Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

26η Αγωνιστική 01/03/2009

Του έσπασε το αήττητο
Παναργειακός - Άγιος Δημήτριος 1-2
(40' Παναγιωτόπουλος - 70' Δραγούτσος, 72' Σκαφτούρος)

Τελικά ο Παναργειακός δεν κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο της έδρας του, αφού χθες σε ένα πολύ περίεργο παιχνίδι ο Άγιος Δημήτριος κατάφερε να αποδράσει, σαν άλλος Παλαιοκώστας, με το διπλό. Αυτό το διπλό το ήθελε πολύ η Μπάρτσα αλλά δεν το άξιζε. Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος για τον Παναργειακό μέχρι το 65 λεπτό του αγώνα. Σε αυτό το διάστημα κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με γκολ του Παναγιωτόπουλου ύστερα από σέντρα φάουλ του Μπούρα στο 40’. Είχε και άλλες ευκαιρίες (με πρωταγωνιστή κυρίως τον Μιχελή) με πιο χαρακτηριστική την φάση στο 61’ στην οποία ο Μιχελής πετυχαίνει υπέροχο γκολ το οποίο ακυρώθηκε . Από εκεί και πέρα ο Άγιος Δημήτριος ανέβασε στροφές και τα έπαιξε όλα για όλα. Κατάφερε να ισοφαρίσει στο 70’με τον Δραγούτσο, ο οποίος παίρνει την μπάλα από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ και «κρεμάει τον Κατσαούνη». Αυτό δεν πτόησε τον Παναργειακό που πέτυχε άλλο ένα γκολ με τον Ζυγούρη στο 71’, το οποίο λάθος ακυρώνεται. Στην αμέσως επόμενη φάση στο 72’, η Μπάρτσα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ευαγγελάτου από τον Κατσαρό, στο οποίο ευστόχησε ο Σκαφτούρος κάνοντας το 1-2. Από αυτό το σημείο και έπειτα οι Λύκοι ανέβηκαν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Την μεγαλύτερη ευκαιρία την έχασε ο Μιχελής στο 86’ όπου μέσα από την μικρή περιοχή σουτάρει αρχικά και η μπάλα βρίσκει στον Ανδεράδη(ο οποίος βρίσκεται πάνω στην γραμμή του τέρματος!!!) και έπειτα ξανασουτάρει, αλλά και πάλι η μπάλα βρίσκει στο χέρι του αμυνόμενου. Τελικό σκορ 1-2, με τον Παναργειακό να φωνάζει για την διαιτησία η οποία διαμόρφωσε σκορ. Το μόνο καλό της αγωνιστικής ήταν ότι ο Παναργειακός κατάφερε και έμεινε στην 5η θέση και σε απόσταση ασφάλειας από την 14η θέση (8 βαθμούς). Επόμενο παιχνίδι στο ομορφότερο νησί της Ελλάδος (για μένα) την Ρόδο. Δύσκολο παιχνίδι αλλά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το επόμενο παιχνίδι στο Άργος είναι με την Παναχαϊκή σε 2 εβδομάδες. Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά έχουμε πολλά να πούμε μέχρι τότε.

Παναργειακός : Κατσαούνης – Δρούλλιας (46’ Ανδρεάδης), Μπούρας, Φίλης, Μεσέρδης – Λετιέρι (60’ Μοράλες), Πλεμμένος (73’ Ζυγούρης), Κουτσοδήμος, Μιχελής – Κατσαρός, Παναγιωτόπουλος.
Άγιος Δημήτριος :Διαμαντής, Ντελέρνο, Τσουκάλης (39’ Μπάλας), Καραλάγας, Κουμπούλης, Σκαφτούρος (80’ Μιχελακάκης), Στεργιάτος, Μπενετάτος (63’ Δρατούτσος), Νταϊφώτης, Ευαγγελάτος, Μακρής.

Υπόλοιπα Αποτελέσματα :
Φωστήρας Κορωπί 1-1
Χαϊδάρι – Κεραυνός Κερατέας 1-0
Ηλιούπολη – Κόρινθος 3-1
Αίας Σαλαμίνας – Αστέρας Ρεθύμνου 2-2
Βύζας Μεγάρων – Παναχαϊκή 0-1
Ατσαλένιος – Χερσόνησος 1-1
Αγία Παρασκευή – Αιγάλεω 3-1
Αιολικός – Ρόδος 0-3 (α.α.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: