Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

Κύπελλο Ελλάδας Hellas OnLine Παναργειακός - Βύζας Μεγάρων 1-1 (2-1 παρ.)

Μεγάλη νίκη για τον Παναργειακό. Σε ένα επεισοδιακό ματς όπου τα συναισθήματα άλλαζαν συνεχώς οι λύκοι κατάφεραν να επικρατήσουν του Βύζαντα, και να περάσουν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΔΑΚ Άργους. Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα ο Παναργειακός μπήκε καλά στο παιχνίδι, αλλά γρήγορα ο Βύζαντας ισορρόπησε και έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του.
Χαμένες ευκαιρίες δεν υπήρχαν πολλές και έτσι ο Παναργειακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 41' με αυτογκόλ του Ιωάννου ύστερα από σέντρα του Μιχελή. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Κατσαρός βρέθηκε σε θέση τετ -α- τετ αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι. Έτσι έκλεισε το ημίχρονο με σκορ 1-0. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν ισσοροπημένο, με λιγοστές φάσεις και από τις δύο ομάδες. Μετά το 75' όμως ο Βύζαντας ανέβασε τον ρυθμό και με αλλεπάληλες επιθέσεις έφτανε με ευκολία στην εστία του Κατσαούνη, ο οποίος με πολύ καλές επεμβάσεις κρατούσε το 1-0. Ότι δεν κατάφεραν σε 90' λεπτά αγώνα οι παίχτες του Βύζαντα το πέτυχαν στο 93' του αγώνα όπου με σε μία αντεπίθεση ο Ρούσσος κατάφερε να πάει το παιχνίδι στην παράταση.
Η παράταση ήταν ένας μονόλογος των λύκων. Πολλές και κλασικές ευκαιρίες για γκολ με κύριους πρωταγωνιστές Κατσαρό και Δρούλλια. Αφού δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν καμία από αυτές, πλήρωσε τον Βύζαντα με το ίδιο νόμισμα. Στο 119' του αγώνα ο Δρούλλιας με ένα τρομερό ανάποδο ψαλίδι κάρφωσε την μπάλα στο γάμα της εστίας του Βύζαντα γράφοντας το τελικό 2-1.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κατσαούνης, Μιχελής, Γαλάνης, Δρούλιας, Κουτσοδήμος (77' Ζυγούρης), Χατζόπουλος, Σκόνδρας, Κατσαρός, Λετιέρι, Φίλης (87' Καραγκούνης), Φιλιππίδης (61' Πλεμμένος).
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Ούλμαν, Ιωάννου, Γκούμας (50' Ιντζόγλου), Αρκουμάνης, Ράσιτς, Κωστέλλος, Ντούνης, Καραμπλάκας (46' Ταμπάκης), Ατματζίδης, Οκουε, Στρατάκης (61' Ρούσσος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: