Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Ήττα με 3-1 από την Πέρα Κλούμπ..


Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Παναργειακός στο σημερινό φιλικό με την Πέρα Κλούμπ. Η ομάδα του Παναργειακού ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι και δέχτηκε 2 γκολ στο πρώτο μέρος, καταφέρνοντας μόνο να μειώσει στο 45' με γκολ του Σκόνδρα μετά από κόρνερ του Μιχελή. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Άργους ανέβηκε με αποτέλεσμα να έχει κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες για να μειώσει. Ωστόσο, μετά από λανθασμένη εκτίμηση του Κατσιαούνη το σκορ έγινε 3-1. Τέλος, να σημειώσουμε ότι για χρόνο συμμετοχής πήραν οι Καραχάλιος και Μπενίτες που φαίνεται να έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και όλα δείχνουν πως θα είναι στη διάθεση του Γ. Δουβίκα για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου..

Η σύνθεση του Παναργειακού: Κατσαούνης, Δρούλλιας, Γαλάνης, Σκόνδρας, Φίλης, Παπαγεωργίου, Καραχαλιος, Ρες, Λετιέρι, Κατσαρός, Μιχελής. Επαιξαν ακόμη οι Μπενίτες, Αντωνόπουλος, Καραγκούνης, Γεωργακόπουλος, Ζαραφωνίτης, Πλεμμένος, Κουτσοδήμος.
Δεν έπαιξε ο Γκιγκάνι ο οποίος προσπαθεί σιγά σιγά να μπεί στον ρυθμό της ομάδας. Ας απολαύσουμε ένα βίντεο με τον μεγάλο αυτό παίκτη :


Powered By: VideoBuzz

Δεν υπάρχουν σχόλια: