Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

5η Αγωνιστική 08-10-08

Οι Λύκοι... δαγκώνουν

Παναργειακός - Βύζας Μεγάρων 2-0

Σε ένα παιχνίδι που ο Παναργειακός μπορούσε να νικήσει άνετα 4-0 ή 5-0, τελικά νίκησε 2-0 με 2 γκολ του Παναγιωτόπουλου που ήταν και η χρυσή αλλαγή. Αρκετός ήταν ο κόσμος(γύρω στα 1300 άτομα) που είδε το Παναργειακό να μπαίνει γερά στα πρώτα 10' λεπτα αλλά μετά να κάθετε στην άμυνα χωρίς να δημιουργεί φάσεις, εκτός από κάποια σουτ του Σετράρο και του Λετιέρι. Ο Βύζαντας ήταν επικύνδυνος και στο 33' έχασε την καλύτερη του φάση με τον Ροζκβιτάλσκι που έκανε κεφαλιά στο δοκάρι. Έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο 0-0 χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Στο δεύτερο μέρος ο Γιάννης Δουβίκας πέρασε στον αγώνα τον Παναγιωτόπουλο βγάζοντας τον αναποτελεσματικό Φερέτι. Ο Παναγιωτόπουλος έμμελε να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού αφού μόλις στο 49' έκανε την κεφαλιά λίγο άουτ. Η επόμενη φάση στο 63' ήταν και το πρώτο γκολ για τον Παναργειακό μετά από σέντρα του Σετράρο και κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου. Ο Παναργειακός έδειξε ευδιάθετος στο δεύτερο ημίχρονο και είχε και άλλες 2 ευκαιρίες με ανεπανάληπτα τετ-α-τετ του Παναγιωτόπουλου, αλλά πέρασαν ανεκμετάλευτες. Στο 80' έγινε η φάση του αγώνα για τον Βύζαντα που θα μπορούσε να ισοφαρίσει αλλά το σούτ του Ατματζίδης αποκρούστηκε από τον Κατσαούνη. Έτσι στο 87' άλλο ένα φαουλ που εκτέλεσε ο Σετράρο έγινε γκολ από τον Παναγιωτόπουλο με όμορφη γυριστή κεφαλιά. Με αυτήν την νίκη ο Παναργειακός παραμένει αήτητος και φιγουράρει στην τέταρτη θέση με Φωστήρα και Κορωπί. Την Κυριακή πάει Μυτιλήνη με ανεβασμένο το ηθικό για ένα θετικό αποτέλεσμα...


Φιλμ του Αγώνα :
10' Φαουλ του Σετραρο περναει λιγο αουτ.
15' Κίτρινη κάρτα ο Κουτσοδήμος για επικίνδυνο φάουλ. Πιο κινητικός ο Βύζαντας αλλά ακόμα είναι ισοροπημένο το παιχνίδι. Κεφαλια του Κατσαρου που προλαβαινει τον τερματοφυλακα αλλα προλαβαινει ο αμυντικος πανω στη γραμμη και απεκρουει.
22' Σέντρα του Κατσαρου, σουτ του Σετραρο η μπαλα μπαινει γκολ αλλα ακυρωνεται για επιθετικο φαουλ.
26' Σουτ του Σετράρο λίγο αουτ.
32' Κεφαλια απο τον Ροζκβιτάλσκι στο οριζόντιο δοκάρι.
34' Σουτ του Λετιερι λιγο αουτ.
45' Ληξη πρωτου ημιχρονου 0-0.
Ο Παναργειακος εχει οπισθοχωρησει και ο Βυζαντας εχει ανεβει στο δευτερο μισο του πρωτου ημιχρονου.
46' Αλλαγη, βγηκε ο Φερετι μπηκε ο Παναγιωτοπουλος.
49' Κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου περναει λιγο αουτ.
56' Αλλαγη, βγηκε ο Μεσερδης μπηκε ο Δρουλλιας.
63' ΓΚΟΟΟΟΟΛ απο τον Παναγιωτοπουλο 1-0. Παιρνει την μπάλα ο Σετράρο από τα δεξία περνάει το αντίπαλο με όμορφη τρίπλα, σεντάρει και με κεφαλιά ο Παναγιωτόπουλος γράφει το 1-0.
78' Τετ α τετ του Παναγιωτοπουλου με τον τερματοφυλακα που παει να τον περασει αλλα τελικα του κλεβει την μπαλα.
80' Αλλαγη, βγηκε ο Κουτσοδημος μπηκε ο Αντωνιαδης. Σουτ απο τον παιχτη του Βυζαντα απο καλη θεση και τρομερη αποκρουση απο τον Κατσαουνη κρατωντας το 1-0.
85' Τετ α τετ απο τον Παναγιωτοπουλο αλλα εχει την ιδια καταληξη με το προηγουμενο τετ α τετ.
87' ΓΚΟΟΟΟΟΛ απο τον Παναγιωτοπουλο 2-0. Φαουλ απο το Σετραρο κεφαλια απο τον Παναγιωτοπουλο και 2-0.
90' Ληξη του αγωνα 2-0.



MVP του αγωνα Σετραρο και Παναγιωτοπουλος. Για αλλη μια φορα Μοραλες και Φιλης εντυπωσιασαν με την αποδοση τους.


Παναργειακός :Κατσαούνης, Πλεμμένος, Κουτσοδήμος(80' Αντωνιάδης), Φίλης, Μοράλες, Ανδρεάδης, Σετράρο, Μεσέρδης(56' Δρούλλιας), Λετιέρι, Φερέτι(46' Παναγιωτόπουλος), Κατσαρός.
Βύζας Μεγάρων: Κουρούμαλης, Κατσούδας, Τσαγκαρωγιαννάκης, Πιπεριάς (39’ λ.τ. Όκουε), Ιντσόγλου, Θωμάς (51’ λ.τ. Μάτσος), Ροζκβιτάλσκι, Ατματζίδης, Παπαευθυμίου (70’ Ρούσος), Παππάς, Παπιέρνικ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βάλατε τη φωτογραφία με τον Παναγιωτόπουλο από κάτω και φέρατε γούρι !! χαχα

panarga_fans είπε...

Ηταν προμελετημένο σέμφε..... πλάκα κάνω, αλλά πάντως ωραία η παρατήρησή σου!!!!

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ είπε...

9 στο σακούλι............