Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Παραλειπόμενα του αγώνα...


Ο Ηπειρώτης ρέφερι Μπαλατσούκας αποδοκιμάστηκε έντονα από τους 1.500 φιλάθλους των γηπεδούχων για τις αποφάσεις του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά τη λήξη του υπέβαλαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας τις παραιτήσεις τους ο ταμίας και γενικός αρχηγός του Παναιγιαλείου, Θανάσης Σταθακόπουλος, και ο διευθυντής μάρκετινγκ, Δημήτρης Οικονομόπουλος.
«Μετά το 2-0 κάναμε κάποιες χαζομάρες και ξαναβάλαμε τον Παναργειακό στο παιχνίδι. Μετά ήρθε ο εκνευρισμός και το παιχνίδι χάλασε, αλλά είδατε όλοι ποιος φταίει γι' αυτό», είπε με σαφές υπονοούμενο για τον διαιτητή ο Γιώργος Βλαστός, ο οποίος δεν κάθισε στον πάγκο, επειδή ο Μπαλατσούκας υποστήριξε πως δεν είχε φτάσει το ιδιωτικό συμφωνητικό του στην ΕΠΟ. Από την κερκίδα είδε το ματς λόγω τιμωρίας με την Κόρινθο και ο Γιάννης Δουβίκας του Παναργειακού, ο οποίος είπε: «Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο. Περίμενα περισσότερα από κάποιους παίκτες».
Η ήττα, πάντως, από τον Παναιγιάλειο καθιστά αβέβαιο το μέλλον του κ. Δουβίκα στον πάγκο των «πρασίνων». Ο πρόεδρος, Χρήστος Δάρας, βρέθηκε την Κυριακή στο Αίγιο και αποχώρησε απογοητευμένος με τη λήξη του αγώνα δίχως να έχει κάποιο τετ-α-τετ με τον κ. Δουβίκα. Οπως υποστήριζε, την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει Δ.Σ. προκειμένου να συζητηθεί το ζήτημα αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.
Από την πλευρά του, βέβαια, ο γενικός διευθυντής, Γιώργος Μπέλλος, υπογράμμισε ότι δεν υφίσταται κάποιο θέμα.
«Κάναμε καλή προσπάθεια. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε» αρκέστηκε να πει στους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα ο κ. Δουβίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: