Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Οριστικά στη Β' Εθνική η Ρόδος!


Άρθρο από το sport3.gr

" Tη Δευτέρα οι πύλες της δεύτερης εθνικής κατηγορίας ανοίγουν για τη Ρόδο. Το
www.sport3.gr επιβεβαιώθηκε πλήρως από τα ρεπορτάζ του όλο αυτό τον καιρό και η ομάδα πήρε τελικά το εισιτήριο της ανόδου, μετά την αδυναμία συμμετοχής του Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Τη Δευτέρα αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι λεπτομέρειες που αφορούν στα διαδικαστικά της υπόθεσης, με τις δύο ομάδες να σχεδιάζουν το μέλλον τους από διαφορετικές κατηγορίες.
Στη Ρόδο ήδη υπάρχουν διεργασίες τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο διοικητικό κομμάτι, ενώ ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αντώνης Μαρτίνης, ετοιμάζει μεταγραφή έκπληξη.
Όμως το κυρίαρχο στοιχείο της ανόδου της Ρόδου στη κατηγορία, είναι η στήριξη και η συμπαράσταση του κόσμου. Οι φίλαθλοι της ομάδας προετοιμάζονται προκειμένου να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Στην αντίπερα όχθη η εξυγίανση του Απόλλωνα Καλαμαριάς αρχίζει, καθώς αποτελούσε μονόδρομο η διαδικασία μετονομασίας του «TΑΠ Θερμαϊκός Θέρμης» σε «Απόλλων Καλαμαριάς-Πόντου», με έδρα την Καλαμαριά."

Μετά τον Φωστήρα άλλη μία ομάδα αποχωρεί από την Γ' Εθνική, αυτή την φορά προς τα πάνω. Αυτό βολεύει απίστευτα πολύ τον Παναργειακό, καθώς η Ρόδος, βασική αντιπαλός του, αποτελεί παρελθόν από τον Νότιο όμιλο και την Γ' Εθνική...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ετσι μπραβοοοοο
παμε ροδο .... θα ειμαστε ολοι πλαι σου