Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Μερτύρης : "Να κοιτάξει την ομάδα του ο Κούγιας"


Τη δική του απάντηση στους ισχυρισμούς του Αλέξη Κούγια περί... καραστημένου ματς με την Ηλιούπολη έδωσε ο πρόεδρος του Παναργειακού Ιωσήφ Μερτύρης (φωτό) με δηλώσεις του στο sport3.gr από την Ιταλία που βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες για επαγγελματικούς λόγους.

"Εγώ, ως Ιωσήφ Μερτύρης, ασχολούμαι με την ομαδα μου γιατί ζω και εργάζομαι στο Άργος και θα ασχολούμαι όσο μου το επιτρέπουν οι εργασιακές και οικονομικές μου δυνατότητες. Αλλά άτομα, αυτοί που κάνουν τις δηλώσεις, μας έχουν αποδείξει ότι είναι γυρολόγοι.

Χωρίς λόγο και αιτία παρουσιάζονται ενα χρόνο στη μία ομάδα και ένα χρόνο στην άλλη χωρίς να τους συνδέει απολύτως τίποτα με τις συγκεκριμένες ομάδες και το μόνο όφελος που έχουν είναι να προσπαθούν να βρουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτά μπορούν να τα βρουν και με άλλους τρόπους που ξέρουν. Είτε δέρνοντας κάποιους στο Κολωνάκι είιτε πηδώντας μάντρες τηλεοτπικών σταθμών είτε προσπαθώντας να αποδείξουν ότι κάποια εμφανή και αναμφισβήτητα γεγονότα ήταν θέλημα Θεού.

Ας κοιτάξει ο καθένας την ομάδα του στα δύσκολα αυτά οικονομικά χρόνια χωρίς να ασχολείται πλέον με τις ομάδες των άλλων. Ο κόσμος έιναι ο πιο δίκαιος κριτής κι αυτός μέχρι τώρα μας κρίνει όλους μας. Καλό θα ήταν λοιπόν ο καθένας να απολογείται για την πορεία της ομάδας του στον δικό του κόσμο.

Σίγουρο είναι οτι η απολογία η δική μας ως Παναργειακός για τη φετινή πορεία στο πρωτάθλημα κρίνεται και επικροτείται από όλους τους φιλάθλους μας. Των άλλων η πορεία αν κρίνεται και επικροτείται από τους φιλάθλους τους αυτό θα το δείξει ο χρόνος..."
επισήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: