Κυριακή 12 Απριλίου 2009

32η Αγωνιστική 12/04/2009

Πλήρωσε την αδιαφορία . . .
Παναργειακός - Ηλιούπολη 1-3
(22' Κατσαρός - 7' Ενόκ 50' Νικολόπουλος 63' Τσιαντούλης)

Σε ένα παιχνίδι που ο Παναργειακός έπαιξε μόνο στο πρώτο ημίχρονο, καθώς στο δεύτερο έπαιζε μόνο η Ηλιούπολη, η Ηλιούπολη κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο διπλό. Ο Παναργειακός είχε τις ευκαιρίες αλλά η Ηλιούπολη ήταν αυτή που ευτύχισε να ανοίξει το σκορ με τον Ενόκ στο 7'. Ο Παναργειακός από εκείνο το σημείο και μετά αύξησε τον ρυθμό του και πίεσε με σκοπό να ισοφαρίσει με τον Κατσαρό στο 22'. Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου ο Παναργειακός έχασε κάποιες ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Μιχελή. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως όλα άλλαξαν. Οι παίκτες του Παναργειακού πλήρωσαν την αδιαφορία τους και έτσι με το Νικολόπουλο στο 50' και τον Τσιαντούλη στο 63' η Ηλιούπολη κλείδωσε το παιχνίδι στο διπλό Φάνηκε στο γήπεδο ποιος ήθελε πιο πολύ την νίκη και αυτή ήταν οι παίκτες της Ηλιούπολης. Σημαντική η συμπαράσταση των Αργιτών, κοντά στους 1500. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Παναργειακού στο Άργος για την φετινή χρονιά, απολογισμός 11 νίκες - 4 ισοπαλίες - 2 ήττες. Ελπίζουμε του χρόνου ακόμα καλύτερα. . .

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κατσαούνης, Δρούλιας (75' Μπούρας), Χαρίσης, Μοράλες, Φίλης, Μιχελής, Κατσαρός, Ανδρεάδης (72' Παπαϊωάννου), Πλεμμένος, Ζυγούρης, Κουτσοδήμος (61' Σκαλίδης).
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Θέμελης, Ταβλαδωράκης, Φακίνος, Νίτης, Νικολόπουλος, Μπολμποτσάν, Ρουσάκης, Πιτσιόλο (56' Χατζής), Ενόκ (80' Τσώνης), Ζιλβάν, Τσιαντούλης (61' λ.τρ. Ντε Φραντσέσκο).

Στιγμές του αγώνα :
7' (0-1) Σέντρα του Πιτσιόλο, κεφαλιά του "ξεχασμένου" Ένοκ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα
22' (1-1) Ο Δρούλιας "γέμισε" στην αντίπαλη περιοχή και ο Κατσαρός έφερε το ματς στα ίσια
50' (1-2) Ο Πιτσιόλο εκτέλεσε φάουλ, ο Τσιαντούλης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο προωθημένος Νικολόπουλος μπόρεσε και πάλι να χριστεί σκόρερ από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ
60' (1-3) Ατομική ενέργεια του Τσιαντούλη, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα

Μην χάσετε αύριο εκτεταμένα στιγμιότυπα και φωτογραφίες από το παιχνίδι.

Υπόλοιπα Αποτελέσματα :
Παναχαϊκή - Κορωπί 1-0
Αστέρας Ρεθύμνου - Ολυμπιακός Χερσονήσου 1-0
Ρόδος - Αιγάλεω 3-0
Κόρινθος - Αγία Παρασκευή 1-2
Αγιος Δημήτριος - Ατσαλένιος 2-1
Κεραυνός Κερατέας - Βύζας 1-2
Φωστήρας - Αίας Σαλαμίνας 2-1
Χαϊδάρι - Αιολικός 3-0 (α.α.)

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Trava na gami8eite poutanes twn a8inwn.Mertyrh kai Douvika gamiountai oi manes sas.Na euxeste na anevei Panaxaikh kai Rodos gt etsi kai paixoume tou xronou 8a sas gamisoume mexri na matwsete mounopana.Ta lefta pou fagate na ta xalasete ola se farmaka xekwliarides!!!Sas ton ekanan ton kwlo oi Bravoi 1 metro trypa.Na pate na gami8eite me tin allh tin poutana ton Xristou.Paliopoustres!!!!!!

ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗΣ είπε...

AΡΓΕΙΤΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Αργήτες κότες πουλημένες, τώρα που σας βούλωσαν τον κολο και το στόμα οι μπράβοι,
καθίστε και στα αυγά σας , και βγάλτε τον σκασμό .
Ντροπιάσατε τους πελοποννησιους .

Unknown είπε...

AΡΓΕΙΤΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Unknown είπε...

re malakes oi makedones se teties faseis einai enomenoi kai bohuaei h mia thn allh opos kai oi athineoi.
ESIS RE MOYNIA TI KANATE? KATEBASATE PANTELONIA, MERTYRI THA TO PLHROSEIS...

Unknown είπε...

Λοιπόν, πουλητάρια, αρκετά ασχολήθηκα μαζί σας, του χρόνου πάλι -εκτος αν ανεβουμε για καλή σας τυχη- θα σας ριξουμε στη Δ'.
ΔΟΥΒΙΚΑ - ΜΕΡΤΥΡΙ - ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ - ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ μην τολμησετε να έρθετε Πάτρα.

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ