Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Όλα για την νίκη... Σήμερα στις 17:00 στο Άργος...

Τα πάντα για το τρίποντο είναι αποφασισμένοι να δώσουν οι παίχτες του Γιάννη Δουβίκα στον σημερινό αγώνα.
Θα προσπαθούμε να προβλέψουμε την ενδεκάδα αλλά αυτό κρίνεται εξαιρετικά δύσκολο. Ο Γιάννης Δουβίκας έχει αρκετούς παίκτες στην διάθεση του ( επιστρέφουν Κατσαρός, Πιτσόκος και μπαίνει ο Γκιγκάνι) με αποτέλεσμα η πρόβλεψη να κρίνεται αρκετά δύσκολη.
Ας ξεκινήσουμε από την θέση του τερματοφύλακα, όπου εκεί αναμένεται να βρεθεί ο Κατσαούνης.
Στην θέση του δεξιού μπάκ θα βρεθεί ο Δρούλλιας, και αριστερά ο Γαλάνης. Στο αμυντικό δίδυμο αναμένεται Σκόνδρας και Χατζόπουλος με τον Φίλη να μετακινείται στην θέση του αμυντικού χαφ. Δίπλα του θα βρίσκονται ο Κατσαρός και μία θέση μοιράζονται οι Κουτσοδήμος και Πλεμμένος.
Στα άκρα της επίθεσης αναμένονται οι Μιχελής και Καραχάλιος (εκτός αν γίνει η έκπληξη με τον Ρε να παίρνει την θέση του Καραχάλιου και να παίξει ως δεύτερος επιθετικός). Στην κορυφή της επίθεσης φαβορί είναι ο Μπενίτες, με τον Ρε να έχει κάποιες πιθανότητες να του παίρνει την θέση, πολύ δύσκολα όμως να τον εκτοπίσει.
Ο Γκιγκάνι δεν αναμένεται στο βασικό σχήμα, εκτός και αν αυτό είναι το κρυφό όπλο του Δουβίκα για το σημερινό παιχνίδι. Επίσης άλλο ένα όπλο που θα έχει την διάθεση του ο προπονητής των Λύκων ακούει στο όνομα Γρηγόρης Πιτσόκος...
Ο καιρός αναμένεται να μην επηρεάσει τις προσπάθειες των παικτών καθώς δεν προβλέπεται βροχή την ώρα του αγώνα, μπορεί να υπάρξει μία ασθενής βροχή πριν τον αγώνα. Οπότε όλοι στο γήπεδο για να βοηθήσουμε την ομάδα μας να φτάσει στην νίκη.
Καλή επιτυχία Παναργειακάρα....

πατήστε την εικόνα να δείτε την ενδεκάδα του αγώνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: