Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Λύκος ο Γκιγκάνι


Οι προσπάθειες του Παναργειακού να αποκτήσει τον Πατρίκ Γκιγκάνι απέδωσαν τελικά καρπούς. Οι «πράσινοι» είχαν τη Δευτέρα νέα επαφή με τον μάνατζερ του Γερμανοτυνήσιου μεσου και ήρθαν σε συμφωνία. Τη Δευτέρα, θα υπάρξει το τελικό ραντεβού για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του και μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας παράγοντας της ομάδας βρέθηκε στην ΕΠΟ για να δηλώσει τη μεταγραφή του.

Δείτε βιογραφικό και βίντεο του Γκιγκάνι

Από κει και πέρα, με νέο συμβόλαιο αντάμειψε η διοίκηση του Παναργειακού τον Γιάννη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και αποφασίστηκε από ηθικής πλευράς να ανανεωθεί η συνεργασία μαζί του. Ακόμα, οι «λύκοι» προχώρησαν και σε μια μεταγραφή «επένδυση», εντάσσοντας στο δυναμικό τους τον 17χρονο μέσο Μάριο Φασουλή από τον Αργέα ως εκπαιδευόμενο. Δανεικοί παραχωρήθηκαν στην Ενωση Μιδέας οι Παπαϊωάννου και Νότης, ελεύθερος έμεινε ο Σοφός ενώ αποφασίστηκε να παραμείνει τελικά στο δυναμικό ο Ζαραφωνίτης. Αντίθετα, δεν ολοκληρώθηκε τελικά η μεταγραφή του Λαζαρίδη από την Πρέβεζα.

Στα αγωνιστικά, ένα χτύπημα στον αστράγαλο αποκόμισε ο Πλεμμένος από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου και χθες θα γινόταν εκτίμηση για την κατάσταση του. Αντίθετα, δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Κατσαρού. «Η εικόνα της ομάδας ήταν δραματική και στεναχωρήσαμε τους φιλάθλους μας. Με πείραξε πάρα πολύ. Πρέπει τώρα να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα» σχολίασε για τον αποκλεισμό ο πρόεδρος Χρήστος Δάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: