Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Αποχώρηση από Μερτύρη;;;


Ορατό το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον Παναργειακό αφήνει για τη νέα χρονιά ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ιωσήφ Μερτύρης σε περίπτωση που δεν έχει την απαιτούμενη στήριξη από τους τοπικούς φορείς.

Πρόκειται, ουσιαστικά για ένα μέτρο πίεσης που ασκεί για να βρει στηρίγματα από την κοινωνία του Άργους, μια και την περσινή σεζόν είχε λάβει εγγυήσεις από επιχειρηματίες ότι θα τον βοηθούσαν στο δύσκολο εγχείρημα να κρατήσει την ομάδα στη Γ' Εθνική, οι οποίες όμως δεν υλοποιήθηκαν ποτέ.

Εντός της εβδομάδας θα γίνει διοικητικό συμβούλιο και άμεσα θα οριστεί γενική συνέλευση προκειμένου να γίνει ο απολογισμός της φετινής χρονιάς και να σχεδιαστεί η επόμενη.

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Μερτύρη εφόσον συνεχίσει στην ομάδα - κάτι που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες - να θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τις εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι περιμένουν και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου και ενδεικτικά αναφέρουμε τις περιπτώσεις των Ανδρεάδη και Κατσαρού που έχουν ήδη προσεγγιστεί από ομάδες Β' Εθνικής λόγω της καλής χρονιάς που έκαναν με τους «λύκους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: