Τρίτη 28 Απριλίου 2009

33ης Αγωνιστική 26/04/2009

Τον "έκοψε"


Χαϊδάρι - Παναργειακός 2-1
(23' Μίχος (πεν.), 42' Μπανούσης - 76' Μιχελής)

Τα γκολ του αγώνα:
23' (1-0) Ατομική προσπάθεια του Δήμου ο οποίος κέρδισε το πέναλτι από τον τερματοφύλακα Λάσκαρη. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μίχος
42' (2-0) Ο Δήμου έδωσε στον Μπανούση και δε δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων
76' (2-1) Ο Μιχελής βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα Σιδεράκη και με δυνατό σουτ μείωσε για τους νεοφώτιστους

Κόκκινη: 23' Λάσκαρης

ΧΑΪΔΑΡΙ: Σιδεράκης, Τριμπόνιας, Γκουγκουλάκης, Ιωάννου, Κώττης (46’ Τσούκης), Σουλελές (46’ Σταματίου), Κοτσολάκος, Μίχος, Δήμου (62’ Καντίου), Μπανούσης, Λαμπρόπουλος.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Λάσκαρης, Σοφός (55’ Μπούρας), Δρούλιας, Μεσέρδης, Χαρίσης, Λετιέρι (46’ Ζυγούρης), Ανδρεάδης, Μιχελής, Κουτσοδήμος, Κατσαρός, Σκαλίδης (23’ Κατσαούνης).

Ρεπορτάζ πριν τον αγώνα :
Το είδαμε κι αυτό στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής! Στο γήπεδο "Τάκης Χαραλαμπίδης" που είναι έτοιμη να διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στο Χαϊδάρι και τον Παναργειακό, άγνωστοι επιχείρησαν και πριόνισαν τα δοκάρια στην εστία που βρίσκεται απέναντι από την Ιερά Οδό. To περιστατικό έγινε αντιληπτό στις 11:45 όταν ο υπεύθυνος του γηπέδου έκανε τον καθιερωμένο έλεγχο που γίνεται πριν από κάθε παιχνίδι και ειδοποίησε άμεσα τους ανθρώπους του Χαϊδαρίου.

Οι επιτήδειοι μιμήθηκαν ουσιαστικά ότι είχε συμβεί την περσινή αγωνιστική περίοδο στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Ηλιούπολη και τον Διαγόρα. Το περιστατικό είχε λάβει χώρα πάλι στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος με το κίνητρο τότε να είναι διαφορετικό. Στην αναμέτρηση του περσινού πρωταθλήματος κρινόταν σε μεγάλο βαθμό η άνοδος στη Β' Εθνική ενώ φέτος "παίζει" για τη σωτηρία του το Χαϊδάρι. Τότε, μάλιστα, οι άγνωστοι είχαν πετύχει την αναβολή του αγώνα.

Αντίθετα, το σημερινό παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά αφού ειδικοί έφτασαν άμεσα στο γήπεδο και με ηλεκτροκόλληση επιδιόρθωσαν τη ζημιά που είχε προκληθεί. Ως εκ τούτου, το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:00 που είναι προγραμματισμένη η σέντρα του. Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Χαϊδαρίου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει το περιστατικό και υπογραμμίζει ότι θα κινηθεί νομικά αφού είναι σε θέση να γνωρίζουν τους επιτήδειους.

Υπόλοιπα Αποτελέσματα :
Κορωπί – Χερσόνησος 1-1
Αιγάλεω – Παναχαϊκή 0-2
Αγία Παρασκευή – Αστέρας Ρεθύμνου 3-1
Ατσαλένιος – Ρόδος 0-2
Βύζας Μεγάρων – Κόρινθος 2-1
Αίας Σαλαμίνας – Αγιος Δημήτριος 2-0
Ηλιούπολη – Φωστήρας 2-0
Αιολικός – Κεραυνός Κ. 0-3 α.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: