Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

29η Αγωνιστική 18/03/2009

Στο ρελαντί . . .


Αιγάλεω - Παναργειακός 0-3
(6' Σκαλίδης, 62' Ανδρεάδης, 84' Χαρίσης)

Χωρίς να κουραστεί ο Παναργειακός έριξε άλλη μία τριάρα. Το σημερινό απόγευμα ήταν από τα πιο εύκολα του Παναργειακού στην Γ' Εθνική, καθώς από την αρχή του αγώνα έδειξε ποιος είναι το αφεντικό του αγώνα. Αρχικά ο Σκαλίδης έκανε το 0-1 με ωραία κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Δρούλλια από τα δεξιά. Αυτό ήταν το παρθενικό γκολ του Σκαλίδη στον Παναργειακό, που συνοδεύτηκε με μία πολύ καλή εμφάνιση. Στα επόμενα λεπτά ο Παναργειακός πίεσε για να πετύχει το δεύτερο γκολ αλλά δεν τα κατάφερε χάνοντας πολλές φάσεις. Το ημίχρονο έκλεισε στο 0-1, αλλά έτσι όπως άρχισε το πρώτο ημίχρονο έτσι άρχισε και το δεύτερο δηλαδή με γκολ. Ήταν η φάση στο 62' όπου πάλι ο Δρούλλιας από δεξιά έβγαλε όμορφη σέντρα και ο Ανδρεάδης με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 0-2. Στην συνέχεια του αγώνα οι λύκοι είχαν 2 δοκάρια με τους Φίλη και Κουτσοδήμο, αλλά ότι δεν κατάφεραν αυτοί το κατάφερε ο Χαρίσης σε μια φάση στο 84', όταν ο Γκολέμης βγήκε τετ-α-τετ πάσαρε στον αμαρκάριστο Χαρίση όπου με πλασέ έκανε το τελικό 0-3. Θερμή η συμπαράσταση 20 λύκων στο γήπεδο του Αιγάλεω (άλλοι τόσοι ήταν και οι Αιγαλεώτες). Με την ισοπαλία της Κορίνθου ο Παναργειακός ξαναβρέθηκε στην 5η θέση και έσωσε και μαθηματικά την κατηγορία.



Στιγμές του αγώνα:
1' Έναρξη του αγώνα.
6' Γκοοοοοοοοοολ. Σέντρα Δρούλλια κεφαλιά του Σκαλίδη 0-1.
14' Σέντρα Δρούλλια κεφαλιά αμυντικού του Αιγάλεω στο δοκάρι.
45' Τέλος 1ου ημιχρονού.
50' Σουτ βολέ του Φίλη στο δοκάρι, στην επαναφορά σουτ του Κουτσοδήμου πάλι στο δοκάρι.
52' Δυνατό σουτ του Μιχελή λίγο πάνω από το τέρμα.
58' Σούτ του Κουτσοδήμου λίγο άουτ.
62' Γκοοοοοοοοοολ. Σέντρα Δρούλλια κεφαλιά του Ανδρεάδη 0-2
82' Γκοοοοοοοοοολ. Χαρίσης με σούτ ύστερα από ασίστ του Γκολέμη, γκολ 0-3.
90' Τέλος του αγώνα ο-3.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Στεφανάκος, Καλογερόπουλος, Κλης, Καραγιαννίδης (67’ Α. Νικολόπουλος), Χρυσανθόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ιωσήπου, Χατζάκης (60’ Ελευθεριάδης), Σαγανάς, Ρ. Κεφαλάς, Κυβελίδης.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κατσαούνης, Δρούλλιας, Πλεμμένος (71’ Μπούρας), Φίλης, Μοράλες, Μεσέρδης, Λετιέρι, Ανδρεάδης, Μιχελής (68’ Χαρίσης), Σκαλίδης (62’ Γκολέμης), Κουτσοδήμος.

Υπόλοιπα Αποτελέσματα :
Κορωπί - Κόρινθος 1-1
Ρόδος - Αγιος Δημήτριος 3-0
Αστέρας Ρεθύμνου - Κερατέα 2-1
Παναχαϊκή - Φωστήρας 1-0
Ολυμπιακός Χερσονήσου - Χαϊδάρι 3-0
Αγία Παρασκευή - Ηλιούπολη 1-2
Αίας Σαλαμίνας - Βύζας 1-0
Ατσαλένιος - Αιολικός 3-0 (α.α.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: