Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Προφιλ του φετινού Παναργειακού

Όσοι βρέθηκαν την Κυριακή στο γήπεδο θα έχουν μια άποψη πλέον για την εικόνα της ομάδα μας φέτος. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δούμε πως μπορεί να βελτιωθεί αυτή η εικόνα μέσα από τους παίκτες.

Κατσαούνης : Καθοδηγεί πολύ καλά την άμυνα με τις εντολές του όμως πρέπει να δείξει λίγη σταθερότητα, σε μερικές ενεργειές του.
Γαλάνης : Πολύ καλός αμυντικά, περιμένουμε να τον δούμε να βελτιώνεται και επιθετικά (κάτι το οποίο κάνει πολύ καλά ο Δρούλλιας δεξιά)
Φίλης : Ο αρχηγός έχει μπει νωθρά στην φετινή περίοδο, φταίνε και οι τραυματισμοί που τον έχουν αφήσει εκτός προπονήσεων, στον αγώνα με την Κόρινθο αποχώρησε τραυματίας στο 38’.
Κατσαρός : Ο δεύτερος αρχηγός της ομάδας μας, ταλαιπωρείται από ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, κάτι το οποίο τον έχει αφήσει εκτός προπονήσεων, και δεν είναι στην σωστή ψυχολογική κατάσταση.
Καραχαλιος : Περιμένουμε πιο πολλά από τον αριστερό εξτρεμ της ομάδας. Φαίνεται πως οι 15 μέρες που έμεινε εκτός προπονήσεων λόγω τραυματισμού τον έχουν επηρεάσει.
Μιχελής : Από αγώνα σε αγώνα γίνεται καλύτερος, αλλά από τον Στρατό του πέρσι διαφέρει αρκετά, αναμένεται να βελτιωθεί.
Μπενίτες : Το βαρύ όνομα στην επίθεση μετά τον τραυματισμό του δεν κατάφερε να επανέλθει, όμως επανέρχεται στην φυσική κατάσταση που απαιτείται.
Πιτσόκος : Ο νεαρός εξτρεμ δεν έχει καταφέρει ακόμα να επανέλθει μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Βόλο, μόλις μερικές προπονήσεις την προηγούμενη εβδομάδα. Αναμένεται να εντείνει αυτήν την εβδομάδα, έτσι ώστε να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Παναιγειάλειο.
Λετιέρι : Έλειψε πολύ ο έμπειρος μέσος στο παιχνίδι με την Κόρινθο, αλλά και αυτός αναμένεται να βοηθήσει πολύ στα επόμενα παιχνίδια.
Κουτσοδήμος : Όποτε μπαίνει ως αλλαγή βοηθάει πολύ την ομάδα με την ταχύτητα του και την τεχνική του. Μένει να τον δούμε να βοηθήσει και ουσιαστικά την ομάδα.
Πλεμμένος : Μπορεί να δώσει περισσότερα, τον είδαμε μετά την είσοδο του Γκιγκάνι να ανεβάζει πολύ την απόδοση του.
Ζυγούρης : Δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια, και αυτό τον έχει αφήσει εκτός φόρμας, παράλληλα με την θλάση που έπαθε την προηγούμενη εβδομάδα, μένει αρκετά πίσω.

Εκπλήξεις :
Γκιγκάνι, Ρες, Σκόνδρας, Χατζόπουλος και Δρούλλιας είναι οι κορυφαίοι παίκτες μέχρι στιγμής στον Παναργειακό. Όλοι δίνουν ποιότητα και ενέργεια στον Παναργειακό. Περιμένουμε να δούμε και τους συμπαίκτες τους να τους μιμούνται.

Δεν μπορούμε να κρίνουμε τους Ζαραφωνίτη, Καραγκούνη, Γεωργακόπουλο και Παπαγεωργίου καθώς δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής...

Δεν υπάρχουν σχόλια: