Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Δύο μήνες εκτός πινάκων ο Γκόλιας...

Με δύο μήνες παραπέμφθηκε ο Γκόλιας, ο διαιτητής του αγώνα Παναργειακού - Ολυμπιακού Βόλου για τον μη καταλογισμό του πέναλτι στον Ρε (το παιχνίδι ήταν 0-0) και τον καταλογισμό του πέναλτι υπέρ του Βόλου στο 2-0.

Στα μεταγραφικά την Τετάρτη αναμένεται στο Άργος ο Γκιγκάνι για να έχει την πρώτη του επαφή με τους συμπαίκτες του. Στόχος του Παναργειακου φαίνεται να είναι ο Τριμπόνιας, αριστερό μπακ του Χαϊδαρίου που έχει μείνει ελεύθερος.
Αθανάσιος Τριμόνιας (02/05/1984)
Ταλαντούχος αριστερός μεσο-αμυντικός, καλύπτει με επιτυχία το αριστερό άκρο της άμυνας και αποτελεί πάντα μια πολύτιμη λύση για τα μετόπισθεν. Απροσπέλαστος αμυντικά, ενώ συχνά εκδηλώνει και επιτυχημένες επιθετικές προσπάθειες, ενώ αναμένεται να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο. Στο Χαϊδάρι ανήκει από το καλοκαίρι του 2003 ενώ φέτος έμεινε ελε'υθερος. Προηγούμενες ομάδες που αγωνίστηκε : Παμμετοχικός, Διοβουνιώτης.

Με χτυπήματα αποχώρησαν από τον αγώνα με τον Βόλο Πλεμμένος, Κατσαρός και Πιτσόκος αλλά δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό. Θλάση αποκόμισε ο Χατζόπουλος, το οποίο είναι το πιο σοβαρό πρόβλημα, μαζί με τους Μπενίτες και Καραχάλιο, που παραμένουν τραυματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: