Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

2η Αγωνιστική 20/09/2009

Άτυχος

Παναργειακός - Κόρινθος 0-0

Πέρσυ περίπου τέτοιο καιρό ο Παναργειακός είχε υποδεχθεί την Κόρινθο στο Άργος, με το αποτελέσμα να είναι το ίδιο, 0-0. Αυτά είναι τα δύο κοινά μεταξύ των δύο αγώνων των ομάδων. Απο κει και πέρα ο Παναργειακός φάνηκε ανώτερος από την Κόρινθο, αλλά το ίδιο ανέτοιμος όσο οι αντιπαλοί του. Οι λύκοι του Γιάννη Δουβίκα δημιούργησαν περίπου 10 φάσεις μπροστά από την εστία της Κορίνθου όταν παράλληλα οι Κορίνθιοι δημιούργησαν μόνο μία άξια σχολιασμού. Το τετ-α-τετ του Ρεκλείτη που αποκρούσθηκε από τον Κατσαούνη. Σημαντικότερη φάση του Παναργεικού μπορεί να θεωρηθεί η κεφαλιά του Ρες που αποκρούσθηκε πάνω στην γραμμή από τον αμυντικό της Κορίνθου. Άξιοι συμπαραστάτες οι φάσεις των Χατζόπουλου και Σκόνδρα από τα φάουλ του Γκιγκάνι και η φάση στο τέλος του αγώνα με το σουτ του Κουτσοδήμου. Άτυχο αποτέλεσμα για τον Παναργειακό που θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο απέναντι στην Κόρινθο. Στα συν του αγώνα η παρουσία του Γκιγκάνι, που άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Επίσης η πολύ καλή αμυντική παρουσία των παικτών μας. Αρνητικό ατοιχείο η δυστοκία των παικτών μας, που παρόλο που δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες δεν κατάφεραν να σκοράρουν...

Σχολιασμός αγώνα:
Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κάνοντας με την έναρξη του παιχνιδιού μια καλή φάση. Ωστόσο, αυτό κράτησε μόνο για τα 2 με 3 πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Απελπιστικά φτωχό το πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού με τι 2 ομάδες να προσπαθούν αλλά να μην καταφέρνουν να κάνουν ούτε μία αξιόλογη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο με την αλλαγή του συστήματος σε ένα καθαρό 4-4-2 με δύο καθαρά επιθετικούς παίκτες στον αγώνα καθώς και με την πολύ καλή και ουσιαστική παρουσία του Γκιγκάνι, ο Παναργειακός κατάφερε να κάνει πολλές φάσεις χωρίς όμως να πετύχει το πολυπόθειτο τέρμα. Στο τελευταίο 15λεπτο η ομάδα του Άργους ανέβηκε, δημιουργώντας κάποιες καλές ευκαιρίες τις οποίες δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ, αφήνοντας μια πίκρα στους περίπου 1.500 φίλους του Παναργειακού που βρίσκονταν στο ΔΑΚ Άργους. Τέλος, να σημειώσουμε την πολύ κακή διαιτησία του αγώνα. Στο Άργος παρευρέθησαν και περίπου 50 οπαδοί της Κορίνθου.

Παναργειακός: Κατσαούνης, Σκόνδρας, Χατζόπουλος, Δρούλλιας, Γαλάνης, Φίλης(39' Γκιγκάνι), Καραχάλιος(46' Μπενίτες), Πλεμμένος(81' Κουτσοδήμος), Κατσαρός, Μιχελής, Ρες.

Στιγμές του αγώνα :
Έναρξη αγώνα

1': Επίθεση του Παναργειακού, σουτ από τον Μιχελή από το ύψος της περιοχής λίγο άουτ..
20': Αναγνωριστικό παιχνίδι κέντρου και για τις δύο ομάδες χωρίς υποψία φάσεων μέχρι τώρα..
30': Εκτέλεση φάουλ από τον Μιχελή, πρώτη κεφαλιά ο φίλης δεύτερη ανάποδη κεφαλιά από τον Ρες αμυντικός της Κορίνθου σώζει πάνω στη γραμμή.
33': Σουτ του Μιχελή κόντρα στους αμυντικούς της Κορίνθου με δυσκολία αποκρούει ο τερματοφύλακας..
39': Αναγκαστική αλλαγή για τον Παναργειακό.. Έξω ο Φίλης λόγω τραυματισμού μέσα ο Γκιγκάνι.
43': Κάθετη μπαλιά του Γκιγκάνι στον Ρες ο οποίος κάνει πολύ άστοχη σέντρα σουτ.. Αμέσως μετά αντεπίθεση για την Κόρινθο σέντρα και κεφαλιά λίγο άουτ..
45': Λήξη ημιχρόνου..
Έναρξη 2ου ημιχρόνου
46'
: 2η αλλαγή για τον Παναργειακό. Μπαίνει ο Μπενίτες στη θέση του Καραχάλιου..
58': Εκτέλεση φάουλ Γκιγκάνι κεφαλιά ο Χαντζόπουλος απόκρουση από τον τερματοφύλακα της Κορίνθου..
59': Εκτέλεση φάουλ ξανά από τον Γκιγκάνι κεφαλιά του Σκόνδρα αυτή τη φορά λίγο άουτ..
60': Σουτ από τον Γκιγκάνι λίγο έξω από την περιοχή λίγο άουτ.
78': Γυριστό σουτ ο Ρες μέσα από την περιοχή αποκρούει ο τερματοφύλακας της Κορίνθου.
80': Τετ α τετ της Κορίνθου απόκροση Κατσαούνη σε κόρνερ.
81': Τελευταία αλλαγή για τον Παναργειακό. Έξω ο Πλεμμένος μέσα ο Κουτσοδήμος..
83': Εκτέλεση φάουλ Γκιγκάνι στο τείχος, σουτ Δρούλλια κόντρα παίρνει ο Ρες κάνει σουτ απόκρουσει από τον τερματοφύλακα της Κορίνθου.
91': Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβολή για τον Γ. Δουβίκα.
93': Πλάγιο από τον Δρούλια, κεφαλιά Σκόνδρα στο δεύτερο δοκάρι σουτ του Κουτσοδήμου η μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα κοντράρει σε παίκτη της Κορίνθου..
Τέλος αγώνα..

Άυριο βίντεο με τις δηλώσεις του Γιάννη Δουβίκα στην συνέντευξη τύπου, και τις σημαντικότερες φάσεις του αγώνα...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

reeeee argos ole ole