Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

7η Αγωνιστική 19/10/2008

Ζευγάρωσε τις… ήττες
Κορωπί - Παναργειακός 1-0

Την δεύτερη του ήττα στα τελευταία ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια γνώρισε ο Παναργειακός την Κυριακή στο Κορωπί, από την ομώνυμη ομάδα με σκορ 1-0. Ο Παναργειακός έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία, καθώς του ακυρώθηκε γκολ, το οποίο σημείωσε ο Φερέτι στο 47’ αλλά του καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ. Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο Χρήστος Παλιγκίνης, ο οποίος στο ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια του Παναργειακού απογοήτευσε. Οι επεμβάσεις του μέχρι το 45’ ήταν αρκετά καλές αλλά η λάθος έξοδος του σε αυτό το χρονικό σημείο, έδωσε το δικαίωμα στον Ντούνη να πάρει την μπάλα και να γράψει το 1-0. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 77’ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, γιατί έπιασε την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή. Δεν ήταν και λίγοι οι παίχτες του Παναργειακού που αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα : Λετιέρι, Σετράρο, Φίλης και Μοράλες. Με δέκα παίχτες έμεινε και το Κορωπί στο 85’, μια και ο Μαυρογιαννάκης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η ομάδα μας για άλλη μια φορά στάθηκε άτυχη στο τελικό αποτέλεσμα, μια και με την απόδοση της θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον το χ. Συνεχίζουμε μέσα στην έδρα μας αυτήν την φορά για το δεύτερο μεγάλο παιχνίδι εντός έδρας, μετά από αυτό της Κορίνθου, με τον αναγεννημένο Φωστήρα. Να θυμίσουμε ότι στις αρχές της περιόδου είχαμε βρεθεί αντίπαλοι με τον Φωστήρα για το Κύπελλο Ελλάδος ( ισοπαλία το τελικό αποτέλεσμα με σκορ 0-0, και αποκλειστήκαμε στα πέναλτι). Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα μας σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, γιατί δεν θα μετρήσουν μόνο οι 3 πόντοι, αλλά και η νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, που θα βοηθήσει την ομάδα να σταθεί στα πόδια της μετά τα δύο άτυχα αποτελέσματα. Αρχή λοιπόν με το παιχνίδι στο Άργος την Κυριακή με τον Φωστήρα, και έπεται ένα καλό αποτέλεσμα στο Μπραχάμι με αντίπαλο τον τοπικό Άγιο Δημήτριο.

Ενδεκάδες :
Κορωπί :
Ζάγιατς, Μωυσιάδης, Ζούμας(80’ Πούλιος), Πρίπου, Ντούνης, Αργυρόπουλος(54’ Ξευγένης), Νταντάμης(60’ Τσίτσης), Μπούνας, Μαυρογιαννάκης, Γιαννακίδης, Ντε Σόουζα.
Παναργειακός : Παλιγκίνης, Χαρίσης, Πλεμμένος(75’ Ανδρεάδης), Φίλης, Μεσέρδης, Λετιέρι, Μοράλες(45’ Φερέτι), Κατσαρός, Παναγιωτόπουλος, Σετράρο, Δημητρακόπουλος (57’ Κουτσοδήμος)

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα :

ΧΑΙΔΑΡΙ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2-1
ΦΩΣΤΗΡΑΣ-ΑΙΟΛΙΚΟΣ 4-1
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡ.-ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 1-0
ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ 1-1
ΡΟΔΟΣ ΑΣ-ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (20.10.08-16:00)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ-ΑΙΓΑΛΕΩ 4-2
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ- ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ 2-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: