Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

28η Αγωνιστική 15/03/2009

Δώστε μου να πιω να ξημερωθώ . . .


Παναργειακός - Παναχαϊκή 3-0
(7' Κατσαρός, 38' Μεσέρδης, 73' Κουτσοδήμος)

Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΌ ΆΛΛΟ ΠΛΑΝΉΤΗ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΣΤΟΥΣ 3 ΔΡΟΜΟΥΣ. ΕΚΑΝΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ.
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ . . .
2500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΓΙΤΕΣ ΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΦΥΓΗ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 75' ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΑΠΕΙΝΟΜΈΝΟΙ ( ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕ "ΑΝΟΙΧΤΑ" ΚΕΦΑΛΙΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ 50 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ . . .

Ο Παναργειακός σήμερα πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση για την φετινή περίοδο. Αν κάποια ομάδα από τις δύο έπρεπε να πρωταγωνιστεί στην Γ Εθνική, αυτή θα ήταν ο Παναργειακός και όχι η Παναχαϊκή. Η Παναχαϊκή ήταν η χειρότερη ομάδα που πέρασε από το Άργος για φέτος, ούτε μία φάση της προκοπής δεν έκανε, και μετά της έφταιγε η διατησία (παρεπιπτώντες η καλύτερη διατησία φέτος στο Άργος με πραγματικό 50-50). Ο Παναργειακός από την αρχή του αγώνα έδειξε τα δόντια του, και μόλις στο 7΄άνοιξε το σκορ με σουτ του Κατσαρού, ο οποίος ξαναχτύπησε την πρώην ομάδα του. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 38΄ με σούτ του Μεσέρδη ύστερα από κόρνερ του Μιχελή. Το 2-0 είναι πλασματικό σκορ ημιχρόνου, κανονικά έπρεπε να ήταν τουλάχιστον 4-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι λύκοι έπαιξαν καταπληκτική άμυνα και με έξυπνες αντεπιθέσεις καθαρισαν το ματς, στο 75΄ με προσωπική ενέργεια του Κουτσοδήμου και υποδειγματικό πλασε διαμορφώνοντας το 3-0. Από εκείνο το σημείο και μετά έπαψε το παιχνίδι να έχει ενδιαφέρον και οι κουκουλοφόροι "φίλαθλοι" της Παναχαϊκής μετέτραψαν τις εξέδρες σε πεδίο μάχης. Πέτρες, μπουκάλια και καθίσματα εκτοξεύονταν από τους Πατρινούς στους φιλάθλους του Άργους. Ο περισσότεροι φίλοι της Παναχαϊκής έφυγαν πριν την λήξη του αγώνα, αλλά αυτοί που έμειναν κατέστρεψαν όλες τις πινακίδες του γηπέδου. Ο κόσμος του Παναργειακού δεν τσίμπισε από τις απειλές των Πατρινών και αν εξαιρέσουμε λίγες ενέργειες φέρθηκε άψογα, και χειροκρότησε μέχρι τέλους τους παίκτες μας. Επίσης μεγάλο σόου Κούγια οπού έγινε πάλι πρώτο θέμα . . .

Κλασικές σκηνές με πρωταγωνιστή τον Κούγια . . .
Κατά την διάρκεια του αγώνα, συμβάίνουν και αυτά από τους "κόσμιους" φίλους της Παναχαϊκής . . .
Ότι απέμεινε από τις πινακίδες στο γήπεδο . . .
Μετα την αποβολή του Γενικού Αρχηγού της Παναχαϊκής, ο κύριος με το μπλέ πουκάμισο, συνέχιζε να διαμαρτύρεται και να προπηλακίζεται από τους αστυνομικούς . . . Θερμή η συμπαράσταση των 2500 λύκων στο γήπεδο. . .
Πολύ καλή η διαιτησία σήμερα στο Άργος . . . Σπασμένα καθίσματα . . .
Οι θριαμβευτές . . .
Παναργειακός ( Δουβίκας) :Κατσαούνης, Δρούλιας, Πλεμμένος, Μεσέρδης, Φίλης, Λετιέρι (85΄ Νότης), Μοράλες, Κουτσοδήμος, Ζυγούρης (75΄Γκολέμης), Μιχελής, Κατσαρός (81΄ Χαρίσης).
Παναχαϊκή:
Σουμουλίδης, Παπουτσής, Ακπαρίδης, Μαρρής, Ράντας (54΄ Καμπαγιέρο), Τρούλης, Πενιαράδα, Σάμαρης, Παπουλής (46΄ Τσάγγαρης), Μακόρ (63΄ Λαμπρόπουλος), Κουτσοσπύρος


Στιγμές του αγώνα :

1': Έναρξη αγώνα. ( Πολύς κόσμος στο γήπεδο και από τις δύο ομάδες..)
7': Γκοοοοοοοοοοοοολ!!!! 1-0 Ανοίγει το σκορ ο Παναργειακός με πλασέ του Κατσαρού μέσα από την μεγάλη περιοχή.
15': Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναργειακό με τον Φίλη που δεν μπόρεσε να σκοράρει με κεφαλιά.
26': Τετ -α- τετ του Ζυγούρη μετά από ασίστ του Μιχελή, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής.
38': Γκοοοοοοοοοοοολ!!!!!!! 2-0 με σουτ του Μεσέρδη μετά από εκτέλεση κόρνερ για τον Παναργειακό....
39': Σέντρα του Ζυγούρη, σουτ από τον Κατσαρό άουτ.... Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναργειακό.Έντονα
Τέλος 1ου ημιχρόνου με τον Παναργειακό να βρίσκεται σε πολύ καλή μέρα και δίκαια να προηγείται μέχρι τώρα με 2-0. Η ομάδα του Άργους είναι πολύ δραστήρια και έχει δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Πολύ καλό φαίνεται μέχρι τώρα το στήσιμο του Παναργειακού με κίνηση "ματ" τη χρησιμοποίηση του Φίλη ως αμυντικό χαφ.. Τέλος πάρα πολύ καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Άργους με περίπου 4.000 φίλους του ποδοσφαίρου από Άργος και Πάτρα..
46': Έναρξη 2ου ημιχρόνου.
73': Γκοοοοοοοοοοοοολ!!!! 3-0 για τον Παναργειακό με γκολ του Κουτσοδήμου με υποδειγματική αντεπίθεση από την ομάδα του Άργους..
Επεισόδια στα αποδυτήρια και στις κερκίδες του γηπέδου με πετροπόλεμο που ξεκίνησαν οι οπαδοί της Παναχαϊκής και συνέχισαν οι Παναργειακοί..
Τέλος του αγώνα....
Μεγάλη εμφάνιση και πολύ μεγάλη νίκη για τον Παναργειακό......


























ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΣΑΡΟΎ, ΚΑΤΣΑΟΎΝΗ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤ'ΩΝ . . .

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

κερδίστε και την μπραβούπολη και θα σας παραδεχτώ...