εγώ δεν στέκομαι στα διαιτητικά λάθη γιατί μπορεί να είχαμε φάει γκολ από δικό μας λάθος. Το θέμα είναι ότι εμείς δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Δεν είχαμε καλά τελειώματα, και όταν δεν έχεις καλά τελειώματα είναι σαν να μην υπάρχει φάση. Όταν μία ομάδα δεν πάει καλά κάτι πρέπει να την ξυπνήσει για να αποδώσει καλύτερα, έτσι και ο διαιτητής με τις αποφάσεις του και οι αλλαγές που έγιναν βοήθησαν την ομάδα και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πιο δυνατά. Αλλά η ομάδα πρέπει να μάθει να το κάνει από μόνη της και να το κάνει στοιχείο της. Από το δεύτερο ημίχρονο και την ανατροπή του σκορ έμεινα ικανοποιημένος, καθώς η ομάδα κατάφερε και ρόλαρε και έβγαλε κάποιες επιθέσεις αλλά η συνολική της εικόνα δεν με ικανοποίησε. Η ομάδα μπορεί να αντεπεξέλθει πολύ καλά στις απουσίες καθώς δεν φάνηκαν τα κενά του Κατσαρού και του Σετράρο. Όπως σας είχα πει θα δοθούν ευκαιρίες σε νέα παιδιά, σήμερα έγινε η αρχή με τον Παπαϊωάνου. Τώρα για το παιχνίδι με την Κόρινθο, μπαίνουμε πάλι να δουλέψουμε στις προπονήσεις. Η ομάδα θέλει συνεχόμενη δουλειά στις προπονήσεις γιατί αν αφήσεις κάτι σε αφήνει.


Υπόλοιπα Αποτελέσματα :
Κορωπί – Αιγάλεω 0-0
Αγία Παρασκευή – Χερσόνησος 3-0
Ατσαλένιος – Παναχαϊκή 1-1
Βύζας Μεγάρων - Αστέρας Ρεθύμνου 0-0
Αίας Σαλαμίνας – Ρόδος 2-2
Αιολικός – Κόρινθος 0-2 (α.α.)
Ηλιούπολη - Άγιος Δημήτριος 2-1
Χαϊδάρι – Φωστήρας 0-1

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

re paidia pame kala ? dn fanike to keno tou katsarou ? o katsaroc einai to 40% gia mena ap thn omada.. dn paizetai me tpt .. kai to kserete kala oloi .. kai ap thn apodosh tou .. einai mprosta kai oi alloi akolouthoun :)