Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Μπόμπος – Γκάμαρης αναλαμβάνουν τον Παναργειακό με «5ετές πλάνο για Α΄Εθνική»

Αφού η Γενική Συνέλευση του Παναργειακού έκανε δεκτή την παραίτηση του Δ.Σ. που παραδέχτηκε την καταστροφική του ανοησία στο θέμα των Ιταλών και αφού στην αίθουσα υπήρχε απόλυτη βουβαμάρα
καθώς κανείς δεν ήθελε να συμμετάσχει σε νέο διοικητικό συμβούλιο, το ρόλο του «από μηχανής θεού» ανέλαβε ο Αγγελής Μπόμπος...
Ο γνωστός επιχειρηματίας ανέβηκε στο βήμα και ανακοίνωσε ότι θα βοηθήσει αναλαμβάνοντας με άλλους την ομάδα. Κάλεσε δίπλα του τον επιχειρηματία (εκ Πύργου αλλά με διεθνή δραστηριότητα) Γιώργο Γκάμαρη ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για να οργανώσει διοικητικά την ομάδα και να την φτάσει στο Τσάμπιονς Λιγκ (όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Μπόμπος)!
Η πρόταση για την ανάληψη της ομάδας είχε θετικότατη υποδοχή από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης που τις τελευταίες ημέρες είδαν την ομάδα να διαλύεται. Όπως ανέφερε ο Αγγελής Μπόμπος, με τον Γιώργο Γκάμαρη είναι συνέταιροι σε εταιρία στο Σουδάν. Παράλληλα, αυτό το καλοκαίρι, ο Γκάμαρης δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή μας έχοντας αναλάβει κλαμπ της παραλιακής.
Κατά την επί πολλά λεπτά αυτοπαρουσίασή του στα μέλη του Παναργειακού, ο κ. Γκάμαρης αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση του με το ποδόσφαιρο και γενικότερα με τον αθλητισμό. Η βασική του επαγγελματική απασχόληση είναι, όπως είπε, η συμμετοχή σε διαφημιστικό όμιλο εταιρειών. Εκτός από τη συμμετοχή του σε επιτελικό διοικητικό πόστο σε ομάδες (η συμμετοχή του στον Πανηλειακό, τον Ακράτητο, τον Ηρακλή κ.ά. ήταν επιτυχημένη) έχει ασχοληθεί οργανωτικά με μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις (τσάμπιονς λιγκ, τελικός φάιναλ φορ μπάσκετ κ.ά.). Ο κ. Γκάμαρης παραδέχτηκε πως το νέο εγχείρημά του είναι δύσκολο καθώς είναι πρωτόγνωρο: «Για μένα είναι άγνωστο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο» είπε.
Οι επόμενες κινήσεις
Πλέον, ο Παναργειακός ενόψει του νέου πρωταθλήματος βρίσκεται στο μηδέν. Η παρουσία των Ιταλών ήταν καταστροφική, το έμψυχο δυναμικό είναι ελάχιστο, ο προπονητής ανύπαρκτος,. Η προετοιμασία έπρεπε να είχε αρχίσει... Όπως ειπώθηκε, στόχος είναι (και έχουν ήδη γίνει κινήσεις) να επιστρέψει ο Μπλένταρ Κόλα (που έμαθε την απόλυσή του από το ίντερνετ)...
Μέχρι την επόμενη Γενική Συνέλευση, που θα γίνει μέσα στον Αύγουστο) και η οποία θα ορίσει το νέο Δ.Σ., τις επείγουσες ενέργειες (κυρίως στα μεταγραφικά) θα τις τρέξει μια πενταμελής Διοικούσα Επιτροπή (Μπόμπος - προεδρεύων, Μπακοπάνος, Πιλικίγκος, Μποζιονέλος, Μουστόγιαννης). Ο Αγγελής Μπόμπος παράλληλα, θα ψάξει και για άλλους επιχειρηματίες που θα βοηθήσουν οικονομικά.
Γενικά, η Γενική Συνέλευση (αν και ξεκίνησε ιδιαίτερα βαριά, υπήρξαν και μικροεπεισόδια) τελείωσε μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας. Ίσως αυτό να οφείλεται και στη δήλωση του κ. Μπόμπου: « Έχουμε πενταετές πλάνο για άνοδο στην Α' Εθνική».
(Σε προσεχές δημοσίευμα θα αναφερθούμε στον απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης, την ιστορία με τους Ιταλούς, τις δηλώσεις Καμπόσου στη Γενική Συνέλευση)
Aπό argolika.gr
http://argolika.gr/index.php/2013-10-18-09-31-20/2013-10-20-15-11-20/2014-304-504-207/3790-mpompos-gamarhs-analamvanoun-ton-panargeiako

1 σχόλιο:

kaitikerd είπε...

Mens titanium wedding rings - TinNorton.com
Mens titanium wedding titanium quartz meaning rings. With titanium band rings a long and titanium nose rings complex design, this ring is designed with ford titanium ecosport a unique look and features titanium nitride coating service near me of the original design.