Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

6η Αγωνιστική 12/10/2008

Αιολική ήττα . . .


Αιολικός - Παναργειακός 2-1

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε χθες ο Παναργειακός στην Μυτιλήνη από τον Αιολικό. Ο Παναργειακός δεν μπήκε καλά στον αγώνα και είχε την ατυχία να τραυματιστεί ο Κατσαούνης στο 7' στο κεφάλι(χρειάστηκαν να του γίνουν ράμματα και η διακοπή ήταν 6 λεπτά). Έτσι οι γηπεδούχοι πήραν τον αέρα από τον Παναργειακό και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 30' με τον Παπακώστα και να διπλασιάσουν το σκορ με τον Νταλαβέκη στο 45'. Ο Παναργειακός στην επανάληψη ανέβασε την απόδοσή του και είχε κάποιες ευκαιρίες να μειώσει αλλά αυτό έγινε στο 82' με δράστη τον Λετιέρι όπου με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1. Η εικόνα του αγώνα είχε πλέον αλλάξει αλλά, ο Κουτσοδήμος(στο 84 σούταρε αλλά η μπάλα πήγε σύριζα από το δοκάρι άουτ) και ο Σετράρο( στο 90 σούταρε αλλά ο Καραβασίλης έκανε σωτήρια επέμβαση) δεν κατάφεραν να βάλουν το γκολ που θα μας έδινε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας ή και το τρίποντο της νίκης. Το σημαντικό είναι ότι δημιουργούμε φάσεις, αλλά τις περισσότερες δεν την μετουσιώνουμε σε γκολ και αυτό είναι το μειονέκτημά που πρέπει να διορθώσουμε. Συνεχίζουμε με ένα πολύ δύσκολο αγώνα την επόμενη Κυριακή(17/9) στο Κορωπί, κάθε πόντος είναι πολύτιμος στο δύσκολο αγώνα για την καθιέρωση στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Τα γκολ του αγώνα:
30’ (1-0) Παπακώστας
45’ (2-0) Νταλαβέκης
82’ (2-1) Λετιέρι

Ενδεκάδες
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Καραβασίλης, Πετρουζέλης, Μανδύλης, Τσιρτσιρής, Τσιανάκας, Διονυσάτος, Παπακώστας (55’ Κροτσίδας), Ράσιτς, Νταλαμπέκης (86’ Πελέκης), Τσεμπιροκλής, Μπόζισιτς (68’ Σοφιάνης).
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κατσαούνης, Αντωνιάδης (46’ Παναγιωτόπουλος), Πλεμμένος, Φίλης, Μοράλες, Μεσέρδης, Λετιέρι, Ανδρεάδης (57’ Κουτσοδήμος), Κατσαρός, Ζυγούρης (46’ Δρούλλιας), Σετράρο.



Τα υπόλοιπα αποτελέσματα :

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΟΡΩΠΙ 3-0
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ-ΧΑΪΔΑΡΙ 1-2
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ-ΦΩΣΤΗΡΑΣ 1-1
ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 3-0
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1-0

ΑΙΓΑΛΕΩ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2-2

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ-ΡΟΔΟΣ 0-2

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 4-0


Μήν χάσετε αυτήν την εβδομάδα αποκλειστικές δηλώσεις του προπονητή του Παναργειακού Γιάννη Δουβίκα, για τις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος. . .

Δεν υπάρχουν σχόλια: