Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Τα πρώτα ονόματα. . .


από sport3.gr


Η αποχώρηση του Γιάννη Δουβίκα από τον Παναργειακό θα πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένη μετά την ήττα από τον Παναιγιάλειο. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του προέδρου των «λύκων» Χρήστου Δάρα. «Αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητες της. Μια αλλαγή προπονητή θα βοηθήσει για να αλλάξει η εικόνα της πριν να είναι πολύ αργά» τόνισε. Η οριστική απόφαση για το θέμα θα ληφθεί την Τετάρτη που είναι προγραμματισμένο το καθιερωμένο Δ.Σ. της ομάδας, παρουσία και του Γιάννη Δουβίκα, ο οποίος προπόνησε κανονικά την ομάδα τη Δευτέρα.Πάντως, ο κ. Δάρας αποκάλυψε τις προθέσεις του και για τον αντικαταστάτη του. «Ο Γιώργος Μπένος της Καλαμάτας και ο Σίνισα Γκόγκιτς του Παναιτωλικού είναι δύο προπονητές που θα ήθελα, με τον πρώτο να αποτελεί σαφώς μια πιο εφικτή λύση. Δεν έχει σημασία ότι εργάζονται ήδη σε ομάδες! Μεγάλη μου επιθυμία, βέβαια, είναι να έρθει ο Αλέκος Αλεξανδρής αλλά δύσκολα θα αποχωρήσει από τους Ερασιτέχνες του Ολυμπιακού» . Πάντως, μια ακόμα περίπτωση που φαίνεται ότι εξετάζει ο Χρήστος Δάρας είναι κι αυτή του προπονητή των Γλυκών Νερών και παλαίμαχου άσου του Ολυμπιακού Βασίλη Καραπιάλη.

* Για «ζούγκλα» κάνουν λόγο ότι συνάντησαν οι άνθρωποι του Παναργειακού στο Αίγιο από τους οπαδούς των γηπεδούχων και θεωρούν ότι είναι θαύμα που ο διαιτητής κατόρθωσε υπό αυτές τις συνθήκες να ολοκληρώσει το ματς. Μάλιστα, υπογραμμίζουν ότι στο ημίχρονο του αγώνα, ορισμένοι επιτήδειοι έριξαν μέχρι και βεγγαλικό στα αποδυτήρια τους με συνέπεια να δημιουργηθεί ένας μικρός... πανικός. Πάντως, ευχαριστούν τη διοίκηση του Παναιγιάλειου και τις αστυνομικές δυνάμεις που μερίμνησαν για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα. Με τράβηγμα αποχώρησε από την αναμέτρηση ο Παπαγεωργίου, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Perimenw apo ta paidia apo to Argos pou irthan sto Aigio na vgoun kai na poun thn alitheia!Den sas enoxlise kaneis ,mhn grafete apla gia na dikaiologisete thn htta.Exallou apo oso xerw den exete nikhsei pote sto Aigio