Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

27η Αγωνιστική 08/03/2009

Τα "ελάφια" έφαγαν τους "λύκους" . . .

Ρόδος - Παναργειακός 1-0
(67' Λαμπρογεώργος)

Για ακόμα μία φορά η ομάδα του Παναργειακού δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας αφού ηττήθηκε με 1-0 στη Ρόδο από την τοπική ομάδα. Τα "ελάφια" με καλή εμφάνιση και χρυσό σκόρερ τον Λαμπρογεώργο (67') έφαγαν τους "λύκους" και παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Νότιου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα μας εξακολουθεί να παραμένει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο η δύσκολη αγωνιστική συνέχεια δεν πρέπει να αφήσει τους ανθρώπους του Παναργειακού να επαναπαυθούν. Επόμενο παιχνίδι με την Παναχαϊκή στο Άργος, την ερχόμενη Κυριακή, και ο κόσμος του Άργους είναι υποχρεωμένος να βρεθεί στο γήπεδο, για να βοηθήσει την ομάδα μας στο δύσκολο αυτό παιχνίδι. Έχει γίνει γνωστό πως ο πρόεδρος της Παναχαϊκής έχει ζητήσει 800 με 1000 εισητήρια. Μόνο και μόνο αυτό φτάνει για να πάμε όλοι στο γήπεδο, είμαστε δύο νίκες από την σωτηρία, η μία ας είναι την Κυριακή. . .

Το γκολ του αγώνα:
67' (1-0) Ο Λαμπρογεώργος έπαιξε το ένα-δύο με τον Στεργαλά και με ωραίο πλασέ του πρώτου η Ρόδος πανηγύρισε τη νίκη

Οι φάσεις του αγώνα:
46' Σέντρα του Στεργαλά κεφαλιά του Λιοσάτου έφυγε η μπάλα άουτ
47' Σέντρα του Ρόμαντσουκ ο Τριχιάς πάσαρε στον Λιοσατο και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ
49' Σουτ του Λιοσάτου μπλόκαρε ο Κατσιαούνης

Κίτρινες: Χαλούλος, Ρόμαντσουκ - Ανδρεάδης
Κόκκινη: Σκαλίδης (63' με 2η κίτρινη κάρτα)

ΡΟΔΟΣ: Παναγιωτόπουλος, Χαλούλος, Αντωνίου (85΄λ.τ. Μερεσιώτης), Πελέκης, Μαλλιάκας, Μαϊλης, Βαγγελί, Λιοσατος (63΄Λαμπρογεώργος), Στεργαλάς (72΄Καραλιόπουλος), Ρόμαντσουκ, Τριχιάς.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κατσαούνης, Δρούλιας, Χαρίσης (89΄Νωτης), Μεσέρδης, Φίλης, Λετιέρι, Πλεμενος, Γκολέμης, Ζυγούρης, Ανδρεάδης, Σκαλίδης.

Υπόλοιπα Αποτελέσματα:
Κορωπί - Κεραυνός Κερατέας 0-0
Άγιος Δημήτριος - Φωστήρας 2-0
Κόρινθος - Χαϊδάρι 2-0
Αστέρας Ρεθύμνου - Ηλιούπολη 0-1
Χερσόνησος - Αίας Σαλαμίνας 1-0
Ατσαλένιος - Αγία Παρασκευή 0-1
Παναχαϊκή - Αιολικός 3-0 (α.α.)

Αύριο (09/03)
Αιγάλεω -Βύζας Μεγάρων

Δεν υπάρχουν σχόλια: