Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Οι γελοιότητες δεν εχουν τέλος...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. . .

Βγήκαν χθες κάποια δημοσιεύματα στην πολύ "έγκυρη" καθώς φαίνεται goal news και τον πολύ καλό δημοσιογραφό της τα οποία έλεγαν :

ΜΕΤΕΩΡΟΣ
Η δεύτερη συνεχόμενη λευκή ισοπαλία του Παναργειακού στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά κόντρα στην Κόρινθο, δημιούργησε τους πρώτους «τριγμούς» στο στρατόπεδο των «πράσινων».
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις τάξεις της διοίκησης των «λύκων» υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας και ειδικά προς το πρόσωπο του τεχνικού Γιάννη Δουβίκα, στον οποίο πέφτει το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης.
Μάλιστα, σήμερα ο νεαρός τεχνικός αναμένεται να έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Δάρρα, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά. Να θυμίσουμε οτι το καλοκαίρι η παραμονή του Δουβίκα στην τεχνική ηγεσία του Παναργειακού είχε γίνει ένα μίνι σήριαλ, καθώς είχε συμφωνήσει αρχικά με την Ενωση Μιδέας (ομάδα Δ’ Εθνικής) ωστόσο μετά από επιθυμία της νέας διοίκησης είχε πειστεί να παραμείνει σε αυτή για 5η συνεχόμενη χρονιά.


Επικοινωνήσαμε με έγκυρες πηγές οι οποίοι έδειχναν άγνοια για το θέμα, και ότι δεν ισχύει τίποτα. Χαρακτηριστικά τα λόγια του Χρήστου Δάρα : «Οι προπονητές κρίνονται πάντα από τα αποτελέσματα αλλά αυτή τη στιγμή δεν συζητάμε τέτοιο θέμα» Τι πιο σωστό από αυτήν την δήλωση;
Ο γενικός διευθυντής Γιώργος Μπέλλος δήλωσε : «Αυτά που γράφονται κατά φαντασίαν και εκ του πονηρού. Δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα. Στηρίζουμε απόλυτα τον προπονητή και τους παίκτες μας». Για όσους δεν κατάλαβαν δηλαδή την προηγούμενη δήλωση, λογικά αυτή θα έπρεπε να την καταλάβουν...

Όμως σ' αυτον τον κόσμο μάλλον υπάρχουν και άνθρωποι χαμηλής νοημοσύνης (δεν θέλω να τους πω ψεύτες, γιατί κρίμα μεγάλοι δημοσιογράφοι σε εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας, να θεωρούνται ψεύτες και να υποκινούνται από τρίτους για τα συμφέροντα αυτών).

Και διαβάστε τι γράφετε στο σημερινό φύλλο της goal news :

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο εξελίξεων στην τεχνική ηγεσία των «πράσινων» ο πρόεδρος του συλλόγου, Χρήστος Δάρας, αφήνοντας ουσιαστικά εκτεθειμένο τον Γιάννη Δουβίκα. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του ισχυρού άνδρα του Παναργειακού: «Καλώς ή κακώς ο προπονητής κρίνεται από τα αποτελέσματα. Ξέρουμε ότι το ξεκίνημα ήταν δύσκολο με ένα εκτός έδρας παιχνίδι στη Χερσόνησο και ένα ντέρμπι με την Κόρινθο, ωστόσο η βαθμολογική συγκομιδή δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε. Ο Παναργειακός πρέπει να είναι πιο ψηλά και έχουμε βάλει στόχο τον πρωταθλητισμό».
Από την πλευρά του Γιάννη Δουβίκα διέρρεε πως δεν τίθεται θέμα δυσαρέσκειας προς το πρόσωπό του, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι το επόμενο ματς πρωταθλήματος στο Αίγιο θα είναι καθοριστικό για το μέλλον του.


Θεωρούν δεδομένο δηλαδή ότι ο πρόεδρος άφησε εκτεθειμένο τον προπονητή, αυτά από που τα άκουσαν;;; Μπορούν να μας πουν ποιος το δήλωσε;;;

Αυτές οι γελειότητες συμβαίνουν γύρω μας, και δεν αφήνουν την ομάδα να δουλέψει ήρεμα... Μπορεί οι διοικούντες να στηρίζουν τον προπονητή όμως κάποιοι ίσως δεν καταλαβαίνουν ή απλά δεν "θέλουν".


Για να καταλάβεται το sport3.gr αναφέρει χαρακτηριστικά :

Στηρίζουν Δουβίκα στο Άργος
Την αμέριστη στήριξη τους στο πρόσωπο του Γιάννη Δουβίκα εξέφρασαν οι άνθρωποι του Παναργειακού, διαψεύδοντας ότι τέθηκε στην παρούσα φάση ζήτημα αντικατάστασης του. «Οι προπονητές κρίνονται πάντα από τα αποτελέσματα αλλά αυτή τη στιγμή δεν συζητάμε τέτοιο θέμα» δήλωσε ο πρόεδρος Χρήστος Δάρας. Πάντως, άφησε να εννοηθεί ότι ενδεχομένως θα γίνει μια τέτοια συζήτηση αν έρθει μια νέα απώλεια βαθμών στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο.


Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: