Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

19η Αγωνιστική 14/01/2009

Μεγάλη Ανατροπή . . .
Παναργειακός - Αστέρας Ρεθύμνου 3-1
(42' Κατσαρός, 72' Παναγιωτόπουλος (πεν.), 90'+1' Μιχελής - 3' Ταμάμης)

Μεγάλη ανατροπή πέτυχε σήμερα ο Παναργειακός με αντίπαλο τον Αστέρα Ρεθύμνου. Αν και βρέθηκε με το καλημέρα πίσω στο σκορ με γκολ του Ταμάμη στο 3', κατάφερε με τον Κατσαρό στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου να ισοφαρίσει και να πάει στα αποδυτήρια με την ισοπαλία. Στην επανάληψη ανέβασε τις στροφές και με τον Παναγιωτόπουλου να ευστοχεί στο πέναλτι που κέρδισε στο 71' ο Λετιέρι και τον Μιχελή στις καθυστερήσεις πήρε μία πολύ σημαντική νίκη με 3-1. Ο Παναργειακός στο πρώτο ημίχρονο εμφανίστηκε με τα κλασικά πράσινα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο λόγω τις λάσπης που υπήρχε στο γήπεδο άλλαξε και φόρεσε τα ρόζ. Αξιοσημείωτη η παρουσία του Μιχελή όπου στο ντεμπούτο του έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και έδειξε ότι μπορεί να κάνει την διαφορά. Επίσης και η παρουσία του Σκαλίδη άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Ο Παναργειακός φαίνεται πως με τις προσθήκες που έκανε θα πάει πολύ καλά στο δεύτερο γύρο. Ήδη έχει σταθεροποιηθεί στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και κοιτάει όλο και πιο ψηλά. Κράτησε για άλλη μία αγωνιστική το αήτητο εντός έδρας και έτσι έφτασε τις 10. Επίσης είναι η τρίτη ανατροπή που κάνει στην έδρα του μετά τους αγώνες με το Αιγάλεω και Κεραυνό Κερατέα.

Ενδεκάδες :
Παναργειακός : Κατσαούνης - Μπούρας, Πλεμμένος, Φίλης, Μεσέρδης - Λετιέρι, Κουτσοδήμος, Μιχελής - Ζυγούρης (50' Σκαλίδης), Κατσαρός (69' Παπαϊωάννου), Παναγιωτόπουλος (73' Γκολέμης).
Αστέρας Ρεθύμνου : Κιοσσές, Καρράς, Κ. Μανταδάκης, Κοκκινάκης, Πατελής, Ψυχουντάκης, Λόπεζ (55’ Πότσι), Φραντζεσκάκης (81’ Καριαβασάμ), Κασσέλας (76’ Γ. Πετράκης), Ταμάμης, Χριστουλάκης.

Στιγμές του Αγώνα :
1' Έναρξη του αγώνα
2' Σουτ του Παναγιωτόπουλου ύστερα από πάσα του Κατσαρού, αποκρούει ο τερματοφύλακας.
3' 0-1. Φάουλ του Καρρά κεφαλιά πάσα του Κοκκινάκη στον Ταμάμη που με ψύχραιμο πλασέ κάνει το 0-1.
5' Απευθείας κόρνερ του Μπούρα παραλίγο γκολ.

42' 1-1. Φάουλ του Λετιέρι από το κέντρο στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά πάσα του Φίλη και ο Κατσαρός με πλασέ κάνει το 1-1.
45' Λήξη πρώτου ημιχρόνου.
57' Κεφαλιά του Σκαλίδη άουτ.
71' 2-1. Γκολ του Παναγιωτόπουλου με πέναλτι που κέρδισε ο Λετιέρι από τον Χριστουλάκη.
90'+1' 3-1. Ο Λετιέρι πασάρει στο Μιχελή όπου με τετ-α-τετ κάνει το τελικό 3-1.
90' Λήξη αγώνα.

Υπόλοιπα Αποτελέσματα :
ΚΟΡΩΠΙ-ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ 0-1
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ-ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 0-0
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ 2-1
ΑΙΟΛΙΚΟΣ-ΟΣΦ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ 0-3
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1-1
ΧΑΙΔΑΡΙ-ΡΟΔΟΣ 1-1
ΦΩΣΤΗΡΑΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1-1
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 3-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: