Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

Στο στοχαστρο ο Σπυρόπουλος . . .

Τον Πάρη Σπυρόπουλο έχει βάλει στο μεταγραφικό του...στόχαστρο ο Παναργειακός εν όψει του προγραμματισμoύ του καλοκαιριού για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Ο 31χρονος αμυντικός την χρονιά αυτή αγωνίστηκε στην Κόρινθο και έχουν ήδη γίνει διερευνητικές επαφές των νεοφώτιστων του Άργους με τον ποδοσφαιριστή το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αλλωστε, το συμβόλαιο του παίκτη της ομάδας του Ισθμού λήγει το καλοκαίρι και είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί.
Να σημειωθεί ότι εκτός από τον Παναργειακό, ο Σπυρόπουλος βρίσκεται ακόμα και στο στόχαστρο του Ασπροπύργου, ο οποίος θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Γ' Εθνική. Στη συγκεκριμένη ομάδα, άλλωστε, αγωνίζονται δύο πρώην "Κορίνθιοι" ο Γιώργος Σαββίδης και ο Μάκης Κριαράς.


*Πολλά σενάρια ακούγονται τελευταία περί αποχώρησης του Ιωσήφ Μερτύρη από τον Παναργειακό... Σχετικό άρθρο από το sportnet.gr :
" Την αποχώρηση του από τα διοικητικά δρώμενα της ομάδας ετοιμάζει ο Ιωσήφ Μερτύρης. Ο πρόεδρος των «Λύκων» είναι χολωμένος από την ελάχιστη βοήθεια που έχει δεχθεί από τους τοπικούς φορείς και ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε να απεμπλακεί από τα διοικητικά."

Δεν υπάρχουν σχόλια: