Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Παναργειακός - Ολυμπιακός Βόλου 0-4

Ο Παναργειακός δεν κατάφερε σήμερα να φανεί αντάξιος τον περιστάσεων. Έχασε με 4-0 από μία σαφώς ανώτερη και πιο έτοιμη ομάδα. Αν και οι λύκοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα, έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού τα πρώτα 15 λεπτά χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες να προηγηθούν, ο Ολυμπιακός Βόλου ισσορόπησε και σε 10' λεπτά κατάφερε να πετύχει τρία γκολ, που ουσιαστικά τελείωσαν τον ματς. Απο εκεί και πέρα και ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Παναργειακός έχασαν σημαντικές φάσεις χωρίς κάτι το ιδιαιτέρο. Τελικά οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τέταρτο γκολ με τον Πλιάγκα στο 82' λεπτό.

21' (0-1) Ο Κοντέων συνδυάστηκε άψογα με τον Ροζέριο, ο τελευταίος βρέθηκε απέναντι στον Κατσαούνη και με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.
27' (0-2) Ο Ουμπίντες έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, η άμυνα του Παναργειακού αδράνησε και ο Κοντέων με κεφαλιά σημείωσε το δεύτερο γκολ.
29' (0-3) Ο Καμπάνταης εκμεταλλεύτηκε τη λάθος μεταβίβαση του Χατζόπουλου, μπήκε στην περιοχή αλλά ανατράπηκε από τον Σκόνδρα με αποτέλεσμα ο διαιτητής να υποδείξει πέναλτι μέσα σε διαμαρτυρίες. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ουμπίντες και έγραψετο 3-0 για το πρώτο ημίχρονο.
82' (0-4) Από τα πόδια του Αργεντινού και λάθος του Κουτσοδήμου, ο Πλιάγκας «κεραυνοβόλησε» τον Κατσαούνη, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Γκόλιας (Αθηνών)

Κίτρινες: Κατσαούνης, Σκόνδρα, Λετιερι, Κοτίτσας, Ζαραδούκας, Ροτζέριο, Καμπάνταης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κατσαούνης, Λετιέρι, Ρες, Σκόνδρας, Χατζόπουλος (46' Κουτσοδήμος), Φίλης, Δρούλλιας (58' Πιτσόκος), Γαλάνης, Μιχελής, Πλεμμένος, Κατσαρός (66' λ.τρ. Ζυγούρης)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γλύκος, Κοτίτσας, Ζαραδούκας (46' Κακαράς), Σωτήρχος, Αλβάρεζ, Αρβανίτης, Μόνχε, Ουμπίντες, Κοντέων (75' Ψυχογιός), Ροζέριο, Καμπάνταης (58' Πλιάγκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: