Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

1η Αγωνιστική 13/09/2009

Πήρε τον βαθμό

Χερσόνησος - Παναργειακός 0-0

Εκεί που πέρσι ο Παναργειακός ηττήθηκε με 2-1, φέτος κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, που είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για την πρεμιέρα της Γ' Εθνικής. Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι, οπού αυτό που κυριαρχούσε ήταν οι προσωπικές μονομαχίες του κέντρου οι λύκοι κατάφεραν να πάρουν το πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα. Και οι δύο ομάδες πρόσεχαν πολύ τα νώτα τους με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν αρκετές ευκαιρίες. Οι λύκοι στην μόνη τους αξιόλογη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκόρ καθώς το σούτ του Μιχελή από πλάγια θέση κατέληξε άουτ. Στο μόνο διάστημα που ο Παναργειακός δέχθηκε πίεση ήταν στα τελευταία 7 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, αλλά ο Κατσαούνης έδειξε ετοιμότητα και κατάφερε να αποσοβήσει τα σούτ των γηπεδούχων.
Στο δεύτερο ημίχρονο το μόνο που άλλαξε ήταν οι κόκκινες κάρτες που δέχθηκαν αμφότεροι οι Λετιέρι και Τεπέτος στο 85'. Ο πρώτος για σκληρό μαρκάρισμα δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο δεύτερος γιατί έπιασε από τον λαιμό τον Λετιέρι για το τάκλιν που δέχθηκε. Τελικό αποτέλεσμα 0-0 και οι δύο ομάδες έδειξαν ανέτοιμες αλλά για τον Παναργειακό, που πέρσι κατάφερε να πάρει μόνο 9 βαθμούς εκτός έδρας, ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός για την συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς φαίνεται σιγά σιγά να βρίσκει τα πατηματά του (έδειξε καλύτερο πρόσωπο στον αμυντικό τομέα από τα παιχνίδια με Πέρα Κλουμπ και Ο. Βόλου), και οι βαθμοί θα του δώσουν άλλον αέρα.
Επόμενο παιχνίδι στο Άργος με αντίπαλο την Κόρινθο. Πρόκειται για γειτονικό ντέρμπι και όχι μόνο, καθώς φέτος οι στόχοι των δύο ομάδων συγκρούονται..

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Χερσόνησος:
Καλαϊτζίδης, Αποστολάκης, Ραπτάκης (12' λ. τρ. Αραβιάκης), Μασέλης, Πιθαρούλης, Πατελής, Ανωγειαννάκης (80' Σωμαράκης), Πιπινίκας (65' Μπρενκ), Σεμερτζίδης, Τεπετός, Τζανετής.
Παναργειακός: Κατσαούνης - Δρούλλιας, Γαλάνης, Χατζόπουλος, Σκόνδρας - Φίλης, Λετιέρι, Πλεμένος (65' Ρες), Μιχελής (65' Κουτσοδήμος), Καραχάλιος (75' Ζυγούρης), Μπενίτες.

Ανάλυση του συστήματος:
Ο Παναργειακός ξεκίνησε με ένα 4-3-3. Στην άμυνα απο δεξιά προς τα αριστερά παρατάχθηκαν οι Δρούλλιας, Χατζόπουλος, Σκόνδρας και Γαλάνης. Στο κέντρο έπαιξαν οι Φίλης, Πλεμμένος και Λετιέρι, ενώ μπροστά έπαιξαν Καραχάλιος και Μιχελής, δεξί και αριστερό εξτρέμ αντίστοιχα, και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπενίτες. Στις αλλαγές που έγιναν ο Κουτσοδήμος πέρασε στην θέση του Μιχελή και ο Ζυγούρης στην θέση του Καραχάλιου ενώ ο Ρες πέρασε ως δεύτερος επιθετικός δίπλα στον Μπενίτες, μετατρέποντας το σύστημα σε 4-4-2.

Στιγμές του Αγώνα:
1'
Σέντρα του αγώνα.
12' Βολέ από τον Κατσαούνη, παίρνει την μπάλα ο Μιχελής που σουτάρει από πλάγια θέση, όμως η μπάλα πάει άουτ.
26' Παιχνίδι κέντρου, με μοναδικη φάση αυτή του Μιχελή, οι ομάδες προσέχουν πιο πολύ την άμυνα τους.
38' O Τζανετής κάνει μία σέντρα-σουτ αλλά ο Κατσαούνης αποκρούει.
40' Σούτ από παίκτη της Χερσονήσου, μλποκάρει πάλι ο Κατσαούνης.
45' Τέλος ημιχρόνου, Χερσόνησος - Παναργειακός 0-0
46' Αρχή δευτέρου ημιχρόνου.
85' Κόκκινη κάρτα για τον Λετιέρι, ύστερα από την δεύτερη κίτρινη που δέχθηκε για σκληρό μαρκάρισμα.
90' Τέλος του αγώνα, τελικό αποτέλεσμα Χερσόνησος - Παναργειακός 0-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια: