Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

8η Αγωνιστική 26/10/2008

Όλα στο μηδέν

Παναργειακός - Φωστήρας 0-0

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα ο Παναργειακός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Φωστήρα. Το παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό και οι σημαντικές φάσεις ήταν λιγοστές. Ο Φωστήρας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος αλλά η άμυνα του Παναργειακού ήταν πολύ καλά στημένη. Οι Ζαχαρόπουλος και Σκαρμούτσος ήταν μόνιμοι κίνδυνοι για την άμυνα του Παναργειακού, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο όμως. Από τον Παναργειακό Σετράρο και Ανδρεάδης δημιούργησαν φάσεις αλλά Παναγιωτόπουλος και Κατσαρός δεν βρ΄λεθηκαν στην μέρα τους. Το αμυντικό δίδυμο Φίλη(που ήταν και ο καλύτερος του αγώνα) Μεσέρδη(έπαιξε στην θέση του τιμωρημένου Μοράλες) ήταν αλάνθαστο αλλά τα μπακ δεν βοήθησαν ιδαίτερα στην αμυντική λειτουργία. Ο Παναργειακός είχε τις ευκαιρίες για να βάλει γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, και στα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου αλλά Κατσαρός και Παναγιωτόπουλος δεν τις έκαναν γκολ. Από εκεί και έπειτα ο Φωστήρας ισορόπισε χωρίς όμως να κάνει τις μεγάλες ευκαιρίες(μόνο κάτι σουτ του Μαραγκουδάκη έξω από την μεγάλη περιοχή). Το ίδιο και ο Παναργειακός που απείλησε μόνο από δύο σουτ του Πλεμμένου έξω από την μεγάλη περιοχή. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι η αποβολή του προπονητή του Φωστήρα Βαζάκα στο 85’(αν και θα έπρεπε να είχε γίνει πολύ νωρίτερα). Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο, κοντά στους 2500, οι οποίοι ήταν και αρκετά «ένθερμοι». Και φίλαθλοι του Φωστήρα βρέθηκαν στο γήπεδο, γύρω στους 30. Σημαντικός βαθμός για την συνέχεια του πρωταθλήματος, και απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο.

* Άνοιξε μπουτίκ για τους φιλάθλους του Παναργειακού. Αυτό που σας είχαμε πει το καλοκαίρι πραγματοποιήθηκε σήμερα. Βρίσκεται στο γήπεδο, στο κτίριο που γίνονταν παλιά η συνέντευξη τύπου.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κατσαούνης, Δρούλιας, Πλεμένος, Μεσέρδης, Φίλης, Λετιέρι, Ανδρεάδης (64΄Φερέτι), Σεντράρο, Παναγιωτόπουλος, Κουτσοδήμος (46΄Αντωνιάδης-76΄Ζυγούρης), Κατσαρός.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Σωτηρίου, Στάικος,(58΄ Μουρατίδης), Ζαχαρόπουλος, Παπαδόπουλος, Ματιάν, Νταμιάνο (54΄ Ποπιέλα), Ζουμπουλάκης, Σκαρμούτσος (75΄ Μαραγκουδάκης), Τελκίνσκι, Άγγος, Διαμαντίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: