Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Τελευταία νέα πριν την έναρξη της καινούριας περιόδου...


Δύο νέα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο

Ενισχύεται σε διοικητικό επίπεδο ο Παναργειακός με τους τοπικούς επιχειρηματίες Σπύρο Τσάμη και Νίκο Ντάκαρη να μπαίνουν στο Δ.Σ., το οποίο συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης. Μάλιστα, με την παρουσία τους θα προκυρυχθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Καμία ανησυχία για Κατσαρό, Πλεμμένο...

Κανονικά θα δώσουν το παρόν στον αγώνα της πρεμιέρας οι Κατσαρός και Πλεμμένος αφού ξεπέρασαν πλήτως τα προβλήματα τραυματισμών τους. Αντίθετα Χατζόπουλος, Γκιγκάνι και Πιτσόκος θα παραμείνουν στο Άργος με προβλήματα τραυματισμών.

Δεν κατάφεραν να πάρουν πιστοποιητικό

Οπως προέκυψε 14 σωματεία ήταν εκείνα, στα οποία διαπιστώθηκαν ελλείψεις στους φακέλους τους και την Τετάρτη που θα συνεδριάσει εκ νέου η επιτροπή θα επανεξεταστούν οι περιπτώσεις τους. Πάντως, δεν τίθεται ζήτημα αναβολής της έναρξης των πρωταθλημάτων αφού ανακοινώθηκαν τα σχετικά προγράμματα της 1ης αγωνιστικής σε Β' και Γ' Εθνική. Αλλωστε, στην Επιτροπή εκτιμούν ότι όλες οι ομάδες θα μπορέσουν να πάρουν πιστοποιητικό και θα τους δοθεί ουσιαστικά μια διορία μέχρι τη Δευτέρα για να ρυθμίσουν όλες τις λεπτομέρειες. Από τη Β' Εθνική δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει πιστοποιητικό η Ηλιούπολη για διαδικαστικούς λόγους ενώ από την τρίτη τη τάξει κατηγορία είναι τέσσερις ομάδες από τον 1ο όμιλο (Χαϊδάρι, Παναιγιάλειος, Κεραυνός Κερατέας, Xερσόνησος) και εννέα από τον 2ο (Κοζάνη, Αναγέννηση Επανομής, Βέροια, Βισαλτιακός, Νίκη Βόλου, Καστοριά, Θερμαϊκός, Εορδαϊκός, Φωκικός).

Δεν υπάρχουν σχόλια: