Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Νέο πρόβλημα ο Μπενίτες


Ξαφνικό πρόβλημα με τον Μπενίτες δημιουργήθηκε χθες στον Παναργειακό. Ο Αργετινός επιθετικός ένιωσε ένα τράβηγμα σε ένα σουτ που δοκίμασε χθες στην προπόνηση με αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι με τον Βύζα. Παράλληλα απόντες θα είναι και οι Καραχάλιος και Καλλιπολίτης.
Περιμένοντας την ενίσχυση.
Άλλους δύο παίχτες αναμένεται να αποκτήσει ο Παναργειακός. Πρόκειται για τις θέσεις του αμυντικού μέσου και του επιτελικού μέσου. Για την θέση του αμυντικού μέσου φαβορί είναι ο Αντωνόπουλος ο οποίος της Δευτέρα αναμένεται στο Άργος για να συζητήσει με τους διοικούντες του Παναργειακού. Για την θέση του επιτελικού μέσου δεν έχουν ακουστεί ακόμα ονόματα αλλά προοιωνίζεται ένα μεγάλο μπαμ.


Δηλώσεις του Δουβίκα για το ματς με τον Εθνικό :

Δεν έμεινα ικανοποιημένος από την ομάδα, βέβαια πριν το ματς είχαμε ένα διήμερο ρεπό που επηρέασε την ομάδα. Είχαμε ευκαιρίες απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα. Βέβαια περιμένω πολλά περισσότερα από εμάς λόγω της δουλείας που έχουμε κάνει, και είναι σίγουρο ότι θα γίνουμε καλύτεροι. Δοκιμάσαμε καινούρια συστήματα, και δώσαμε ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά να διεκδικήσουν μία θέση στην ενδεκάδα.
Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Βύζα δήλωσε :
Θέλουμε το παιχνίδι με τον Βύζα και είναι πολύ σημαντικό για μας. Απόντες θα είναι οι Καραχάλιος, Καλλιπολίτης και Μπενίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: