Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

The day after . . .


Κατηγορηματικός ήταν ο πρόεδρος του Παναργειακού, Ιωσήφ Μερτίρης, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ και τόνιζε πως δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ για να κάτσει η ομάδα του να χάσει σε οποιοδήποτε ματς πρωταθλήματος:
"Ως πρόεδρος της ΠΑΕ Παναργειακός λυπούμε πάρα πολύ για όλες τις δηλώσεις που έχουν ακουστεί εις βάρος μου και εις βάρος του Παναργειακού μετά το παιχνίδι με την Παναχαϊκή από τον κ.Κούγια για τον οποίο δεν γνωρίζουμε τι θεσμική ιδιότητα έχει για την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή με την οποία ουδέποτε μας χώριζε κάτι. Τη μεγάλη αυτή νίκη δεν θα μπορέσει να αμαυρώσει κανείς.
Η παράδοση και η ιστορία επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά καθώς ουδέποτε η Παναχαϊκή δεν έχει κερδίσει μέσα στο Άργος. Όσο για τα υπόλοιπα που ακούστηκαν σας διαβεβαιώ ότι κατά την προσωπίκη μου θητεία στην Π.Α.Ε. Παναργειακός ούτε εγώ ούτε οι συνεργάτες μας έχουμε λάβει η δώσει έστω και ένα (1) ευρώ για να κερδίσουμε ή για να χάσουμε κάποιον ποδοσφαιρικό αγώνα.
Θέλω τέλος να σας διαβεβαιώσω ότι οι δικοί μου νομικοί εκπρόσωποι καθώς και της Π.Α.Ε. Παναργειακός θα ακούσουν με προσοχή όλες τις δηλώσεις που έγιναν εναντίων μας και θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για να υπερασπιστούν τα νόμιμα δικαιώματα μας που θίγουν την τιμή και την υπόληψη τόσο εμού όσο και της Π.Α.Ε.
Ο πρόεδρος Ιωσήφ Μερτύρης".


Κοστολογούνται οι ζημιές για το Δημοτικό Στάδιο


Την επίσκεψη πραγματογνώμονα περιμένουν την Τρίτη οι άνθρωποι του Παναργειακού προκειμένου να καταγραφούν και να κοστολογηθούν οι ζημιές (περίπου 80 σπασμένες πινακίδες, καθίσματα κ.α.) στο Δημοτικό Στάδιο του Αργους από τα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή. Ο πρόεδρος Ιωσήφ Μερτύρης έχει συγκεντρώσει το απαραίτητο φωτογραφικό υλικό ενώ θα υπογράψει κοινή δήλωση για το θέμα στην αστυνομία με τον πρόεδρο του γηπέδου, Σπύρο Μεφσούτ.

Ο ισχυρός άνδρας των «λύκων» ήταν «τρελαμένος» στο φινάλε του αγώνα με την εντυπωσιακή εμφάνιση των παικτών και μάλιστα ανακοίνωσε ότι θα τους μοιράσει και πριμ! Στα αγωνιστικά, ο Παναγιωτόπουλος δύσκολα θα επανέλθει με το Αιγάλεω. Επιστρέφουν οι Σκαλίδης (είχε πυρετό την Κυριακή) και Ανδρεάδης (εξέτισε). Εκτός είναι ο τιμωρημένος Κατσαρός.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

etsi re koloblaxoi......gia na mathete me poious ta bazete....POUTANA TA KANAME OLA,PATRAS KILL....P.G.E 3

Ανώνυμος είπε...

πουτανα τα κανατε τα καθισματα μιναρες και μεις σας βιασαμε στο γηπεδο..και του χρονου!!!

υγ: να χαιρεστε και το μαλακα τον προεδρο σας

Ανώνυμος είπε...

PEPONADES KSULO MESA K EKSW APO TO GHPEDO......SAN LAGOUDAKIA TREXATE STO TELOS......A RE BLAXOI,MIA ZWH THN PLATH MOU THA KOITATE OSO K NA XANOUME APO SAS......DEN KSENERWNOUME POTE.....P.G.E OLE....G.3

Ανώνυμος είπε...

Γαμώ την Παναχα'ι'κούλα σας μινάρες.Φάγατε γερό καβλί,δεν σας χάλασε είστε συνηθησμένοι άλλωστε,μέχρι και στο Θρασύβουλο σας γαμήσαν,μαζόχεεεεες.....

Ανώνυμος είπε...

ZHSAME STIGMES FILIS.......AUTA ZHSAME K STO XWRIO SAS K OSO THA HMASTE STHN G' MIA ZWH AUTA THA ZOUME......EISTE TSIMPOUKIA THS ATHINAS K THS ILIOUPOLIS....SAS EXOUN PAREI OLOI XAMPAREI.......EXETE GINEI REZILI ME OLA AUTA.......K TO SUNEXIZETAI GIA NA KSEFTILIZESTE POIO POLU.......A RE KAKOMIRIDES........OSO ME PLIGWNEIS TOSO ME PORONEIS......PANAXA MIA ZWH....G.3 HOOLS PATRAS.......