Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Σταύρος Κατσαούνης : "Προσωπική επιτυχία και στόχος"

Στον απόηχο του παιχνιδιού με την Παναχαϊκή ο Στάυρος Κατσαούνης μας παραχώρησε μια μίνι συνέντευξη.



- Οι εντυπώσεις σου από το σημερινό παιχνίδι.

Σίγουρα το θέλαμε πολύ, θέλαμε αυτή την νίκη, ήμασταν και εμείς σε δύσκολη θέση καθώς έπρεπε να κερδίσουμε το ματς, γιατί απέμεναν ακόμα άλλα τρία παιχνίδια στην έδρα μας και έπρεπε να πάρουμε να δύο για να σωθούμε και μαθηματικά. Ηταν ένα ντέρμπυ, το πιστέψαμε, το παλέψαμε και το σκορ είναι αυτό που αντικατοπτρίζει την εικόνα.

- Μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο το σκορ του αγώνα;

Σίγουρα είχαμε ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο σκορ αλλά δεν έτυχε να μπουν τα γκολ και να πάρει το σκορ μεγάλες διαστάσεις.

- Σήμερα ήσουν ένας από τους καλύτερους, με πολύ σταθερές επεμβάσεις. Ήταν μια προσωπική επιτυχία;

Είναι και προσωπική επιτυχία και προσωπικός στόχος, όλα τα παιδιά πήγαν περίφημα σήμερα. Εγώ προσωπικά έψαχνα ένα παιχνίδι να κάνω μία καλή εμφάνιση, αυτό έτυχε να έρθει με την Παναχαϊκή, ήρθε και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά τα οποία πήγαν πολύ καλά δέσαμε και βγήκε κάτι πολύ ωραίο στον αγωνιστικό χώρο.

- Πιστεύεις πως μετά από αυτήν την νίκη, η σωτηρία είναι πολύ κοντά;

Ναι πιστεύω πως η σωτηρία είναι πλέον πολύ κοντά, αλλά δεν μένουμε εκεί, καθώς θα παλέψουμε και για τον στόχο που έχουμε θέσει, δηλαδή την πέμπτη θέση. Αν και νεοφώτιστοι φέτος η πέμπτη θέση θα είναι μια πολύ καλή εικόνα για το φετινό πρωτάθλημα.



- Πως σου φάνηκε ο κόσμος σήμερα;

Τον ευχαριστούμε πολύ ήταν πολύ ζεστός, μας βοήθησε, αν και πιστεύω ότι έχει ψιλοαπογοητευτεί αλλά θέλω να καταλάβουν ότι η ομάδα ήταν νεοφώτιστοι, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Βέβαια είχαμε και εμείς τις συγκυρίες να είμαστε στην θέση της Παναχαϊκής, δεν έτυχε. Τον ευχαριστώ πάντως γιατί ήταν πολύ ζεστός και πολύ καλός.

- Δύο λόγια για το παιχνίδι με τον Άγιο Δημήτριο στο Άργος.

Πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι έχει περάσει στην ιστορία, γιατί όσοι ήταν στο γήπεδο και το είδαν, είδαν ότι έγιναν απίστευτα πράγματα και ήταν για να γίνει το απίστευτο. Τώρα όμως είμαστε εντάξει, ηρεμούμε, γιατί έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι την Τετάρτη στο Αιγάλεω και πάμε για το καλύτερο. Με νίκη την Τετάρτη η σωτηρία θα έχει κλειδώσει.

- Ένα σχόλιο για την φετινή χρονιά στην Γ’ Εθνική.

Εγώ επειδή είμαι και πρώτη χρονιά επαγγελματίας, βασικά είναι μια πολύ καλή χρονιά προσωπικά για μένα, και πιστεύω και για όλα τα παιδιά. Προσπαθήσαμε πολύ, πιστέψαμε κάποια στιγμή και στο κάτι παραπάνω, δεν ήρθε αλλά δεν πειράζει είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, και πιστεύω πως του χρόνου θα πάμε καλύτερα. Πιστεύω η ομάδα του χρόνου να βάλει άλλους στόχους και προτεραιότητες, και να φύγουμε από αυτήν την κατηγορία, γιατί πιστεύω πως ο Παναργειακός είναι για άλλη μια κατηγορία παραπάνω, να ξαναγυρίσει ο κόσμος στο Άργος και όπως ξέρουμε η ιστορία του Παναργειακού είναι μεγάλη, και να προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.