Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Εν αναμονή του συμβουλίου!!!


Σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση του συμβουλίου, που αναμένουμε να βγάλει ειδήσεις. Παρών θα είναι και ο δήμαρχος, Δημήτρης Καμπόσος ο οποίος θέλει να είναι παρών για να βρεθεί μία λύση στα διοικητικά του Παναργειακού. 

Σε συνομιλία μας με τον Ιταλό μάνατζερ Μαρίνι, το συμπέρασμα είναι ότι όλα έγιναν για τα λεφτά. Ή αυτοί περίμεναν να βρουν λεφτά εδώ και δεν βρήκαν, ή είπαν ότι θα φέρουν λεφτά και δεν έφεραν η απάντηση είναι πως δεν θα μάθουμε ποτέ. Η κάθε πλευρά λέει το δικό της. 

Το θέμα είναι γιατί ο Παναργειακός μπλέχτηκε σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση, ενώ πέρυσι όλα έδειχναν ότι πήγαιναν ρολόι. Μπορούσε ο Παναργειακός να στηριχτεί στο περσινό μοντέλο ή τελικά και πέρυσι υπήρχε διοικητική αστάθεια; Δηλαδή μπορούσαν να συνεχίσουν οι περσινοί διοικούντες την δουλειά και δεν το έκαναν ή αναγκάστηκαν να εμπιστευτούν ένα Ιταλό, για  να ξελασπώσει την ομάδα; Με λίγα λόγια αν μπορούσαν οι περσινοί που διοικούσαν και πλήρωναν στον Παναργειακό να συνεχίσουν, θα το έκαναν, δεν θα έβρισκαν έναν Ιταλό σωτήρα. Εκτός εάν πέρα από κάθε λογική εμπιστεύθηκαν έναν επενδυτή με όχι και το καλύτερο βιογραφικό ενώ μπορούσαν να συνεχίσουν ότι έκαναν.
Λίγο έμεινε, σε λίγες ώρες θα ξέρουμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα...

Το διαβάσατε στο panargeiakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: