Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

4η Αγωνιστική 05/10/2008

Παρα λ(1')γο....

Αγία Παρασκευή - Παναργειακός 1-1

Μόλις 1 λεπτό μακριά από την πρώτη του εκτός έδρα νίκη έμεινε ο Παναργειακός στο παιχνίδι με την Αγ. Παρασκευή. Η ομάδα μας είχε καταφέρει να προηγηθεί στο 79' με σουτ του Φερέτι μετά από σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα. Και ενώ όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Άργους θα έφευγε με τους 3 βαθμούς της νίκης, ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα(στο 90'+3') η ομάδα της Αγ. Παρασκευής κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι.. Σίγουρα κάθε βαθμός είναι πολύτιμος ωστόσο η εξέλιξη του παιχνιδιού άφησε μια πίκρα σε όλους τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο και όχι μόνο.. Ο Παναργειακός μπήκε δυνατά στο ματς και δεν άφησε πολλούς χώρους για τους αντιπάλους του. Πίεζε ψηλά και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλά προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων με κύριους εκφραστές τους Κατσαρό και Ζυγούρη. Η Σαντα ανέβασε στροφές μετά το 20' όπου είχε κάποιες καλές ευκαιρίς χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Ο Παναργειακός έχασε δύο πολύ καλές φάσει στο πρώτο ημίχρονο με τους Κατσαρό και Ανδρεάδη. Στο δευτερο ημίχρονο ο Παναργειακός, αν εξαιρέσουμε την φάση του 48 με τον Κατσαρό, κλείστηκε πίσω χωρίς λόγο. Αυτό έδωσε το δικαίωμα στην Αγ. Παρασκευή να πιστέψει στην νίκη. Έτσι από το 50΄ μέχρι το 79΄ που μπήκε το γκολ του Παναργεακού η Σαντα έχασε κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Και εκεί που δεν το περίμενε κανείς οι Λύκοι κερδίζουν φάουλ λίγο έξω από την περιοχή. Το εκτελεί ο Λετιέρι και κερδίζει το κόρνερ από το οποίο προήλθε το γκολ. Μετά το γκολ του Φερετι οι διάδρομοι άνοιξαν και αν είχαν καθαρή σκεψη οι παίχτες του Άργους(κυρίως ο Ανδρεάδης και ο Δημητρακόπουλος) θα κατάφερναν να πετύχουν το δεύτερο τέρμα και να τελειώσει η υπόθεση νίκη. Αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ έτσι φτάσαμε στις καθυστερήσεις για να δεχθούμε την ισοφάριση. Κρίμα γιατί ήμασταν τόσο κοντά... Τέλος, εξαιρετική η παρουσία του Μοράλες στην άμυνα με πολύ καλούς επίσης τους Φίλη και Κατσαούνη.

Φιλμ του αγώνα:
32' Εκτέλεση φάουλ από τον Λετιέρι, ο τερματοφύλακας της Αγ. Παρασκευής χάνει την μπάλα, την οποία κερδίζει ο Κατσαρός όμως το σούτ του από το ύψος του πέναλτι αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα.
40' Αντεπίθεση για τον Παναργειακό με 4 παίχτες εναντίον 2 αλλά η σέντρα του Ανδρεάδη καταλήγει ψηλά άουτ.
48' Φάουλ του Λετιέρι, σούτ από τον Ανδρεάδη από το ύψος της μικρής περιοχής, το οποίο κοντράρεται, το ριμπάουντ από τον Κατσαρό αλλά το σούτ πάει στο δοκάρι(η φάση διακόπτεται ύστερα για οφσάιντ του Κατσαρού).
75' Σέντρα από τον Νεντέλκοβιτς κεφαλιά από τον Καρούση και φοβερή απόκρουση του Κατσαούνη, που στέλνει την μπάλα κόρνερ.
79' Κόρνερ για τον Παναργειακό με τον Κατσαρό, η μπάλα αποκρούεται από τους αμυντικούς αλλά πηγαίνει πάλι στον Κατσαρό ο οποίος βγάζει σέντρα, δημιουργείται σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων και ο Φερέτι με ένα γυριστό σούτ από το ύψος του πέναλτι στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του τέρματος γράφοντας το 0-1.
87' σέντρα από τον Νεντέλκοβιτς παίρνει την μπάλα ο Ορφανίδης και πλασάρει από την γωνία της μικρής περιοχής, όμως η μπάλα πάει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.
90'+3' Μεγάλη μπαλιά από το κέντρο, σύγχυση στην περιοχή του Παναργειακού την οποία εκμεταλλεύεται ο Ορφανίδης που πλασάρει με το γόνατο και κρεμάει τον Κατσαούνη. Έτσι έγινε το 1-1.

Ενδεκάδες :
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μαλκότσης, Δοξαράς (84’ Ορφανίδης), Χατζηγιαννακός, Κούρος, Προβατάς , Κονέ (53’ Λουκίνας), Μπούμπας, Νεντέλκοβιτς (90’ Κακλαμάνος), Καρούσης, Δωροβίνης, Ιορδανίδης,
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κατσαούνης, Αντωνιάδης (69’ Δρούλιας), Πλεμμένος, Μοράλες, Φίλης, Μεσέρδης, Λετιέρι, Ανδρεάδης, Κατσαρός, Ταξιάρχης (36’ λ.τ Φερέτι), Ζυγούρης (75’ Δημητρακόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: