Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Gianluca Marini : "Ξέρουμε ποιος δεν ήθελε να μπούμε στους λογαρισμούς της ομάδας" !!!


Απογοητευμένος και πικραμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ιταλός μάνατζερ Μαρίνι, ο οποίος ανέφερε πως οι Ιταλοί είναι αιφνιδιασμένοι από αυτά που συνέβησαν, και πως είναι έτοιμοι να απαντήσουν με σκληρές δηλώσεις και αποκαλύψεις.

Αρχικά δήλωσε : "Τα πράγματα είναι πολύ απλά, ότι έγινε είναι απίστευτο και γι' αυτό χρειαζόμαστε χρόνο να αντιδράσουμε. Ο Ντανι Κίκου και ο Ντένις Σόουζα ήταν σήμερα το απόγευμα να
ταξιδέψουν από τις Βρυξέλλες για Αθήνα (τα εισιτήρια είχαν ήδη κλειστεί) οπότε καταλαβαίνετε πόσο σκληρό είναι". 

Συνεχίζοντας ανέφερε πως : "Ο Νέγκρο και όλο το επιτελείο μαζί με μένα αποφασίσαμε να περιμένουμε μερικές μέρες μέχρι την επίσημη ανακοίνωση, η οποία θα σταλεί με πλήρη αναφορά πρώτα στο κ.Καμπόσο. Έχουμε εντοπίσει 2-3 περιστατικά που εμπλέκουν την ελληνική δικαιοσύνη, την ΕΠΟ σε όλη την κατάσταση και πρέπει να αναλύσουμε ολοκληρωτικά με τους δικηγόρους μας για να καταλάβουμε ποιος, με τον κ.Καμπόσο πρέπει να ενημερωθεί για όλα."

Στην συνέχεια ανέφερε πως περιμένουν ακόμα κάποια στοιχεία δηλώνοντας : "Ακόμα περιμένουμε κάποιες σημαντικές απαντήσεις από πολλούς ανθρώπους και της τοπικής κοινωνίας, και με βάσει αυτές να καταλάβουμε ποιος δούλευε μαζί μας και ποιος εναντίον μας, και εναντίον του Παναργειακού".

Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι από τα λεγόμενα του κ. Μαρίνι κάποιος από μέσα δεν τους ήθελε στην ομάδα και τους πολεμούσε, χαρακτηριστικά αναφέρει : "Ο κ.Καμπόσος θα παραλάβει μια πλήρη αναφορά με στοιχεία, έγγραφα, ημερομηνίες και πρόσωπα που περιπλέκονται στην όλη κατάσταση. Θα αποστείλουμε ένα ολόκληρο και ΑΛΗΘΙΝΟ business plan που θα περιλαμβάνει, μισθούς παικτών και προπονητών, γιατί καταλάβαμε ακριβώς από αυτό το σημείο τα πράγματα άρχιζαν να κρύβονται/αλλάζουν στα ειλικρινή μέλη του διοικητικού συμβουλίου". 

Κατηγορεί δηλαδή για πλαστογραφία και λανθασμένη ενημέρωση του συμβουλίου από κάποιους μέσα στον Παναργειακό. Βαρύ το κατηγορητήριο σίγουρα, το μόνο που μένει είναι να δούμε τι ισχύει και τι όχι από αυτά που αναφέρει ο Ιταλός μάνατζερ.

Κλείνοντας λέει πως ήταν να έρθουν μαζί με τον Πάολο Νέγκρο την Πέμπτη και να γιορτάσουν με γεύμα και πάρτι την παρουσίαση τους, και να αρχίζουν να πουλάνε εισιτήρια διαρκείας, και να αναζητήσουν χορηγούς. Χαρακτηριστικά αναφέρει : "Δυστυχώς κάποιος αποφάσισε να δράσει πριν από αυτό (σ.σ. να έρθουν στην Ελλάδα) ίσως επειδή ήταν ανήσυχος για το τι θα ήμασταν σε θέση να κάνουμε για την ομάδα. Τέλος, είχαμε (Νέγκρο, τεχνικό επιτελείο, παίκτες) κάποιες ιδέες, ξέρουμε το άτομο που ενήργησε εναντίον μας και ποιος δεν ήθελε να μπούμε στους <<λογαριασμούς>> της ομάδας, περιμένετε 3-4 μέρες και θα μάθετε την αλήθεια".

Σε ερώτησή μας αν υπάρχει πιθανότητα επιστροφής μα αποκάλυψε πως αυτά που έχουν να πουν είναι σκληρά και δεν είναι ηλίθιοι.

Σίγουρα αυτός που έχει πληγεί περισσότερο από όλους είναι ο ίδιος ο Παναργειακός ο οποίος πληρώνει τα σφάλματα του παρελθόντος. ΌΛΟΙ πρέπει να μείνουμε δίπλα στην ομάδα, γιατί τώρα μας χρειάζεται όσο ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: